Ronaldinho bile veliahtı gösteriyor adamı bazıları ışık göremiyor.
gio kalsın yeter o çocukta ışık var parlar ise süper kazanc olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: Lythari
gio kalsın yeter o çocukta ışık var parlar ise süper kazanc olacaktır
gücü kullanmayı öğrenecktir
Selam Arkadaşlar,
Bir Galatasaray fanatiği olarak bu forumu ve sizlerin yazılarınızı sürekli okuyorum ve ilk kez yazıyorum.
Okuyorum da,yok Gio gitsin,yok Arda gitsin,yok bilmem kim gitsin,hergün birilerini gönderiyoruz..Hayır arkadaşlar,,bu takımda ön saflarda rakip kaleye yakın oynayan oyunculardan hiçbiri gitmemeli bence(Jo hariç,,bu adamın alemci olduğu belli,paso magazin sayfalarında)...Bu takımda değişmesi gereken sadece orta saha oyuncularıdır..Gio-Baros-Keita gibi oyuncularımız mevkilerinde oynamaları gerekiyorken sürekli orta sahaya gelip bizim kazmalara yardım etmekten ve enerjilerinin çoğunu burada harcamaktan,mevkilerindeki görevlerini yerine getiremiyor ve verimlilikleri bu yüzden düşüyor.Yahu arkadaşlar,Neil geldiğinden beri takımın yıldızı olur mu yaaw?!?!Adam ceza sahasının yayından Keita'ya asist yapıyor,düşünün artık orta sahanın halini..Aralarında iki topu çeviremeyen ve madem çalım yeteneğin yok çok basit bir adam geçme yöntemi olan duvar pasını bile beceremeyen hatta akıl edemeyen bir ortasahaya sahibiz maalesef..Model olsun diye örnek veriyorum,bir Tugay, bir Emre(günahım kadar sevmem ayrı konu) gibi güçlü yerli ya da yabancı oyuncular bulabilirsek fazlasıyla yeter bu takıma.Sarp ve Topal'a teşekkür edip gönderilmeli,belki Barışı tutabilir yönetim..Ayhan filan son kullanım tarihi geçti zaten,onu saymıyorum bile.
Tartışılan oyunculardan spesifik olarak bahsedecek olursam:
Gio;;bana göre harika bir yetenek,babası amcası dayısı kim varsa sülalesine kadar tapusu alınmalı bence,alt yapıya damızlık olarak tabi :))..Yaşı çok genç,yaşı ilerledikçe fizik yapısı ve gücü gelişecek daha,biraz da boyu uzasa süper olacak..Extra olarak son gol vuruş zekasını geliştirsin yeter.Sanki amatör takımın oyuncusu gibi kaleyi ortalayıp abanıyor.Eğer ülkemizi ve takımımızı sever ve takımda tutabilirsek en fazla 25 yaşlarında 20milyon ederi olur bu çocuğun,elini öpene verirsin.
Jo;;uzatmaya gerek yok.Sorumsuz adamın teki,top yerine karı-kız peşinde.
Elano;;yanında oynayanlar hep kazma olduğu için bence kalitesini tam gösteremiyor sanırım.Kalsın mı gitsin mi,hakkında tam karar veremedim.Pas yeteneği var,ama biraz yumuşak,yüklendin mi çabuk yıkılıyor.
Caner;;asıl mevkisi sol açık olmasına rağmen kalmasına gerek yok.Sol açıkta Kewel ve Gio hatta Arda oynayabiliyorken bedavaya gelecekse gelsin ama takıma fazla şu an.O kadar bonservis bedelini hak edecek bişey yapmadı çünkü..
Arda;;her topçunun Avrupa hayalinin olması doğaldır.Ancak kesin gitmek istiyor ise ve çok iyi paraya satılacak ise satılsın yoksa kalmalı kesinlikle.
Servet;; satabilirsek üç-beşe bakmadan verelim..Yerine ekonomik sol bek bulalım.Sanırım Ali Turan da geliyor,defansta sorunumuz kalmaz gibi bişey.Uğur ve Emre yeter bize.
Leo Franco;;hiç maç kurtardığını görmedim.Boyu kısa bence.Hiçbir topa uzanamıyor.Yerine yerlilerden biri yeterli.
Son olarak Rijkaard;;yukarıda bahsettiğim gibi elindeki yeteneksiz ortasaha oyuncularından dolayı sistemi düzgün işlemedi maalesef. (Dünyada en kral sistemi koy,ortasahası olmadan işlemeez.Top ortasahada oynanır,kale önünde değil) Ayrıca iyi oyuncularımızın da sakatlıkları adamın elini kolunu iyice bağladı..benim inandığım bir hoca, futbolculuk ve antrenörlük kariyerine bakınca şampiyon olamasa da mutlaka kredisi olmalı.Ayrıca Rijkaard'ın kalması demek,Avrupa'dan transferlerimizin daha kolay yapılabilmesi için gereklidir.Bu yıldızlar ve hoca Avrupa'da vitrinimizdir.Sırf Arena'nın hizmete girmesi bile büyük reklamdır.
Unutmayın arkadaşlar,Galatasaray Türkiye'de ilkleri,büyük başarıları yaşatmış bir takımdır.Bu yüzden taraftarı çok ayrıcalıklıdır,başka takımları tutan arkadaşlarımızdan da sempatizanı çoktur.Daha dün gibi hatırlıyorum UEFA final maçından sonra koyu Fenerbahçeli erkek kardeşimin Gs bayrağını kapıp daat daat diye arabayla tur attığını.! :) 10 yıl önce yaşadığımız duyguları, çoşkuları kimbilir bir daha ne zaman yaşayabiliriz bilmiyorum ama bunu bu ülkede yeniden başaracak olan bir takım varsa,bu yine GALATASARAY'dır.
Kimliğinizin kıymetini iyi bilin ve takımınızdan desteğinizi esirgemeyin.
Hepinize iyi günler dilerim.
Gio kalsın, Jo gitmeli. Leo Franco'da kesin gidecek gibi zaten. Ortasahadaki problemi çözdüğümüzde hücum hattında çok yaratıcı, hızlı oyuncularımız var. Jo'nun yerine yedek Türk forvet ( Mustafa Pektemek olabilir. ) Ortasahayada yabancı, iyi pas yapan bir adam. Yanınada Hamit'i alsak tadından yenmez. Eğer Arda giderse çok büyük bir transfer yapmamız gerekebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme