Şimdi Ara

Galatasaray'dan Ntv ve Ntvspor Hakkında Resmi Açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JessieJ

Galatasaray'dan Ntv ve Ntvspor Hakkında Resmi Açıklama
    Neyse artık fenerliler de tarafsız kanal yaa demiyorlar da ne üzülmüştür şimdi ntv diye kendi akıllarınca dalga geçmeye çalışıyorlar.

Ayrıca programa Selçuk Dereli bağlanıp cevap hakkını kullanmak istemiş ama bağlamamışlar. Yani ntvsporun politikası "fener dışındaki takımlara çamur atalım izi kalsın".

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

ne üzülmüştür bak ntv şimdi...Türkiye nin en çok izlenen spor kanalı ntvspor dur heralde. Dursun seve seve alır yakında

Başka spor kanalı mı var.

Bu mu başarısı.

Çok izlenildiğini dr düşünmüyorum eskiden maç verirdi şimdi o da yok.
    Isıtıp ısıp hep aynı haberleri gösteriyorlardı bir ara

Alıntıları Göster
    Güzel gelişme

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Eskiden öyleydi bir ara zarar edilecek diye kapanacaktı vazgeçildi aspor ve trtspor daha fazla izleniyor ntv nin sıkıcı yayınlarını kim ne yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

Eskiden öyleydi bir ara zarar edilecek diye kapanacaktı vazgeçildi aspor ve trtspor daha fazla izleniyor ntv nin sıkıcı yayınlarını kim ne yapsın
    Ntv denen paçavra darbe günü dikkat ederseniz 2 tarafada mesafeli oldu darbe olmayınca hükümeti yalamaya başladı darbe olsaydı feto yu yalayacaktı artık eskisi gibi izlenmiyolarda aspor ve trtspor ambargo koydu beyaz futbol bile daha çok izleniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Neyse artık fenerliler de tarafsız kanal yaa demiyorlar da ne üzülmüştür şimdi ntv diye kendi akıllarınca dalga geçmeye çalışıyorlar.

Ayrıca programa Selçuk Dereli bağlanıp cevap hakkını kullanmak istemiş ama bağlamamışlar. Yani ntvsporun politikası "fener dışındaki takımlara çamur atalım izi kalsın".

Alıntıları Göster
    NTV Spor daha keyifli olacak bundan sonra. NTV'de çok üzülmüştür şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

ne üzülmüştür bak ntv şimdi...Türkiye nin en çok izlenen spor kanalı ntvspor dur heralde. Dursun seve seve alır yakında

Mac ozeti bile vermeyen sozde spor kanalini mi diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

NTV Spor daha keyifli olacak bundan sonra. NTV'de çok üzülmüştür şimdi

Alıntıları Göster
    bak işte düz mantık ntv ne kaybeder ki diyenler damlamış bile merak etmeyin sizin gibilere laf anlatılmaz zaten
  • Ntvsporun butun gelir kaynagi olan, ziraat kupasinin galibi, ligin 6.si gs'nin bu kararini takdir ettim. Ntv kepenkleri kapayabilir reytingler dibe vuracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Ntvsporun butun gelir kaynagi olan, ziraat kupasinin galibi, ligin 6.si gs'nin bu kararini takdir ettim. Ntv kepenkleri kapayabilir reytingler dibe vuracak.

Geldi son 5 yilda 1 sampiyonlug olan muzmin 2. Ligin 6. Ikinizide finalde ağlattı.

• quote:

Ntvsporun butun gelir kaynagi olan, ziraat kupasinin galibi, ligin 6.si gs'nin bu kararini takdir ettim. Ntv kepenkleri kapayabilir reytingler dibe vuracak.

tm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kudurun kudurun daha çok kuduracaksınız.
  • İyi olmuş bunlara.
    Gitsinler uyduruk belçika liginin yorumlasınlar para verip maç özetlerini almıyor adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Kudurun kudurun daha çok kuduracaksınız.

Alıntıları Göster
    Helal olsun valla iyi yapmışsınız karaktersizlere , azizin başarısızlıklarını örtme çabasından başka bişey değildi dünkü yayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Helal olsun valla iyi yapmışsınız karaktersizlere , azizin başarısızlıklarını örtme çabasından başka bişey değildi dünkü yayın.

Alıntıları Göster
    fenerbahçeli arkada?lar dalga geçiyor ama bu ülkedeki tüm galatasaraylylar ntvspor izlemedi?i takdirde reytingleri 1/3 oranynda dü?mesi lazym(hepsi izlemez demiyorum, olasylyk üzerine konusuyorum). Kanalyn zaten kapatylyp kapatylmama konusu gündemde. Bir de üzerine ciddi bir reyting kayby ya?arsa oldukça zor duruma dü?ecekler.

Galatasaray ülkenin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri ve kimse bu kurumu kar?ysyna almak istemez. O yüzden ntv'nin özür dileyip olayy kapataca?yny dü?ünüyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 20 Aralık 2020; 18:41:52 >
  • Beyler muhabbet ne tam olarak? Fransız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

.
    iyi olmuş taraftar oranına vurduğun zaman yüzde 30-40 reyting kaybedecekler zaten spor kanalları genele baktığın zaman çok izlenen kanallar değil eğer maç yayını yoksa. Ntv spor artık spor haberi kanalına dönüştü anca kıytırık maçlar var.

Dursun Özbek'i takdir ettim ilk kez, biz bişey kaybetmeyiz ama ntv spor çok şey kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

fenerbahçeli arkada?lar dalga geçiyor ama bu ülkedeki tüm galatasaraylylar ntvspor izlemedi?i takdirde reytingleri 1/3 oranynda dü?mesi lazym(hepsi izlemez demiyorum, olasylyk üzerine konusuyorum). Kanalyn zaten kapatylyp kapatylmama konusu gündemde. Bir de üzerine ciddi bir reyting kayby ya?arsa oldukça zor duruma dü?ecekler.

Galatasaray ülkenin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri ve kimse bu kurumu kar?ysyna almak istemez. O yüzden ntv'nin özür dileyip olayy kapataca?yny dü?ünüyorum.

Özür yetmez. Aziz'in tüm salladıklarına cevap hakkı vermesi gerek. Aziz'in yalanlarının ortaya çıkmasını sağlayacaklar. Yok öyle "Özür dileriz." Koskoca kulübü, hakemleri, insanları lekele sonra özür dile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Beyler muhabbet ne tam olarak? Fransız kaldım.

Aziz yildirim dun 3 saate yakin ntv ve ntvspor orta k yayininda konustu. Kisilere ve takimlara bazi suclamalarda bulundu. Galatasaray konu ile ilgili resmi siteden aciklama yaptı Ntvspor bu aciklamayi gormezden gelerek haber yapmadi. Bursa ve Trabzonda resmi sitelerinden Aziz Yildirima cevap verdi bunlarida sozde tarafsiz olan kanal yayinlamadi. Bugun riekerinkin basin toplantisini butun spor kanallari canli gosterirken ntvspor aziz yildirimim 3 saatlik yayininin tekrarini veriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Beyler muhabbet ne tam olarak? Fransız kaldım.

Aziz yildirim dun 3 saate yakin ntv ve ntvspor orta k yayininda konustu. Kisilere ve takimlara bazi suclamalarda bulundu. Galatasaray konu ile ilgili resmi siteden aciklama yaptı Ntvspor bu aciklamayi gormezden gelerek haber yapmadi. Bursa ve Trabzonda resmi sitelerinden Aziz Yildirima cevap verdi bunlarida sozde tarafsiz olan kanal yayinlamadi. Bugun riekerinkin basin toplantisini butun spor kanallari canli gosterirken ntvspor aziz yildirimim 3 saatlik yayininin tekrarini veriyordu.

Herkes o kanalın kime çalıştığını biliyordu ama dediğin gibiyse bu kadar açık açık belli etmelerine şaşırdım açıkçası. Dursun başkanın açıklamalarıda okudum iyi konuşmuş. Eğer Gs taraftarları birlik olup protesto ederse ntv çok kan kaybeder.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.