Şimdi Ara

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

ne kadar doğru bilemiyoruz tabi
     Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap

Gece gece iyi geldi sağolun

Bize de çok iyi geldi
    Yine sayenizde yönetimle barıştık

Erdenay olayında da hükmen verilerek yönetimle ara açmayı planlayan başkanınız yine bir çuval inciri berbat etti
    Aylardır kan kusturan yönetimin bu sert tavrı büyük övgü aldı..gece gece iyi geldi sağolun

Oooo iyi o zaman biz her türlü kazançtayız...

Zaten ne güzel olur yönetimle barışmanız , çok güzel olur bizim için...

Ünal Aysal'ı yediniz Dursun'u yedirmeyiz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadar doğru bilemiyoruz tabi

Gece gece iyi geldi sağolun

Bize de çok iyi geldi
    Yine sayenizde yönetimle barıştık

Erdenay olayında da hükmen verilerek yönetimle ara açmayı planlayan başkanınız yine bir çuval inciri berbat etti
    Aylardır kan kusturan yönetimin bu sert tavrı büyük övgü aldı..gece gece iyi geldi sağolun

Oooo iyi o zaman biz her türlü kazançtayız...

Zaten ne güzel olur yönetimle barışmanız , çok güzel olur bizim için...

Ünal Aysal'ı yediniz Dursun'u yedirmeyiz..

Bu yönetim taraftara kulak verdikçe kazancınızı sene sonu sorgulayın

Sabri ile sözleşme yebileme maddesini iptal eden yönetim artık bu taraftarın sesine kulak veriyor

10 gündür takındığı sert tavır da tam istediğimiz gibiydi.
    Biz duygun yarsuvatla 4.yıldızı takmış takımız
    Sizin sevdiğiniz ne kadar yöneticimiz varsa işimize yaramıştır

Ben de aziz hep kalsın istiyorum ama bnm geçerli sebeplerim var
    10 yaşında bir GS liden daha çok GS şampiyonluğu yaşaması gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok ağır olmuş yavaş yavaş söyleseymişiz keşke

Alexi sallayın UEFA, CAS da mı fb.nin üstüne oynuyor koca kulübü hırslarıyla lekeledi bıraktı, dedikoducu mahalle kadınları gibi laf yetiştirmekten nereye saracağını bilmezsen verirler böyle. ağzının payını.

"kişi kendinden bilir" " #SeninKimOlduğunuHerkesBiliyor " bu kadar mı yerine oturur bu laflar, açık küfür yazsalar bu kadar koymazdı

yaptıkları en olumlu işlerdendi sanırım
  • Alex'in fax yerine ulaştı mı gençler?
  • FB lilerin bu açıklama sonrasındaki halini en iyi anlayan GS li benim sanırım. Küçükken kungfu kitaplarından kungfu öğrenirdim, belki de öğrendiğimi sansrdım. Bir defasında iri bir çocukla kavga ettim, kitaptaki hareketleri uyguladım, dakikada 200 yumruk attım çocuğa, o bana sadece bir tane vurdu. Sandım ki gökdelen yıkmada kullanılan vince bağlı halatın ucundaki sallanan o topa benzer şey çarptı.... Takımım diye söylemiyorum ama bu açıklama da sanırım FB lilerde bu etkiyi yaratmıştır.

• Alex emekli oldu hala size gol atıyor utanın be emekli futbolcudan bile gol yediniz hemde 11.000 km uzaktan...Şimdi çıkarmaya çalışın bu golü de biz de ikinciyi sallayalım

• Ulan bu aciklamadan haz duyan sporseverler var burda aciyorum halinize :) hadi bizim aziz biraz degisikte bu yonetim ne diye buna uyup cevap yaziyor birde sokak agziyla ergen ergen laf sokar gibi :D ne gerek var bunlara futboldanda sogutuyorlar adami. Birde alex falan yazmislar uf yemin ederim amator lig seviyesi..

• Şunu adam yerine koyup açıklama yapmıyorlar mı sinir oluyorum.
  • Alex üzerinden neden yürüdün be başgan Adam zaten zamanında attı bacak bacak üstüne yazdı twitleri samet doğruladı. Direk metristen girseydin
  • Alex'ten tekzip geldi diye sevinenler, Uefa ve Cas'tan tekzip gelmeyince ama onlar bir Alex değil mi diyecek?
  • azizin kaale alinmamasi lazimdi ama bu da iyiymis

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Alex emekli oldu hala size gol atıyor utanın be emekli futbolcudan bile gol yediniz hemde 11.000 km uzaktan...Şimdi çıkarmaya çalışın bu golü de biz de ikinciyi sallayalım

Size attığı gol daha büyük. Heykelini diktiğiniz adamdan gerçekleri duymak canınızı acıtmış belliki.

• Bu bizim taraftara ne girmiş anlamadım. Herkes çok yanlış bir cevap diyor. Belki uslüp doğru olmayabilir ama aziz yıldırım bunu yıllardır yapıyor. Her kaybettikleri maçtan sonra ' onu kesecem, şunu asacam, yok kimse konuşamamış ben konuşayım, hepsini bir bir anlatacam vs. ' gibi zırvalıklarla basının karşısına çıkıp konuşuyor bir şey yok, bizimkiler bir kere aziz yıldırım jargonu kullandı diye kötü oldu. Bizim yönetimi zerre kadar sevmememe rağmen açıklama gayet yerinde olmuş. Bu adama sokak jargonuyla cevap vermek lazım.

• Kapışın kapışın yiyin birbirinizi.

Yerimizi alalım.
  • GS'li arkadaşlar başkanları bir tarafa bırakırsak GS bayan takımında olan olay doğru mu yanlış mı size göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

GS'li arkadaşlar başkanları bir tarafa bırakırsak GS bayan takımında olan olay doğru mu yanlış mı size göre.

Olay bizde olmadıki
    Federasyon kendi verdiği lisansı geçersiz saydı

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bu bizim taraftara ne girmiş anlamadım. Herkes çok yanlış bir cevap diyor. Belki uslüp doğru olmayabilir ama aziz yıldırım bunu yıllardır yapıyor. Her kaybettikleri maçtan sonra ' onu kesecem, şunu asacam, yok kimse konuşamamış ben konuşayım, hepsini bir bir anlatacam vs. ' gibi zırvalıklarla basının karşısına çıkıp konuşuyor bir şey yok, bizimkiler bir kere aziz yıldırım jargonu kullandı diye kötü oldu. Bizim yönetimi zerre kadar sevmememe rağmen açıklama gayet yerinde olmuş. Bu adama sokak jargonuyla cevap vermek lazım.

Hay Ellerine saglik yav. Aynen oyle Aziz Yildirimin uslubu bu artik dayanamadi bizimkilerde indiler onun seviyesine.

• Sahtekarlık suçlamasına cevap verirken
    Sahte hesaptan sahte laflar kullanmak

Muaviyenin deve hikayesi oldu bu burada savunanları gördükçe o geliyor aklıma

Sahte bir hesapyan yalan lafları resmi açıklamada kullanmayı savunacak bir yığın holigan bulunabiliyormuş hagaten

• Yalnız işin en güzel yanı FB taraftarı tekrar Aziz Yıldırım'a destek çıkmaya başladı yavaştan. GS yönetiminin bunu bilerek yapmadığını tabi ki biliyoruz ama farkında bile olmadan çok ince bir strateji yürütüyor adamlar
  • Aziz Yıldırım kaşınmış GS'de kaşımış. Ama aynı zamanda GS'de kaşınmış şimdi FB'de kaşır. Bu böyle gider.. Bundan haz alan taraftarlar da dışarıda passolig kalksın deplasmanlara gidebilelim diye bağırır.

Bu ne yaman çelişki?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.