Şimdi Ara

Galatasaray-Boğaziçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce Galatasaray Hukuk mu Boğaziçi İşletme mi ?
    Nedenleriyle açıklar mısınız?

• Koç haricinde işletmeye bulaşma derim
    Hukuk herzaman iyidir ama sıkılma ihtimalin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judgmenter

Koç haricinde işletmeye bulaşma derim

Neye dayanarak koç harici işletmeye bulaşma dediniz ?

@esra.96

ilginin hangi alana yönelik olduğunu bulman gerekiyor. internet sitelerinden bahsettiğin bölümlerin programlarına bak ve verilen derslerin içeriğini internette araştır hangisi ilgini çekerse ona git.

İkisi de ilgini çekmeyen konulardan oluşuyorsa ikisine de gitme, başka alternatiflere yönel zira bu iki bölüme puanı tutan kişinin eşit ağırlıktan öğrenci alan her bölüme puanı tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

quote:

@esra.96

ilginin hangi alana yönelik olduğunu bulman gerekiyor. internet sitelerinden bahsettiğin bölümlerin programlarına bak ve verilen derslerin içeriğini internette araştır hangisi ilgini çekerse ona git.

İkisi de ilgini çekmeyen konulardan oluşuyorsa ikisine de gitme, başka alternatiflere yönel zira bu iki bölüme puanı tutan kişinin eşit ağırlıktan öğrenci alan her bölüme puanı tutar.

Koçta çift diploma avantajı var.

• quote:

quote:

quote:

@esra.96

Yani ?

Çift diploma veriyor diye diğerlerinden daha iyi bir eğitime mi sahip olmak zorunda ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@esra.96

Yani ?

Çift diploma veriyor diye diğerlerinden daha iyi bir eğitime mi sahip olmak zorunda ?

Eğitimden bahsediyosan zaten koç en iyisidir. Bunu çok açıkladım devlet profesörüne para vermiyor özeller veriyor bu yüzden iyi profesörde özele gidiyor.

• aslında boğaziçi işletmeyi öncelikle boğaziçine olan hayranlığımdan dolayı istiyorum. ayrıca boğaziçi iletme mezunlarının iş bulma konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum elbette kendini geliştirdikten sonra.. ama bir yandan da hukuk var ki ben okumayı, araştırmayı seven bir insanım, altından kalkabilirim gibi geliyor. sosyal bilimlere alakamdan dolayı da sıkılmam zannediyorum ama aynı zamanda çok fazla mezun var ve üniversite kriteri hukuk için önemli değil diyorlar. çok arada kalıyorum. bir yandan uzun vadeli de düşünmek gerekiyor tabiki.. sanırım benim için asıl önemli olacak şey iş bulma ve çalışma noktasında...
    eğitim ve çalışma alanları bakımından kıyaslama yapabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi Hukuk Düşünenler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esra.96

aslında boğaziçi işletmeyi öncelikle boğaziçine olan hayranlığımdan dolayı istiyorum. ayrıca boğaziçi iletme mezunlarının iş bulma konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum elbette kendini geliştirdikten sonra.. ama bir yandan da hukuk var ki ben okumayı, araştırmayı seven bir insanım, altından kalkabilirim gibi geliyor. sosyal bilimlere alakamdan dolayı da sıkılmam zannediyorum ama aynı zamanda çok fazla mezun var ve üniversite kriteri hukuk için önemli değil diyorlar. çok arada kalıyorum. bir yandan uzun vadeli de düşünmek gerekiyor tabiki.. sanırım benim için asıl önemli olacak şey iş bulma ve çalışma noktasında...

sizin dediğiniz 2005 ve 2005 ten önce mezun olanlar için geçerli , o yıllarda boğaziçi üniversitesi açık ara türkiyenin en iyi üniversitesi iken artık dünyada özel üniversiteler atak yaptı , dünyanın en iyi üniversitesi bile (Harvard) özelken bizimkindede en iyilerin özel olması gayet doğaldır

Eğer işletmede puanı tutturamazsanız boğaziçine gidin yada boğaziçi iktisada gidin onun dışında koç işletme 190 tane anlaşması var ve arkasında kapıdan da büyük olan koç holding var.Dünya markalarıyla anlaşmaları var koç holdingin.Unicredit ve Ford 'un bazı hisseleri türkiyede koça ait.

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Orijinalden alıntı: esra.96

aslında boğaziçi işletmeyi öncelikle boğaziçine olan hayranlığımdan dolayı istiyorum. ayrıca boğaziçi iletme mezunlarının iş bulma konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum elbette kendini geliştirdikten sonra.. ama bir yandan da hukuk var ki ben okumayı, araştırmayı seven bir insanım, altından kalkabilirim gibi geliyor. sosyal bilimlere alakamdan dolayı da sıkılmam zannediyorum ama aynı zamanda çok fazla mezun var ve üniversite kriteri hukuk için önemli değil diyorlar. çok arada kalıyorum. bir yandan uzun vadeli de düşünmek gerekiyor tabiki.. sanırım benim için asıl önemli olacak şey iş bulma ve çalışma noktasında...

sizin dediğiniz 2005 ve 2005 ten önce mezun olanlar için geçerli , o yıllarda boğaziçi üniversitesi açık ara türkiyenin en iyi üniversitesi iken artık dünyada özel üniversiteler atak yaptı , dünyanın en iyi üniversitesi bile (Harvard) özelken bizimkindede en iyilerin özel olması gayet doğaldır

Eğer işletmede puanı tutturamazsanız boğaziçine gidin yada boğaziçi iktisada gidin onun dışında koç işletme 190 tane anlaşması var ve arkasında kapıdan da büyük olan koç holding var.Dünya markalarıyla anlaşmaları var koç holdingin.Unicredit ve Ford 'un bazı hisseleri türkiyede koça ait.

Cambridge,Berkeley gibi üniversiteler devlet üniversitesi ama ilk beşteler.Bunun devlet-özel ayrımı ile değil eğitim politikasıyla alakası var.

• Galatasaray hukuk en son kaçıncıyı almıs git bak.Girebilirsen direk gsü sec karsılastırmak yanlıs tmde baska bir üni ve bölumle karsılastırılmıcak tek bölum bence gsü hukuk
  • cambridge senelik 26 000 dolar berkeley senelik 36 000 dolar bu mu devlet üniversitesi bizim devlet üniversitesi gibi değil amerikada eğitim her türlü paralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michio KaKu

cambridge senelik 26 000 dolar berkeley senelik 36 000 dolar bu mu devlet üniversitesi bizim devlet üniversitesi gibi değil amerikada eğitim her türlü paralı

devlet burs veriyor hocam.özellikle ingiltere'de.
  • Sonuç nedir acaba...

GSU ve Boun yalan mı oldu ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

Sonuç nedir acaba...

GSU ve Boun yalan mı oldu ki...

Hocam ben de elimden geldigince firkrimi soyleyeyim. İlk olarak iki bölüm de kendi alanlarinda en iyilerden, senin ilk önce bölümüne karar vermen gerekiyor, ikisinde de mezun olduktan sonra herhangi bir is bulma sikintisi olmaz. Ama iki alan bir birinden çok farkli. Yukarda Koç isletme disinda digerleri is yapmaz demisler ama alakasi yok. Ben de zamaninda İst. Hukuk mu yoksa ODTU uluslararasi iliskiler mi diye buraya konu acmistim ama ilk olarak bolum secmek gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben galatasaray hukuk seçerdim çünkü 2 ünüversitede türkiyenin en iyilerinden bölüm olarak hukuk daha iyi olduğunu dünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.