Şimdi Ara

Galatasaray'da şaka gibi skandal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne olacak bizim bu Türk takımlarının hali

Galatasaray'ın 31 Mayıs sandığı tarih 30 Haziran çıktı. 1.7 milyon Euro'luk ilk taksidi yatıran İspanyol ekibi Malaga, Amrabat'ı kaptı.

Galatasaray'da şaka gibi skandal

• Saçma sapan haber. Adamlar sözleşmedeki parayı yatırdı ve adamı aldı. Bu kadar basit.
  • Kimse sözleşmeye bakmıyor mu arkadaş? May ile June birbirine de benzemiyor. Bence haber yalan olabilir. En az bir kişi çıkıp "şu Amrabat'ın sözleşmesine bakalım" demiştir herhalde. Muhtemelen biri Amrabat olayını geçiştirmek için tarihi yanlış biliyormuşuz diye lafı ortaya attı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siten fena değilmiş.
  • Milliyet'in haberine göre; Son 1.5 sezondur kiralık olarak La Liga ekibi Malaga’da forma giyen Amrabat, kariyerine Galatasaray’da devam etmek istediğini söylüyordu.

Hamza Hamzaoğlu da Faslı yıldızı kampa götüreceğini açıklamıştı. Herkes “Amrabat kaldı” derken bomba patladı.

MALAGA 4 YILLIK SÖZLEŞME YAPTI
    Malaga, başarılı futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. İki taraf arasında imzalanan kiralama sözleşmesinde Malaga’ya opsiyon tanınmıştı. Fakat bumaddenin 31 Mayıs’ta iptal olduğu sanılıyordu.

YENİ YÖNETİM ÇUVALLADI
    Opsiyona göre Malaga, Cimbom’un hesabına 3.5milyon Euro yatırdığı anda Amrabat’ın tapusunu alıyordu. İlk taksit ise 1.7milyon Euro’ydu. Hem yönetim, hem de aynı zamanda Sneijder’in menajeri olan Guido Albers “31 Mayıs’a kadar ilk taksidi ödemesi gereken Malaga bunu yapmadı. Amrabat artık Galatasaray’ın oyuncusu” dedi.

Gerçek tarihin 30 Haziran olduğunu gözden kaçıran sarı-kırmızılılar, Amrabat’ı kaptırdı.

• Arkadaş madem site tanıtımı yapacaksın gel bunu düzgünce anlat ve tanıt, insanların zekasını küçük görecek şekilde tanıtımlar yapmayın...
  • Bir yöneticinin çıkıp da son tarih 31 mayıs dediğini hatırlamıyorum hep gazeteler yazdı bunları şimdi Amrabat gitti gazeteler patladı GSli yöneticiler bilmiyormuş diyorlar
  • Türk takımları değil sadece Türk insanının genel durumu. Türkiye'de sadece sözleşmeyi okumadığı için milyon dolarlar zarar ederek batan firmalar var. Sadece sözleşmedeki bir madde yüzünden. Yani haberde yalan olacak bir durum yok ben de iş hayatında böyle olaylarla çok karşılaştım.

Aslında bu konu da paragraflar yazılır da en basiti transfer politikasını taraftara göre belirleyen bir kulüp kurumsallıktan bahsedemez. Kurumsallığın olmadığı yerde de böyle bakkal amcanın yapacağı türden hatalar bol olur.
  • Koca kulüpte ingilizce bilen yok mu?hadi bunlar neyse de amrabat,ben kalmak istiyorum malaga ile opsiyonum şu tarihte o nedenle elinizi çabuk tutun vs dememiş mi?eğer dememişse,apar topar malaga'ya kaçmışsa kimse amrabat burda kalmak istiyor yalanına inanmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs'nin değil amrabat'ın menajerinin açıklaması var 31 mayısa kadar parayı yatırmalılar diye. Yalan haberin de bu kadarı, adamın menajeri yanlış biliyor, bizim medya doğrusunu biliyor, üstüne ihaleyi Gs'ye bırakıyor milliyet hürriyet vb. komple bıraksın bu işi yancılık yapmaktan esas mesleklerini unuttular, ana sayfadan verdikleri haberin değerine bak
  • Kardeş konuyu açtığın iyi oldu, blokladım da bir daha saçma sapan mesajlarını görmekten kurtuldum.
  • amrabat gıtse ne olur gıtmese ne olur? cıdden kadroya gırebılecek bır adam mı
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    Hamza hoca nin açıklamaları doğruluyor ama...

Şimdi bana bul getir deme 12848r783 tane aciklama arasından secemem mobilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.