Bildirim
Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sert cevap (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Çok ağır olmuş yavaş yavaş söyleseymişiz keşke
Alexi sallayın UEFA, CAS da mı fb.nin üstüne oynuyor koca kulübü hırslarıyla lekeledi bıraktı, dedikoducu mahalle kadınları gibi laf yetiştirmekten nereye saracağını bilmezsen verirler böyle. ağzının payını.
"kişi kendinden bilir" " #SeninKimOlduğunuHerkesBiliyor " bu kadar mı yerine oturur bu laflar, açık küfür yazsalar bu kadar koymazdı
yaptıkları en olumlu işlerdendi sanırım -
Alex'in fax yerine ulaştı mı gençler? -
FB lilerin bu açıklama sonrasındaki halini en iyi anlayan GS li benim sanırım. Küçükken kungfu kitaplarından kungfu öğrenirdim, belki de öğrendiğimi sansrdım. Bir defasında iri bir çocukla kavga ettim, kitaptaki hareketleri uyguladım, dakikada 200 yumruk attım çocuğa, o bana sadece bir tane vurdu. Sandım ki gökdelen yıkmada kullanılan vince bağlı halatın ucundaki sallanan o topa benzer şey çarptı.... Takımım diye söylemiyorum ama bu açıklama da sanırım FB lilerde bu etkiyi yaratmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alex emekli oldu hala size gol atıyor utanın be emekli futbolcudan bile gol yediniz hemde 11.000 km uzaktan...Şimdi çıkarmaya çalışın bu golü de biz de ikinciyi sallayalım
Ulan bu aciklamadan haz duyan sporseverler var burda aciyorum halinize :) hadi bizim aziz biraz degisikte bu yonetim ne diye buna uyup cevap yaziyor birde sokak agziyla ergen ergen laf sokar gibi :D ne gerek var bunlara futboldanda sogutuyorlar adami. Birde alex falan yazmislar uf yemin ederim amator lig seviyesi..
Şunu adam yerine koyup açıklama yapmıyorlar mı sinir oluyorum. -
Alex üzerinden neden yürüdün be başgan Adam zaten zamanında attı bacak bacak üstüne yazdı twitleri samet doğruladı. Direk metristen girseydin
-
Alex'ten tekzip geldi diye sevinenler, Uefa ve Cas'tan tekzip gelmeyince ama onlar bir Alex değil mi diyecek? -
azizin kaale alinmamasi lazimdi ama bu da iyiymis
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı
Alex emekli oldu hala size gol atıyor utanın be emekli futbolcudan bile gol yediniz hemde 11.000 km uzaktan...Şimdi çıkarmaya çalışın bu golü de biz de ikinciyi sallayalım
Size attığı gol daha büyük. Heykelini diktiğiniz adamdan gerçekleri duymak canınızı acıtmış belliki.
Bu bizim taraftara ne girmiş anlamadım. Herkes çok yanlış bir cevap diyor. Belki uslüp doğru olmayabilir ama aziz yıldırım bunu yıllardır yapıyor. Her kaybettikleri maçtan sonra ' onu kesecem, şunu asacam, yok kimse konuşamamış ben konuşayım, hepsini bir bir anlatacam vs. ' gibi zırvalıklarla basının karşısına çıkıp konuşuyor bir şey yok, bizimkiler bir kere aziz yıldırım jargonu kullandı diye kötü oldu. Bizim yönetimi zerre kadar sevmememe rağmen açıklama gayet yerinde olmuş. Bu adama sokak jargonuyla cevap vermek lazım.
Kapışın kapışın yiyin birbirinizi.
Yerimizi alalım. -
GS'li arkadaşlar başkanları bir tarafa bırakırsak GS bayan takımında olan olay doğru mu yanlış mı size göre.
quote:
Orijinalden alıntı: TnesQuare
GS'li arkadaşlar başkanları bir tarafa bırakırsak GS bayan takımında olan olay doğru mu yanlış mı size göre.
Olay bizde olmadıki
Federasyon kendi verdiği lisansı geçersiz saydı
quote:
Orijinalden alıntı: CheckVizoR
Bu bizim taraftara ne girmiş anlamadım. Herkes çok yanlış bir cevap diyor. Belki uslüp doğru olmayabilir ama aziz yıldırım bunu yıllardır yapıyor. Her kaybettikleri maçtan sonra ' onu kesecem, şunu asacam, yok kimse konuşamamış ben konuşayım, hepsini bir bir anlatacam vs. ' gibi zırvalıklarla basının karşısına çıkıp konuşuyor bir şey yok, bizimkiler bir kere aziz yıldırım jargonu kullandı diye kötü oldu. Bizim yönetimi zerre kadar sevmememe rağmen açıklama gayet yerinde olmuş. Bu adama sokak jargonuyla cevap vermek lazım.
Hay Ellerine saglik yav. Aynen oyle Aziz Yildirimin uslubu bu artik dayanamadi bizimkilerde indiler onun seviyesine.
Sahtekarlık suçlamasına cevap verirken
Sahte hesaptan sahte laflar kullanmak
Muaviyenin deve hikayesi oldu bu burada savunanları gördükçe o geliyor aklıma
Sahte bir hesapyan yalan lafları resmi açıklamada kullanmayı savunacak bir yığın holigan bulunabiliyormuş hagaten
Yalnız işin en güzel yanı FB taraftarı tekrar Aziz Yıldırım'a destek çıkmaya başladı yavaştan. GS yönetiminin bunu bilerek yapmadığını tabi ki biliyoruz ama farkında bile olmadan çok ince bir strateji yürütüyor adamlar -
Aziz Yıldırım kaşınmış GS'de kaşımış. Ama aynı zamanda GS'de kaşınmış şimdi FB'de kaşır. Bu böyle gider.. Bundan haz alan taraftarlar da dışarıda passolig kalksın deplasmanlara gidebilelim diye bağırır.
Bu ne yaman çelişki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X