Şimdi Ara

Galatasaray'dan gitmesi gereken ilk futbolcu Fernando Muslera'dır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaldığı her dk kariyerine yazık etmektedir. Umarım gidip kendini kurtarır. Boşu boşuna bu salak yönetimin Muslera'nın başarısının kaymağını yemesine gerek yok. Takım zaten çöpe döndü kaleye de birini geçiriversinler yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç trollük yapmadım ve ciddi olarak amacım trollemek değil ama kaleye de birini geçiriversinler kelimesinden sonra yemin ederim ki gözümün önünde kaleci eldivenleri giymiş Dursun Özbek canlandı, tükürük saçarak güldüm. Niyetim trollemek değil gerçekten.
  • muslera da balon

iyi kaleci de 2 senedir normal

bu performans ile nereye gidecek

her geleni yiyor
  • O maaşı alan kaleci daha iyi olmalı. F/P oranı yerlerde.

• millet çemkirmeden yazayım

balon derken galatasaraylıların abarttığı anlamında söyledim

yani ederi ve değerinden fazla gösteriliyor

tıpkı oğuzhan bjk olayı gibi
  • Son maçta yediği hatalı gollerden sonra hangi takım ister ki? Geçiniz. Ama başlık güzel olmuş.. gerçeği gören bir taraftar ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslerinin dizi yere değmiyor 2 sezondur... Üst seviyede olsa çoktan kapmışlardı zaten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyanın en iyi beş kalecisinden birinin gitmesini yönetim kaldıramaz..

• İşte bu zihniyet Sneijder'i gönderdi. Çok değil 1-2 yıla kadar da Muslera'yı göndertirler. Koskoca takımda o kadar çöp varken gider en iyi oyunculara , aldıkları paraya falan göz dikerler. Galatasaray'ın en büyük düşmanı bu zihniyettir.
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    şimdi ağır söverdim de neyse ceza alacaz sana eray yasin carole müstehak troll seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

İşte bu zihniyet Sneijder'i gönderdi. Çok değil 1-2 yıla kadar da Muslera'yı göndertirler. Koskoca takımda o kadar çöp varken gider en iyi oyunculara , aldıkları paraya falan göz dikerler. Galatasaray'ın en büyük düşmanı bu zihniyettir.

Bir iki yıla gerek yok hocam, bir sene sonra sözleşmesi bitiyor ve herhangi bir yenileme yok.

• Cevap vermeyin trole.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

İşte bu zihniyet Sneijder'i gönderdi. Çok değil 1-2 yıla kadar da Muslera'yı göndertirler. Koskoca takımda o kadar çöp varken gider en iyi oyunculara , aldıkları paraya falan göz dikerler. Galatasaray'ın en büyük düşmanı bu zihniyettir.

Bir iki yıla gerek yok hocam, bir sene sonra sözleşmesi bitiyor ve herhangi bir yenileme yok.

Ondan sonra Zapata'lı dönemler başlasın yine...
  • merak etmeyin az kaldı o da gidecek..Dursun duracak herkes gidecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

merak etmeyin az kaldı o da gidecek..Dursun duracak herkes gidecek..

Hayır 2018'de dursunda gidecek. Bu sene başarı gelmezse dursun gider diyordun ya.
  • Muslera mı balon?Adam sizi şampiyon yaptı kaç sene keşke bize gelse de kafamız rahat etse.Nankörlük etmeyin derim
  • Seneye herhangi bir başarısızlık durumunda "Çok gol yiyen" Muslera karalanmaya başlar.

Sonra aldığı ücret konuşulur ve basına servis edilir.

Ardından taraftar 2 görüşe ayrılır.

Muslera'ya yüksek bonservis gelmediği söylenir çünkü takımın üst üste kötü gidişatı piyasa değerini düşürmüştür ve yaşı ilerlemiştir.

Ve Muslera gönderilir.

Olası Dursun'un kaldığı senaryo

• Muslera bu parayı aldığı sürece gitmez kariyer ne kariyeri sanki Münih Barça Real de mi oynayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

merak etmeyin az kaldı o da gidecek..Dursun duracak herkes gidecek..

Hayır 2018'de dursunda gidecek. Bu sene başarı gelmezse dursun gider diyordun ya.

Artık herşeye ironi yapıyoruz.. adam şaftımızı kaydır.. Keşke marta kalmasa bir kongre olup defolup gitse.
  • 18 Milyon Euro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.