Şimdi Ara

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kakakola

quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aziz Yıldırım ne soylemis bunlar ne cevap vermis...

Alakaya maydonoz resmen.

Ahmet Cakar bile Gs yalan söylüyor diyor. GS baskette yaptıklarını anlatsin diyor.

Baskette yalan mı?
    O işlemi yapan federasyon görevlisi işe geç geldi diye mi kovuldu? Komik olmayın

Daha oncede baskasinin yerine basketci oynattini hafizayi kurcala biraz

O maçta mı hükmen sayılsın şuan
    Cevaba bak
    Bu lisanslara tek onay yetkisi tbf de, agü maçında oynat demiş, sonra o lisans olmaz demiş yenisini vermiş..o zmn agü maçını da hükmen yenik saymaları lazım..
    Dememiş ki oynatamazsın..
    Anlayabiliyor musun durumu?
    Sistem kendi verdiği lisansı geçersiz sayamaz, er ya da geç o maç skoru geçerli sayılacaktır, siz de masasa kazanma alışkanlığınıza bu seferlik ara vereceksiniz, ha bu erdenayda o cürüm yoksa masada kazanmakla övüneceksiniz o da size yakışandır

Bak dostum sizin federasyon ile olan sorununuzdu ama yonetiminiz feneri suçladı. Halbuki fener macdan once uyardi bile.

Fakat sizinkiler dinlemeyip oynatti ve simdi feneri suçluyor.

Durustce cevap verirmisin bana? Fener ne yapti da yönetiminiz sucluyor?

Ben yönetimimin kimi suçladığına bakmam, hukuken oyuncuların lisansları her maçtan önce yetkili federasyon tarafından onaylanır, bu maçtan önce de onayı veren federasyon çalışsnı yanlış onay vermiştir, haliyle bizüm şube onayı aldığı için oynatmıştır.

Bu konuda tek suçlu federasyondur. Fb kendi adına haklıdır. Oyuncusuna onay alan GS de haklıdır. Bu konuda tek suçlu erdenay yönetimidşr ki o çalışanın işine son vererek bu tezimi haklı çıkarmıştır.

Hah bak dostum bende onu diyoruz. Isterse maci tekrar etmesinler yine Gs galip sayilsin ama yonetiminiz yine fenerden ne istiyorda sucluyor.

Bunun mantiken aciklamasi yok. Adamlar insan gibi uyardi ama sizin yoneticileriniz kaale bile almadi simdide fener suclu cikti

Yönetim fenerbahceyi neden kaale alsın. Elinde federasyon tarafından verilen onaylı lisans var. Bilse ki o oyuncu oynayamaz, niye oynatsın?
    Agü maçında oynatmasa tamam diyeceğim, ama tbf diyor ki; agü maçındaki lisansı değiştirip yerine bunu veriyoruz, şimdi oynayabilir diyor.

Bu onayı alan yönetim neden fener uyardı diye oyuncuyu oynatmasın.

Erdenayın art niyeti var dersen anlaşıcaz sanırım

O konuda anlasabiliriz, hala diyorum isterse fb yine magluo sayilsin. Bu tamamen federasyonla sizin aranizda. bundan ötürü feneri suçlaması yanlışti hocam. O suclama olmasa bu noktalara gelmezdi biz ne yaptik. Sende bunu kabul edersen sorun kalmaz.

Benim elimde kapı gb federasyon onayı varken fenerin beni uyarması iyi niyetli değil.
    Bu tamamen azşzle erdenayın ortak yapımı bir filmidir. Taraftarla arası açık olan Galatasaray yönetimini daha sa dibe çekmek istediler ama bugece ki "sahtekar" açıklaması ters tepti.

Her ne kadar alex öyle bir şey söylememiş olsa da Galatasaray yönetiminin aziz yıldurım ve erdenay hakkında çok sert açıklamaları Taraftar ile yönetimi barıştırmıştır.

Tekrar söylüyorum, kizer olayında tek suçlu erdenay federasyonudur..ne bizim ne fenerin suçu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bune ya ergen sayfaların beğeni için uydurduğu şeyi gerçekmiş gibi paylaşmışlar bu nasıl bir yönetimdir Allah sabır versinGalatasaraylılara

• O değilde birde seviniyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyahımsın Beyazımsın

yiyin birbirinizi şikeciler

Yalnız şikeden yargılanan beşiktaştı galatasaray değil

•  Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap

• cevabı ergen işi buldum aziz yıldırım galatasaraya sahtekar demiş resmi yoldan maddi ve manevi tazminat davası açarsın hakaretten dolayı olur biter

basketbol konusunda ise görüşlerim değişmedi tekerlekli sandalye takımımız hariç erkek ve kadın basketbol şubesi kapatılmalı bırakacaksın kendi kendilerine oynasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

cevabı ergen işi buldum aziz yıldırım galatasaraya sahtekar demiş resmi yoldan maddi ve manevi tazminat davası açarsın hakaretten dolayı olur biter

basketbol konusunda ise görüşlerim değişmedi tekerlekli sandalye takımımız hariç erkek ve kadın basketbol şubesi kapatılmalı bırakacaksın kendi kendilerine oynasınlar

Çok saçma bir bakış açısı

• Şimdi msn olsaydı, son sözü iletime yazmıştım. Hatta şarkı bile yazmaya müsait bi cümle

• Alex'in o sözü söyleyip söylemediği tartışılır ama "kişi kendinden bilir işi" açıklaması tam olmuş.

Hadi diyelim ki Alex açıklaması yanlış, sosyal medya trolledi vs. peki UEFA ve CAS da mı trolledi

Bazı arkadaşlar Aysalvari bir açıklama demiş

Arkadaşlar Aysal olsaydı daha edebi ve sert bir üslupla yazar, kullandığı dilden en az 4 dil bildiğini anlardık

İyi geceler

• ne kadar doğru bilemiyoruz tabi
     Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap

• quote:

ne kadar doğru bilemiyoruz tabi

abi cidden çok komik ya koskoca adamlar twitter da kaynak vermeyen adamları referans alıyor valla çok gülduk bugün sağolun

• Bu dil nedir ya Dursun oturmuş yazmış çala kalem...10 sene daha devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

abi cidden çok komik ya koskoca adamlar twitter da kaynak vermeyen adamları referans alıyor valla çok gülduk bugün sağolun

Referans alsam "ne kadar doğru bilmiyoruz" demem.
    "Ne kadar doğru bilmiyoruz" cümlesini anlayamaman daha komik genç..

#SeninKimOlduğunuHerkesBiliyor kısmı çok canınızı yaktıysa okumayın yatın uyuyun

• quote:

quote:

quote:

#SeninKimOlduğunuHerkesBiliyor kısmı çok canınızı yaktıysa okumayın yatın uyuyun

Ben genel konuştum ama senin de böyle twitlere inandığıni düşünmüyor değilim fanatiklik zor bir şey

• Bunlari seni kurtaramaz, istifa et yağlı yüz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben genel konuştum ama senin de böyle twitlere inandığıni düşünmüyor değilim fanatiklik zor bir şey

Twitterde özellikle kaynak verilmeden habere inanmamayı öğrendiğimde başkanın kodesteydi yani 4-5 sene oluyor en az

Senin kulübün sahte real madrid faxını fbtv de canlı yayında yayınladı daha trolü gelmedi bu dünyaya

• Tokat gibi cevap.Ağızlarının paylarını almışlar her zamanki gibi.Konuya yazan muhalefet kesimden belli zaten lafın yerine ulaştığı.
  • quote:

Gece gece iyi geldi sağolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Gece gece iyi geldi sağolun

Bize de çok iyi geldi
    Yine sayenizde yönetimle barıştık

Erdenay olayında da hükmen verilerek yönetimle ara açmayı planlayan başkanınız yine bir çuval inciri berbat etti
    Aylardır kan kusturan yönetimin bu sert tavrı büyük övgü aldı..gece gece iyi geldi sağolun

• Alex olayı sahte olsa ne olur?Bizimkiler fena vurmuş.Ünal bey var sandım bir an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.