Şimdi Ara

Galatasaray'dan gitmesi gereken ilk futbolcu Fernando Muslera'dır ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan takım ne halde Muslera'nın performansı düşmüş çok mu? Bu bile mucize. Kariyerine çoktan yazık etti zaten bu saatten sonra büyük kulüpte oynaması zor orası doğru.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim şöyle saçma sapan şeyler söylemeyin. allah aşkına sanki herif bedaya oynuyor burda. Sneijder gitti tamam yollanması şuan kötü oldu ama yok sneijder gitti artık gsyi desteklemeyeceğiz. muslerayı yollayın adama yazık falan gibi saçma sapan cümleleri anca ergenler kurar kusura bakmayın ama...

Adam sanki çok mutsuz burda, gayet memnun kariyerini burda bitireceğini düşünüyorum artı olarak önündeki defans çöp kabul ediyorum ama eski Muslera da yok şuan. Hala ligin en iyi kalecisi o ayrı konu ama
    Lütfen dursun özbeği protesto edin ama sırf sneijder gitti diye gsye sırtınızı dönmeyin. Dursun özbeğe tepki göstereceğim derken gsye de zarar veriyorsunuz.
    Bu laflarım sana değil yanlış anlama , benim kastettiklerim belhanda 10 numara aldı diye adama sosyal medyadan sövenlere, sneijder gitti diye gsyi desteklemeyi bırakan sneijdersporlulara.
    Ben sneijderi pek sevmezdim ama şu kadroya 1 muslerayı 2 sneijderi yazardın. Sneijder gitti diye tabiki tepki göstermekte haklısınız fakat lütfen gsye zarar vermeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE16794CB -- 15 Temmuz 2017; 18:12:8 >

• takım 2 transferle kendine gelirde teknik direktör bilmediği için takım oynayamıyor. elinde eren ve gomis var.

4-2-2-2 oynat belhanda ve gary'yi kanatlara indir örnek veriyorum soldan belhanda orta yapacağı sırada eren gomis ceza sahasının içinde kafa vuruşu denesin selçukla gary savunmadan dönecek topu kovalasın. eren yada gomis vurursa gol atma ihtimalleri var. sekerse gary ile selçuk şut ile gol şansları var. kaptırırlarsa hemen kapatıp diğer oyuncuların dönmesini beklesinler. diğer kanattada tam tersi işlicek gary ortalicak belhanda selçuk dışarda beklicek. yani bu kadar basit bir taktik bile uygulayamayan takım işte bizim takım. teknik direktör bunu bile öğretemiyor oyunculara. sadece bu taktiği uygulasalar yinede hertürlü elerler şu takımı..

ama bizim taktik ne ?

yana pas geriye pas taç çizgisindeki adama ver o sürsün ezbere orta yapsın. orta yaptığında zaten tek forvet oynuyoruz kime orta yaptığı belli değil. tek forvette kanatlara inip orta denemenin neresi mantıklı zaten anlam verilmez. baktın yana pas veremiyosun hemen geri pas ver sorumluluk alma kurtul toptan. aman sakın bi adam geçme çalım atma. yada pası verdin adama hemen biraz ileri gidip top isteme hemen geri çekil verdiğin adam 7 kişiyi geçip pozisyon yaratır.

• Bence de gitmeli.

Bu konuda ciddiyim. Terim dönemindeki Muslera yok artık maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seneye sözleşmesi bitiyor ocakta başka takıma imzalasın kurtulsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.