Şimdi Ara

Galatasaray düşmanı Acun Ilıcalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aziz e bak acun a gerizekalı diyor, dominik, acun, adan hoca ve fetöcüler hakkındada çok vahim iddalar var, ayrıca acun da şampiyonuğumza şaibe iması içeren demeçler vermiş, cumhurbaşkanı ile görüşcem fener in hakkı yeniyor falan diyede aba altından sopa gösteriyor aklınca, GS ın ve Türk futbolunun yeni tehtidi acun dur renktaşlar ona göre vaziyet alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Kasım 2024; 20:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Exxen 1 tl iken aldım Yalan yok Onun haricinde ne exxen'le ne tv8le işim olmadı Alma aldırma Acun gibi fenerlilere para kazandırma

• Ne acunu ben butun fenerlilerin ustunu cizdim. Yakin akrabalarla futbolun fesini kunusmuyorum

• acur un dün tr de en fazla taraftarı olan kesime yaptığı izlemezsiniz izlemeyin demenin anlamı ben zaten paramı tv den kazanmıyorum demek

yapılan iddialara bir doğrulama olmuş 

• Ben en az 5 senedir hiçbir programını izlemiyorum kanalları dahil listemde yok, palavra ve yalan üzerine kurulu bir yayın politikası var ve senelerdir de milleti bu şekilde kekleyen dolandıran biri
    aklı başında bir taraftar ne izler nede ülker ile ilgili ürün alır

biri milletin psikolojisini ahlakını bozuyor
    öbürü sağlığını bozuyor
    terör örgütü arıyorlarsa bunlara baksınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu adamın derdi senin izlemen mi sanki? Bir iş insanı böyle konuşabilir mi ne olursa olsun? Konuşmaz. Peki bu neden konuşuyor?

İngiltere'de kulüp almalar, İzlanda'dan kulüp bakmalar. Bunlar niye alınıyor? Bir şeyleri aklamak için olmasın? O yüzden tv geliri vs umurunda mı?

• Adamın bakış açısı dünyaya bir kere geliyorum ne istersem yapmak istiyorum. Bu tarz adamlar pek boykotla yolunu değiştirmez.

• Ya Kardeşim neden Erden Fanatik gs li biz birsey dedikmi? O da bir iş adamı Acun da. Neden bu kadar takıldığınız.? Bunlar zengin insanlar tuttukları takıma yönetici olabilirler normal bunlar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Haziran 2024; 15:13:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS lılar olarak acun un tüm spor programlarını engelliyoruz, artık tamamen taraftır ordaki yorumcularda, hakem eskileride

• Bu adamin kanal ve programlarini 10 yildan fazladir izlemiyorum, bir eksikliginide suana dek gormedim. CL maclarimi yabanci yayinlardan daha kaliteli izleyebilirsiniz. Exxen gibi sacma bir platforma yayin haklari verilmis olmasi agir sacmalik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu herifin survivor vb düşük zekaya hitap eden kurmaca saçmalıklarını izleyen zaten bizden değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acuna gerek yok ki bizim divan kurulundaki emekli dayılar düşmana şapka çıkarttırir

• "ACUN YAPI" gündeme getirilmeli arkadaşlar, kendine bağlı yeni bir hakem topluluğu oluşturmaya çalışıyor gibi, TS-FB maçında sahadaki hakem de bunun baş örneklerinden Var olmasa FB çok daha rahat bir maç kazanacaktı, birde tetikçileri Morinho maç sonu "Var hakemini bir daha maçlarımıza istemiyoruz" dedi açıkca kendilerini kayıran hakem grubu oluşturma peşindeler

iŞTE ACUN UN NASIL MEDYA ŞİKESİ YAPMAYA ÇALIŞTIĞININ BİR BAŞKA KANITI

SkySporyoutube
    #ermantoroğlu #fenerbahçe #mourinho #acunılıcalı #alikoç
    https://www.youtube.com/shorts/Bi7FMMLwjvI

KEMAL BELGİN ACUN HAKKINDA SERT SÖZLER VE AMERİKAN BAĞLANTISI İMASI

TKSportsyoutube
    Kemal Belgin: "Ben o adamın (Acun Ilıcalı'nın) açıklamalarını dinlemem. Beni konuşturmayın. Kimin desteği ve maddi desteğiyle buralara geldi. ABD'de biri var. Zamanında ben bunların hepsini söyledim. Ben onu dinlemem. Hele ki Fenerbahçe'de 2. Başkan olmuşsa vah kulübe vah!"
    https://www.youtube.com/watch?v=2QMpTIeczIU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Kasım 2024; 20:28:51 >

• evohan kullanıcısına yanıt

Haklısınız aslında. Şenol hocanın da dediği gibi ; Hem hakem kararı ile kazanıp hem de şikayet ediyorsanız geleceğe yatırım yapıyorsunuz demektir.

• Son zamanlarda fazla hopluyordu

https://www.donanimhaber.com/karadag-turkiye-macinda-yer-yerinden-oynadi--184391

• Vay acun vay

• Sırf iktidar yalakası ve cemaat bağlantıları var, parası çok diye dokunmuyorlar ama Oktar gibi bunun da içeri atılması lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.