Şimdi Ara

Galatasaray'dan Ntv ve Ntvspor Hakkında Resmi Açıklama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taraftar olarak bize düşen de bu kanalı izlememek, bütün taraftarlar başarırsa bunu işte o zaman görürüm ben onları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray bir şey kaybetmez ntv spor kaybeder fetö dua ile gs yi şampiyon yaptı diyen adamı ciddiye alıp 3 saat konuşturarak. Biz zaten alıştık azizin boş ve kanıtsız iftiralarına buda onlardan biri gayet sıradan. Bu arada bursasporun açıklamasıyla headshot yemiş zaten aziz
  • Adamlar fb tv gibi..Ne zaman açsam fenerbahçe de ...diye haber başlıyor..mehmet demirkol gibi bir adam bile bozulmaya başladı. Gs yi Bjk yi göstermeden nasıl vururum derdinde..ama adamlara sorsan fenerbahçe için her ihtimal mümkün:D

• Fenerliler hemen FBTV'yi savunmaya gelmiş.
  • bu kontrolünü yitirmiş zat'ın başkanlığını yaptığı kulübün taraftarlarının ntv yi savunmaları bile ntv nin taraflı yayın yaptığının kanıtıdır zaten. millet sabahtan akşama kadar aspor ile trtspor izliyor. beyaz futbol gibi, futboldan çok trollük yapılan bir program bile ntvspor'u reyting olarak geçiyorsa düşünün artık ne haldeler. bir de türkiyenin en büyüğünden tokat yediler tam zıçtılar bundan sonrasını izleyip görelim bakalım.
  • Çok geç bir muhabbet hacım ya. Yıllardan beri bağırıyoruz bu herifler(Ferit şahenk) Aziz Yıldırım'ın maşası diye. Yorumcuyu Bile seçerken ağırlıklı FB tayfa.
    Ben BJK de Başkan olsam "Galatasaray kulübünün yapmış olduğu açıklamayı destekliyor ve aynı yaptırımı uyguluyoruz" diye beyanat verirdim. Tabi bunu yapmak billur ister. Hergün BJK nin altını oyuyor ntv fakat camia ayakta uyuyor. Hocayı Başkan'a kırdırıyorlar vs. Bakalım bizim gibi ayılacaklar ama çok geç kalacaklar.

• Herkes Dursun u övuyor fakat bu Levent nazifoglu nun işidir.Yaptigi hersey iyi adamin

• SELAM FERİT BEN DURSUN MEKANIN SAHİBİYİM 🚬
    Bu mesaja eklenen görseller:

Galatasaray'dan Ntv ve Ntvspor Hakkında Resmi Açıklama

• sonunda beeee, yemişim sporda futbolda başarıyı bana bunlarla gel işte dursun özbek.

Dün bildiğin danışıklı dövüş oynandı, dün akşam o konunun altında da söyledim. Ferit Şahenk'in bikaç gün öncesinden fb'nin bilmem ne branşına sponsor olması hemen ardından aziz'in onun kanalına çıkması reklamını yapması.. Aziz'in programın sonunda gs'ye ithamı ve bu demecini saniyesin de ekranda son dakika olarak geçmesi. Bunlar hepsi bir oyundu ikili arasında..
  • Ferit Şahenk'in kanalından ne beklersin ki

• Bize yakışan bu kanalı izlememek yayında böyle şeylerin kpnuşulmasına izin verilmemeli

• Bu mesaja eklenen görseller:

Galatasaray'dan Ntv ve Ntvspor Hakkında Resmi Açıklama

• Sıvamaya başlamışlar
    @ntvspor
    ^^Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, salı 21.00'de NTV/NTV Spor ortak yayınında Oğuz Haksever'in konuğu olacak, yanıt hakkını kullanacaktır.^^

Bursa ve ts de akreditasyonlarını iptal etseler ya.

Takılsınlar fb ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Ağustos 2016; 18:45:40 >
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    onu diyen biz değiliz dostum fenerliler . TİNERİME DOKUNMA
  • vay be hey gidi koca başkan... fetö dualarla şampiyon yaptı Galatasarayı diyor... yahu inanıyorsan nefesi daha kuvvetli bir hoca bul.. Kaç paraysa biz verelim.. okusun üflesin.. feneri şampiyon yapsın..

Allahım sen akıl ver fikri ben veririm demiş sokrates..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetime helal olsun. Yanlış yapa yapa sonunda doğruları bulacaklar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

İyi olmuş bunlara.
    Gitsinler uyduruk belçika liginin yorumlasınlar para verip maç özetlerini almıyor adamlar

bence aziz yıldırımın askerlik anılarından bir belgesel çeksinler, gs haberleri kısmında bu belgesi göstersinler
  • twitterdan satılmışntv'yi sildirmişler galiba 2. sıradaydı simdi yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.