Şimdi Ara

Galatasaray bu sene çok iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takım baştan aşağıya yenilenmiş. özellikle orta sahası oldukça dinamik ve hareketli. Banko şampiyon olursunuz bu sene bizim takım ölü gibi motivasyon yok hırs yok iyi oyun 2 senedir yok bu sene galatasaray'ın senesi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 15 Ağustos 2017; 18:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene şampiyon olamayız belki ama iyi futbol izleyeceğimize eminim.İyi futbol izleyelim gelecek sene şampiyon olalım sıkıntı yok benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray çok para harcayarak kağıt üstünde güzel bir kadro kurdu , 1 maç ile yorum yapmak doğru olmaz tabi ki ama fenerbahçede her şey belirsizken Galatasaray'da kimin ve nasıl oynayacağı hemen hemen belli . Bu sene Beşiktaş lens ve medel ile kadro genişliğini yaratmasa galatasaray önde bile olabilirdi yani. Beşiktaş'ın 1 stopere , Galatasaray'ın da 1 sol beke bariz ihtiyacı var bence .

Bu sene için ben Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum ama bunları konuşmak için çok erken . Ama fenerin şu anki halinin Beşiktaş Galatasaray ve başakşehirden kötü olduğunu düşünüyorum.

• Ilk mac, icerde ve kayseri biraz zayif takim. Takim hirsli ve azimliydi ama deplasman maclari ve biraz daha disli takimlar belirler bu seneki durumu.

• Henüz bu yorumu yapmak için çok erken. Galatasaray haftaya yenilebilir, bu sefer de ''Galatasaray şampiyon olamaz'' mı diyeceğiz ? Lig uzun bir maraton, şampiyon olabilmek için çok fazla etkenin lehine olması gerekiyor. İlk yarı bitsin, ona göre daha sağlıklı yorumlar yapılır

• GeorgeTheBest kullanıcısına yanıt
    Aynen zumki goztepe baya gucluydu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoralıArif

Aynen zumki goztepe baya gucluydu

Ne alaka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Aferim. Bu kadro artık yok. Belhanda 2 antrenman ile maça çıktı

Selçuk Yasin Carole Ahmet Çalık gibi adamlar 11de idi.

Baştan kurulan bir takımın illa tökezlemeleri olacak. Ama dünkü maç seni o kadar korkutmuşki artık asla bizde oynamayacak oyuncuların 11de olduğu bir maçı örnek göstermişsin.

Korkunun ecele faydası yok.

• Galatasaray ı yorumlamak için deplasman maçı ve iyi bi rakip takım lazım..

Açık ve net kayseri 3 5 2 ile çıktığı klübün Galatasaray olduğunu unutmuş ya da hocaya kimse dememiş. Ben tudorun bu kadroyu yönetemeyeceğinden yanayım.

• takım çok kötü, leş, ilk 5 e girersek öpüp başımıza koyalım

antitotem has been planted
  • quote:

Bi yerlerin tutuşunca anca bunları atarsın.Ceza alma pahasına yazıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdi bizde 8Taş i mı bulup koyalım ??

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Hocam '8taş' yazısını hemen silin. Adminleri biliyorsunuz söz konusu gsliler olduğu zaman affetmiyorlar.

• quote:

Bununla övünürsün artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Hocam '8taş' yazısını hemen silin. Adminleri biliyorsunuz söz konusu gsliler olduğu zaman affetmiyorlar.

Gerek yok hocam gercekler kalsın burada.hadi bunun için banlasinlar bu forumu ayağa kaldırırım

• Kağıt ustunde degil besiktasin busene 1.olma imkani yok çok yaşlı takim oldular.Artik superligde tecrube değil hız ve çeviklik kazaniyor.Gordunuz ndiaye ve fernando bize neler kattı.Bu sene ilk 3 takım Gs Ts ibfk arasinda olucak fb ve bjkye sans bile vermiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acele etmeyin 3-4 hafta görelim tablo netleşir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.