Şimdi Ara

Galatasaray'da 5 yıldız yolcu ! (ne yıldızıya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe’ye evinde yenilen Galatasaray’ın 5 yıldızı takımdan ayrılmak istediğini söyledi...

Fenerbahçe yenilgisi ile şampiyonluk yarışında çok büyük bir yara alan Galatasaray'da 5 futbolcunun takımdan ayrılmak istemesi, şok etkisi yarattı. Başta Song olmak üzere Ümit Karan, Hasan Kabze, Volkan ve Heinz'ın yönetime başvurarak devre arasında ayrılmak istediklerini bildirecekleri ifade edildi.

Ocakta tufan
    Ümit, Song, Heinz, Volkan ve Hasan Kabze ara transferde takımdan ayrılmayı düşünüyor. Ocakta yaprak dökümü var.

F.Bahçe yenilgisi G.Saray'daki iç huzursuzluğu su yüzüne çıkardı. Sezon başından beri sıkıntıları olan ancak şimdiye kadar susan futbolcular sonunda patladı. Derbiden sonra Ümit Karan, "Ben joker değilim. Avrupa'dan teklifler var. Ocakta ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum" diyerek ilk isyan bayrağını açan isim oldu.

Song çok mutsuz
    Ancak isyanın Ümit'le sınırlı olmadığı; Song, Heinz, Volkan ve Hasan Kabze'nin de ara transferde ayrılmayı düşündükleri öğrenildi. Hagi gittikten sonra mutsuz olan Song, Gerets'le sorunlar yaşaması ve ödemelerin zamanında yapılmaması nedeniyle artık G.Saray'da kalmak istemiyor.

Heinz alışamadı
    Hasan Kabze, "Her girdiğim maçta gol atıyorum, yine de yedeklikten kurtulamıyorum" diye dert yanarken, Volkan da oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Türkiye'ye uyum sağlayamayan Heinz ise kulüp arıyor. Kısaca ocakta G.Saray'da yaprak dökümü olacak.

Pas Fotomaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinky -- 29 Kasım 2005, 10:26:44 >

• gs nin yabancıları içinde en büyük hüsran sanırım heinz'da oldu. Adam ilk geldiginde neydi öyle be. Ne şişirilmişti yok şöyle yok böyle. En büyük özelliği de serbest vuruştan gol atması dendi. GS nin serbest vuruştana ttıgı son golü hatırlayan varsa buraya yazabilir mi?
    NOT: GS nin parası çok abi kim ne derse desin. Baksana bu adama milyonlar verip oynatmayabiliyor Yazık hem de çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 29 Kasım 2005, 13:09:05 >
  • bu tamamen yönetimin suçu adamlar girtmek istemekte haklılar güvence vermiyolar teknik heyette ihtiyaç dogrultusunda onların kadrda olmalarının gerektigini onlara anlatamıyor...

hasan kabze bence çok iyi bir forvet olacak bu futbolcuyu elde tutmak gerekir bunun için gerekiyosa h.şükür kesilmelidir ümit karanın idmanlarda hiç kendini yormadıgı biliniyor ama oyundaki performansı çok farklı ve son vuruşlarda başarılı kaldıki gol kralı gerisini yolla gitsin de yerine adam alabilirsen
  • Futbolcular biraz sabretmeli bence, nasıl olsa martta yönetim gidecek, o zaman futbolcuların gitmesine gerek kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.