Şimdi Ara

Galatasaray'dan Ayrılıcaklar Galerisi Doğru Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.internetspor.com/gallery/gallery.php?page=1&gallery_id=2556
    Sizce bu galeri doğru mudur ?

• Gio gitmez bence. Gitmesin yani. Alıştıktan ve özgüven problemini aştıktan sonra daha iyi oynadığını düşünüyorum. Adam daha 20 yaşında, geliştirir kendini. Biraz fizik, biraz da son vuruş eksiği var.
  • gio için ne kadar acaba tam olarak istenilen bonservis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirwolf

gio için ne kadar acaba tam olarak istenilen bonservis?

7 milyon paund

Alıntı: Adnan Polat
  • yaklaşık 9 mil € falan mı yapıyor, o adama o kadar para değer mi tartışılır bence,
    tmm çok hızlı falan ama 9 mil € da boru değil
  • quote:

yaklaşık 9 mil € falan mı yapıyor, o adama o kadar para değer mi tartışılır bence,
    tmm çok hızlı falan ama 9 mil € da boru değil

Bence de 9 M Euro çok fazla Santos için . Ama 2-3 Milyon Euro indirime gidilirse düşünülebilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugano.

quote:

yaklaşık 9 mil �falan mı yapıyor, o adama o kadar para değer mi tartışılır bence,
    tmm çok hızlı falan ama 9 mil �da boru değil

Bence de 9 M Euro çok fazla Santos için . Ama 2-3 Milyon Euro indirime gidilirse düşünülebilir .

9 değil tam olarak 8 milyon euro ya denk geliyor o para ama bence değer.

Santos defansa da yardım eden, çok hızlı, dayanıklı bir oyuncu. Daha 20 yaşında felan bu adam. Yavaş yavaş toparlanıyor. Eğer almazsak dünya kupasından sonra büyük bir takımda seyredebiliriz kendisini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk başlarda Gio'nun bonservisi için 4 milyon euro diyorlardı? Jo'yla karıştırıyor olmayasanız? Yok ben yanlış hatırlıyorsam, Gio için de o kadar para çok sanki?
  • jo nun o paralara olcağını hiç sanmıyorum yanlış hatırlamıyorsam jo için 15 mil € nun üzerinde para isterler
    çünkü man city galiba transferi 18 mil pound tu
  • Çok sallamışlar.
  • Tabi canım hepsi doğru,Rijkaard'dan liste istemişler oda tabi canım demiş yazmış kağıda vermiş.
  • yuuh, yalanın böylesi.

bu arada gio için 4-4.5 m € diyorlardı.
  • Gio'yu almazsak dünya kupasında iyi futbol sergilerse ki sergileyeceğini tahmin ediyorum 20 yaşındaki futbolcuyu almak için 8m değil 18m bile yetersiz gelecektir..
  • http://www.haber3.com/jonun-bonservisi-belli-oldu-553571h.htm
    ben bu GS forumundaki insanları çözemedm
  • Gio 4 milyon pound diye hatırlıyorum.
  • Ligtv'de hangi program bilmiyorum ama boğaza karşı Adnan Polat'la Şansal Büyüka roportajı var adam Giovanni'nin bonservisi için 7 milyon paund diyor yani Adnan Polat'ta mı yalan söylüyor
  • F.R,Elano,Gio,Kewell gitmez. Mustafa sarp ve mehmet topal yok orda ilginç. Elano'nun performası yanındakilerle paralel olur. Yanında 2 tane kütükle ne yapsın adam
  • Adnan Polat 7 milyon pound dedi geçen Cnn Türk'te. Ki bence çok fazla bir miktar. Hem Jo hemde Gio'nun gitmesi taraftarıyım ben sezon sonu.
  • Elano,Giovani ve Rijkaard'ı sallamışlar..diğerleride zaten hemen hemen belli kişiler.
    Adnan Polat 7 Milyon Pound dedi Ligtv'de. Bence kesinlikle alınmalı..zaten Rijkaard'da isteyecektir alınmasını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

Elano,Giovani ve Rijkaard'ı sallamışlar..diğerleride zaten hemen hemen belli kişiler.
    Adnan Polat 7 Milyon Pound dedi Ligtv'de. Bence kesinlikle alınmalı..zaten Rijkaard'da isteyecektir alınmasını...

aynen adamda cevher var bence iyi yontulursa süper bir elmas çıkabilir karşımıza bunuda ilk isteyen kişi kendisi olması lazım bence uzaktan şutları iyi futbolcu zekası var önüne açtığı topa yetişebiliyor Rijkaard Emre ve Giovanni seneye bize daha süper bir halde karşımıza çıkabilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.