Şimdi Ara

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ciddi bu aciklamayi begendiniz mi ya? Kullanilan uslup, sosyal medya trollugunu gercek sanmalari (ki ufak bir google arastirmasi yapmaktan bile aciz olduklarini gosteriyor)... Of of, grosskreutz olayindan bile daha buyuk rezalet bu, koca kulup kimlerin eline kalmis. Alex'in bizzat kendi aciklamasi bile daha kurumsal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alex demediyse fiyasko açıklamadır.
  • aysal dönemini hatırlatan üslupta bir açıklama olmuş zaten.
  • Ay çok sert cevap olmuş ayol

• Burda hava birden ılıdı sanki
  • Alex in böyle bir açıklaması yok.Twitterdanda söyledi bunu.Sizin beceriksiz yönetim yine kendini batırdı bide sevinen gsliler var troll hesaba güvenip yazmışlar Allah başınızdan eksik etmesin Dursun başganı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

ne kadar doğru bilemiyoruz tabi
     Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap

La alex e ne talimat gelecek azizi ipler mi sence ? element uyduruyorsunuz bi yerden.bana bi kanıt göstersenize alex in bu sözü söylediğine dair ki kendiside açıklama yaptı . okadar azize karşı açıklamadan sonra bunu ipler mi alex yok talimat falan.siz inanmaya devam edin daha trollere inanan bir yönetiminiz var

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

La alex e ne talimat gelecek azizi ipler mi sence ? element uyduruyorsunuz bi yerden.bana bi kanıt göstersenize alex in bu sözü söylediğine dair ki kendiside açıklama yaptı . okadar azize karşı açıklamadan sonra bunu ipler mi alex yok talimat falan.siz inanmaya devam edin daha trollere inanan bir yönetiminiz var

Size kanıt göstersek ne değişecek?
    o kadar tape itiraf görüntüye pişkin pişkin inanmadınız buna inansanız ne oluuur inanmasanız ne oluur LA

• tape dediklerinin tamamını okudun mu sen ne yazdığını biliyormusun peki elinde somut bir kanıt var mı baskın fotoğraf vs. Elinde savcılık tarafından alınmış bir itiraf belgesi var mi peki en az sekiz macta bu sike hangi oyuncular ayarlanarak yapılmış şikeyi bi İbrahim akın la mi yapmışız o seneki butun maç lari seyrettin mi onu da geçtim bu davayı açan savcı nerede

• Kulüplere yönetici kriterleri getirilmeli
    Bu ne ya hepsi ergen gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhannexus

tape dediklerinin tamamını okudun mu sen ne yazdığını biliyormusun peki elinde somut bir kanıt var mı baskın fotoğraf vs. Elinde savcılık tarafından alınmış bir itiraf belgesi var mi peki en az sekiz macta bu sike hangi oyuncular ayarlanarak yapılmış şikeyi bi İbrahim akın la mi yapmışız o seneki butun maç lari seyrettin mi onu da geçtim bu davayı açan savcı nerede

Tape konuşmaları tc mühirlü boy boy yayınlandı

Şikeyi sadece ibrahim skınla yapmadığınız için eses ve sivas ta uefadan men yedi

Görüntüler var, nerede yaşıyorsun? Görmedin mi mecnun odyakmaz korumalarını çanta çanta gezerken ?

Kanıtı ben mi sunacağım, mahkeme 6 yıl 3 ay kime ceza verdi?

Cas kimin men kararını onadı?

O da yetmedi isviçre federal mahkemesi cas ın kararını onaması mı?

O da yetmedi akp milletvekili " başbakan olmasa fb küme düşerdi dedi kim yalanladı "

Siz dua edin tapeler ususül dinlendi ve yine dua edin özel yetkili mahkemeler ergenekondan ötürü kapatıldı.yani şikenin üstü kapatıldı
    O sezonun maçlarının özeti korcanın yediği golle paraleldir

Sen git forumda çoluk çocuga sor onu bunu biliyor musun diye
    Bu yazdıklarım özetin de özeti

• quote:

tape dediklerinin tamamını okudun mu sen ne yazdığını biliyormusun peki elinde somut bir kanıt var mı baskın fotoğraf vs. Elinde savcılık tarafından alınmış bir itiraf belgesi var mi peki en az sekiz macta bu sike hangi oyuncular ayarlanarak yapılmış şikeyi bi İbrahim akın la mi yapmışız o seneki butun maç lari seyrettin mi onu da geçtim bu davayı açan savcı nerede

Ayrıca yeniden yargılamada sadece çete kurmaktan aklandı
    Şike teşvik suçu sabittir halâ
    Konu çok uzar ve çok sıkıldım aynı şeyleri yazmaktan
    Alıntı yapmazsan sevinirim çünkü anlamıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

o kadar tape itiraf görüntüye pişkin pişkin inanmadınız buna inansanız ne oluuur inanmasanız ne oluur LA

Türkiye Cumhuriyeti mahkemesi akladı sen inansan nolur inanmasan nolur LA

• quote:

quote:

quote:

quote:

LA o aklayan mahkeme çete kurmaktan akladı
    yat uyu dünyadan haberin yok

• Senin federasyonun federasyon olsa kimse ceza almazdı Nasıl milan gittiyse Nasıl bu sene olimpiyakos gittiyse nasil Romanya takımları gecen sene oynadıysa senin takımlarında giderdi ama federasyon o ara arkadan is çevirme peşindeydi sağılsınlar kimlerin kimlerle yemek yedigi belli zaten bu bir
    İki mecnun okyakmaz in görüntüleri dediğin konuda devleti valisi jandarma komutanı açıklama yaptı o çantada para değil maç biletleri vardı diye ayrıca mahkemede savcılığın belirttiği paranın o kadar çantaya sığmayacağını bile kanıtladılar
    Uç tapelerden bahsetmişken ben senin 100 gün telefonunun dinletin kırpıp biçeyim bende sende öyle tape çıkartırım merak etme tapeler sahte demiyorum ancak kırpıp biçmeyle çıkabilir suda var ki hiçbir tapenin tam kaydı yok ne yazıkki ve dünyanın hiçbir hukuk dilinden sadece boyle bir delille suçlama ve cezalandırma yapılamaz
    Dört ayrıca oooo çok gozununzde büyüttünüz uefa nin şuan ne halde olduğu belli yavas yavas dökülüyorlar hepsi
    Beş bu ülkenin bakanı ise söz konusu digerinde çıkıp ince ince çalışıyoruz tarzında açıklamada yapmıştır madem bakan dediğine bakıyoruz

Ve son olarak uefa ve cas kararları neyle yargılanmışız bir bak İddianame mi polis fezlekesimi hangisi dikkate alınmış fezlekeyse ilk fezlekemi ikinci fezlekemi peki ilk fezlekeyse neden ikinci varken İddianame açıklanmışken sadece Fenerbahçe'nin olduğu fezleke gönderilmiş peki kim göndermiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LA o aklayan mahkeme çete kurmaktan akladı
    yat uyu dünyadan haberin yok

Yaw he he . Oku bakalım delil yetersizliği ve sahte delil üretmeyi gör(e)memişsindir.Ve emin olmamakla birlikte davaya bakan kişide bana emir geldi gibi bişey söylemiş haberi vardı

• Ya gençler paralelcilere laf anlatamazsınız,boşverin he deyin geçin.

• Biri adam alikoyar biri taraftari azarlar biri zeytinyağı gibi üste çıkar. Tüm bunlarada prim veren satırlarca tartışanlar olduğu sürecede böyle sürer gider. Hadi futbolu katlettiniz pisliğinizi basketbola bulastirmayin bari. Surda konunun basketbolla ilgili olduğunu bilenlerin sayısı eminim sayılıdır. Harbi boş beleş insan dolu memleket.

• çok çırpınmayın gençler
    Platinin aldığı rüşvetlerde bile parmağı vardır azizin

• quote:

Senin federasyonun federasyon olsa kimse ceza almazdı Nasıl milan gittiyse Nasıl bu sene olimpiyakos gittiyse nasil Romanya takımları gecen sene oynadıysa senin takımlarında giderdi ama federasyon o ara arkadan is çevirme peşindeydi sağılsınlar kimlerin kimlerle yemek yedigi belli zaten bu bir
    İki mecnun okyakmaz in görüntüleri dediğin konuda devleti valisi jandarma komutanı açıklama yaptı o çantada para değil maç biletleri vardı diye ayrıca mahkemede savcılığın belirttiği paranın o kadar çantaya sığmayacağını bile kanıtladılar
    Uç tapelerden bahsetmişken ben senin 100 gün telefonunun dinletin kırpıp biçeyim bende sende öyle tape çıkartırım merak etme tapeler sahte demiyorum ancak kırpıp biçmeyle çıkabilir suda var ki hiçbir tapenin tam kaydı yok ne yazıkki ve dünyanın hiçbir hukuk dilinden sadece boyle bir delille suçlama ve cezalandırma yapılamaz
    Dört ayrıca oooo çok gozununzde büyüttünüz uefa nin şuan ne halde olduğu belli yavas yavas dökülüyorlar hepsi
    Beş bu ülkenin bakanı ise söz konusu digerinde çıkıp ince ince çalışıyoruz tarzında açıklamada yapmıştır madem bakan dediğine bakıyoruz

Ve son olarak uefa ve cas kararları neyle yargılanmışız bir bak İddianame mi polis fezlekesimi hangisi dikkate alınmış fezlekeyse ilk fezlekemi ikinci fezlekemi peki ilk fezlekeyse neden ikinci varken İddianame açıklanmışken sadece Fenerbahçe'nin olduğu fezleke gönderilmiş peki kim göndermiş

Adam gb federasyon olsaydı bu ligden düşmüştünüz bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Yatın kalkın m.ali aydınlara dua edin..

Şike sahaya yansımamış diyen demirörene dua edin..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.