Rijkaard gitmezse gio gitmez ki bende kalması taraftarıyım.
en iyi penaltı hangisidir derken?
Gio kalmalı. Güçlendiği zaman Keita gibi yardırır soldan. Adam 1-5 sezondur oynamamış, tam randımanlı değil henüz. Sezon başı hazırlık kampında iyice güçlenir, forma girer.
quote:
Orijinalden alıntı: sirwolf
en iyi penaltı hangisidir derken?
basbaya penaltı işte?
sen jo ile karıştırıyo olabilir misin? dos santos bizde penaltı falan kullanmadı
quote:
sen jo ile karıştırıyo olabilir misin? dos santos bizde penaltı falan kullanmadı
ben bir benzetme yaptım.
Yani uzaktan şuttan kastın nedir her attığın gol mü öylecek?Öyle olsa Cristiano Ronaldo her şut çektiğinde gol olurdu buda onu pahabiçilmez yapardı.
Giovanni yeterince yeteneklidir.
Uzakttan attığın güzelliği önemli değildir bir şeye benzemeside önemli değil Gol oluyorsa yeterlidir.
dos santos un ben öyle iyi bi şutunu falan görmedim. hızı iyi dersin anlarımda.
20 yaşında her yerınden yetenek aktığı belli olan bir oyuncu için 7 milyon paund çok fazla değil. (ben 4 civarıydı diye hatırlıyorum zaten ama.) 20 yaşındaki yetenekli oyuncusunu kimse satmaz normalde parayı bassan da alamazsın. Bu şansı kaçırmamak lazım. Rijkaardın yanında çok geliştirir kendini.
quote:
valla sanki topa değilde oduna vuruyomuş gibi vuran, yada tribünleri bile aşan vuruşların olduğu takımda,ligde gio çok iyi bence..
Rijkaard gidiyosa niye Rijkaard la bozuştuğu için Servet'i de yolluyoruz Dos Santos ve Elano gitmeyecektir bence + Mustafa Sarp da gidebilir
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo_GS
quote:
valla sanki topa değilde oduna vuruyomuş gibi vuran, yada tribünleri bile aşan vuruşların olduğu takımda,ligde gio çok iyi bence..
servetle kıyaslarsak iyidir tabiiki
quote:
trabzon maçında 70 metre topu sürdükten sonra iyi bir vuruş yapmıştı bence
Ayrıca Kasımpaşa maçında da 1-2 denemesi var ikiside 1 metre kaleye uzak olarak gitmiştir yani o kadar kötü şut attığını hatırlamıyorum
Dos santos gerçekten cok isabetli ve sert suclar cekıyor ama malesef sans yanında olmadı bir türlü . Bu arada kesınlıkle santosu takımda tutmalıyız .
quote:
Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker
quote:
Ayrıca Kasımpaşa maçında da 1-2 denemesi var ikiside 1 metre kaleye uzak olarak gitmiştir yani o kadar kötü şut attığını hatırlamıyorum
ben kötü demedim ama iyi değil onu biliyorum 1 2 denemesi var onu mustafa sarpta dener çok sorun değil. gio nun en büyük özelliği hızı rakip eğer açık oynuyorsa çok ideal oyuncu boşlukları değerlendirebilecek adam. ama rakip fizik gücü olan ve kapanan bir takımsa siliniyo gio
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker
quote:
ben kötü demedim ama iyi değil onu biliyorum 1 2 denemesi var onu mustafa sarpta dener çok sorun değil. gio nun en büyük özelliği hızı rakip eğer açık oynuyorsa çok ideal oyuncu boşlukları değerlendirebilecek adam. ama rakip fizik gücü olan ve kapanan bir takımsa siliniyo gio
Yapma arkadasım bence çok güzel sutlar cekıyor sert ve düzgün biraz sanslı olsaydı şimdiye kadar 2 3 tane böyle çektiği sutlardan golünü izleyecektik ama ben güvenıyorum daha sezonun bitmesine var uzaktan bir sutla golünü atacak :)
inş. atar. bencede gio ilerisi için düşünülebilcek bi adam ama tabi isteyecekleri parada önemli
Arkadaşlar Gio kim ya ben ne oynadığı topu beğeniyorum,ne de fiyatını o paraya ne oyuncular var?hadi onum geçtim yarın öbür gün kewell keita arda elano olduğunda Gio mu oynayacak oynayacaksa kim oturacak?Ben kimi yollardım Jo <<Alınması hata Gio,Francoyu yerine Türk bir kaleci gelsin bizim takımımız fener gibi sürekli yabancı transfer yapan yıldız takım değil ki altyapıdan Türkleri çıkartıp Türklerle başarılı olan bir takım ha yabancı yok mu var ama bunlar Jo gibi değil Taffarel Gibi Hagi Gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Coimbra
Arkadaşlar Gio kim ya ben ne oynadığı topu beğeniyorum,ne de fiyatını o paraya ne oyuncular var?hadi onum geçtim yarın öbür gün kewell keita arda elano olduğunda Gio mu oynayacak oynayacaksa kim oturacak?Ben kimi yollardım Jo <<Alınması hata Gio,Francoyu yerine Türk bir kaleci gelsin bizim takımımız fener gibi sürekli yabancı transfer yapan yıldız takım değil ki altyapıdan Türkleri çıkartıp Türklerle başarılı olan bir takım ha yabancı yok mu var ama bunlar Jo gibi değil Taffarel Gibi Hagi Gibi
yanlış Giovanni daha 21 yaşında bence kendini geliştirirse Ribery den daha iyi bir kanat oyuncusu bizdeki dezavantajı Keita adam sağ kanatta oynamayı seviyor Messi gibi bence kendini geliştirise Messi den bir eksiği yok sadece şansı yok