Şimdi Ara

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emre ve melo gitti volkon ve azizde gitsede futbol dan zevk alsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEO

Aziz Yıldırım kaşınmış GS'de kaşımış. Ama aynı zamanda GS'de kaşınmış şimdi FB'de kaşır. Bu böyle gider.. Bundan haz alan taraftarlar da dışarıda passolig kalksın deplasmanlara gidebilelim diye bağırır.

Bu ne yaman çelişki?

Klasik türk milleti, hoş geldin

• Sert yanıtmış sanal alemde dolaşan palavradan alıntı yapıp sert açıklama yapmışmışlar

GS'nin sertleşme sorunu var

• Şu açıklamayı liseli ergen yapsa
    Yaşına yakışmıyor artık ilkokullu olsan neyse derdim

Neymiş kişi sahtekar diye suçlarken ben de sahtekarlık yapsam dermiş
    Kezban söylemez la böyle lafı
    Yok vazgeçtim söyler

• GS bu sene epey eğlenceli bi kulüp oldu.
  • Resmi site resmi belgelere göre konuşmalı. Böyle mahalle ağzıyla cevap veren bir klüp ne zaman olduk ?
    Biz Galatasaray'ı bu yüzden sevmedik ki. Azıcık ağır başlı olmaları gerekirken çocukla çocuk oldu bizimkiler.
    Aziz Yıldırım kışkırtıyor oyuna getiriyor, senin oyuna gelmemen lazım. Alex'in olmayan bir açıklamasını yayınlayıp rezil ettiler klübü.
    Zaten senin en ufak açığını arıyorlar, Fenerbahçe'yi her konuda kayıran medyanın eline koz vermiş oldun.
    Fenerbahçe'nin geçirdiği şu şike davası sürecini biz geçirseydik eminim şuan amatör ligde top koşturuyor olurduk.
    Evet belki Türkiye'nin en büyük klübü Galatasaray ama iyi gün dostuyuz ne yazık ki, Fenerbahçe taraftarıyla ve yöneticisiyle klübüne her türlü sahip çıkıyor. Haksız olsalar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

Yanlız sanırım Alex o şekilde söz söylemediğini belirtmişti
    O sözleri netleşmeden resmi siteden yayınlamak geri vitese yol açabilir

Alex adımı kirlettirmem demiş o sözleri söylemedim demedi zaten söylesede kabul edemez davalık oldu aziz ile..

Biz zaten biliyodum böyle olduğunu alex söylesede söylemesede gerçek biliniyor.

O yıl futbolcuların alın terini emeğini aziz çaldı heba etti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bu bizim taraftara ne girmiş anlamadım. Herkes çok yanlış bir cevap diyor. Belki uslüp doğru olmayabilir ama aziz yıldırım bunu yıllardır yapıyor. Her kaybettikleri maçtan sonra ' onu kesecem, şunu asacam, yok kimse konuşamamış ben konuşayım, hepsini bir bir anlatacam vs. ' gibi zırvalıklarla basının karşısına çıkıp konuşuyor bir şey yok, bizimkiler bir kere aziz yıldırım jargonu kullandı diye kötü oldu. Bizim yönetimi zerre kadar sevmememe rağmen açıklama gayet yerinde olmuş. Bu adama sokak jargonuyla cevap vermek lazım.

Hay Ellerine saglik yav. Aynen oyle Aziz Yildirimin uslubu bu artik dayanamadi bizimkilerde indiler onun seviyesine.

Ben anlayamıyorum bu yaşanılanları yahu. Adamın her röportajı tehdit, şantaj, kaba bir uslüp içeriyor ve hiçbir ceza almıyor. Anadolu kulübü Başkanı çıkıyor hakemin yaptığı yanlış, penaltımızı vermedi ya da ofsaytı görmesi falan diyor 15 20 gün hak mahrumiyeti cezası alıyor. Bu adam kim arkadaş kimse karşısında duramıyor? Neyin nesi ki kimse ses çıkaramıyor. Bizim yönetim de ilk defa aklı başında iş yapmış tehdit'e tehditle karşılık vermiş. Şimdiye kadar iyi niyetle cevap verdik de ne oldu? Adam iyice azıttı. Dişe diş lazım bu insana. Bu kadar taraflı olunduğu belli edilmez. Resmen ben güçlüyüm, istediğim gibi konuşurum bir Allah'ın kulu da karşıma geçip konuşamaz diyor adam. Adaletini sevdiğim ülkem..

• Olay nedir biri özet geçsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Olay nedir biri özet geçsin

Galatasaray kulübü bizim mahalle kahvesindeki hasan abiden hallice açıklama yaptı, seviyede Aziz Yıldırım seviyesinin altına inildi, üstüne bir de yalan beyanatlar gerçek gibi gösterildi, alex bilezik geçirir gibi instagramından bu beyanları yalanladı, Donanımhaber Galatasaray forumu ise tüm bu olanları doğru bulup sevindi.

İyi forumlar.
  • İlkokul 5. Sınıftaki öğrencim bile daha ağır daha oturaklı tartışıyor bu ne?

• Kim takar ya Azizi Bu kontrolunu tamamen yitirmis zat Avrupada sike icin savunma yaparken Galatasarayin Sturm Graz macini izletip bakin onlarda sike yapti yea diye aglayan, sorunlari olan degisik bi kisilik

• Galatasarayi aziz yildirim yonetse daha az rezil eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs ergen muhabbeti yapmış, acıdım, güldüm.
    Arkadas koca kulüpte ya şurası olmamış, şurası yanlış olmuş diyen bir kişi bile yok mu?
    Dolmuşçu diyorlar başkana doğruymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Alex demiş veya dememiş.Ortada sert bir kapak var

Ben sana sahtekar diyeceğim ve sen bana cevap vereceksin verdiğin cevapta gerçek olmayan bir cümle yer alacak

Ne demek alexi boşver

E boşuna mi diyor adam sahtekar diye

Orada Alex'in karıştırılması , olmayan demeci yayınlamak çok saçma ve amatörceydi evet.Ama adı şikeye ve daha farklı pis işlere bulaşmış bir adamın da kalkıp ona buna sahtekar demesi hem ironik hem saçma , ben objektif olup durumumuzu kabul ediyorum.Sende objektif olup bunu kabul et.

• Bu Gs kendi tükürüğünde boğucalacak yakında
  • 3 kuruşluk futbol oynan ligde dönmeyen pompa kalmadı. Seviyesizlik diz boyu. Böyle olduğu içinde avrupa'da gelene çakıp geri gönderiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş beleş işler.

• Değişik bir açıklama olmuş, ancak bazı konular da sonuna kadar haklı olduklarını düşünüyorum.

• Fenerbahçe şike yaptı diyen çok ağır paralelcidir net.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.