Şimdi Ara

Galatasaray E-Sports (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki hocam takimda bulunmayi dusunmuyoruz zaten tek amacimiz kurulmasi diamond 1 ligindeyim ama yinede oynamayi dusunmem daha tecrubeli oyunculara layik bu takim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun baskan GS TV nin maclarimizi canli verebilcegine kadar soyledi bize kendisininde amator branslari ilgisi yogun zaten. Umarim hayirlisi olur arkadaslar. Ezeli rekabet burayada tasinacak.

• Şimdi elindeki klavyeyi bırak ve sakince oxi abinin yayınını aç düşünme böyle şeyler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalatasarayLisesi150

Yonetimin bize ayiracagi butce oldukca az dursun ozbek baskan olursada olumlu cevap verdi bize dursun ozbek baskan olursa Galatasaray E-Sports kurulacaktir. Baska bir baskan cikarsa isimiz zor olucak. Suanda secimleri beklemekten baska sansimiz yok. Siz kimsiniz diyenlerde ruyanizda goremeyeceginiz okullarda akliniza gelemeyecek basarilara sahip Turkiyenin gelecegini cizicek ogrencileriz.

Sıpadaki egoya bak sen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseden e spor takimi cikarsinlarda bir de orda yenilsinler nihauaha

• quote:

Orijinalden alıntı: sfm1903

Şimdi elindeki klavyeyi bırak ve sakince oxi abinin yayınını aç düşünme böyle şeyler :)

Bu espor olayı liselileri çok kötü etkiledi kafaya bak ya galatasarayın takımını kuracakmış.
  • Galatasaylı değilim ama koskoca klubü script kullaniom xde diye zirlayan veledin teki + oxi adlı kreş çobanı mı temsil edecek , ön ayak olacak.Siz o liseye hazırlanırken beyninizin %99 unu yakmışsınız zaten.Kalan %1 lede gidin ülkenin geleceğini çizin.

• Amaç Galatasaray lisesinde okuyorum.
  • Galatasaray'lılar olarak her alanda ezildiğiniz yetmedi mi lan?
  • oxi falan diyor çocuk ya asjdfasd olm oxi dediğin adam gold len keko.
  • Oxi yi kyunda oynatcak diye birsy yok sadece bize gorusme acisindan yardimci oluyo dursun ozbek baskan olunca buradaki herkes boyle kalicak liseli galatasarayidami kurucakmis bidi bidi kendinizi avutun siz dursun ozbekle bizzat konustum siz Galatasaraylilik nedir bilemiyorsunuz bizim aramizdaki bag nedir bilmiyosunuz. Kulubede hicbir zaman uye olamayacaksiniz eger bu ulke spor alaninda basari saglamissa bu bizim Galatasaraylilar sayesinde simdi o kendinizi zeki sanmis bilmis dusuncelerinizden vazgecip secimlerde dursun baskan olmasin diye dua edin yoksa soyunuzu tuketirim. Bos yorumlara cevap atmayacagim birbirnizi yiyin siz ilkokul mezunlari sizi cahil toplum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

kaç senedir lise okuyorsun ?
    profilinde doğum tarihin 1980 yazıyor da

Hesap sonradan elime gecti. Babamda lise mezunu kendi ozellikleri orda isimde degistirdim sonradan.

Baban 80 doğumlu mu?

Edit:Dursun başkanına da Galatasaray'ına da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 16 Nisan 2015; 17:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

quote:

Hesap sonradan elime gecti. Babamda lise mezunu kendi ozellikleri orda isimde degistirdim sonradan.

Baban 80 doğumlu mu?

70 oyle yazmis fikrim yok batiyosa soyle degistiriyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

quote:

Baban 80 doğumlu mu?

70 oyle yazmis fikrim yok batiyosa soyle degistiriyim

Her şeye de bir bahane var hmm.Mesajlarına bakıcak olursak o okulda olmadığını düşünmeye başladım.

• quote:

Yonetimin bize ayiracagi butce oldukca az dursun ozbek baskan olursada olumlu cevap verdi bize dursun ozbek baskan olursa Galatasaray E-Sports kurulacaktir. Baska bir baskan cikarsa isimiz zor olucak. Suanda secimleri beklemekten baska sansimiz yok. Siz kimsiniz diyenlerde ruyanizda goremeyeceginiz okullarda akliniza gelemeyecek basarilara sahip Turkiyenin gelecegini cizicek ogrencileriz.

güldürme türkiyenin geleceğini çizen bir galatasarylı liselisi göster bunlar hep fasafiso bu ülkenin ekmeğini yersiniz ama bu ülkeden ilk siz kaçarsınız egoya bak

not sıradan bir liseye gitmiyorum devletim ve milletim için kendimden bile vazgeçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathlyVisage -- 16 Nisan 2015; 17:17:22 >

• Duygun başgana anlatana kadar ohoo
  • Konuyu cok guzel carptiriyorsunuz yusufluk var sanki koylulere cevap yok devam

• Vay be konudaki 50 yillik fanatik Gs lileri gorunce gozlerin yasardi.7. Olduklari sezon da sonuna kadar Gs yi destekliyorlardi hepsi

• quote:

egoya bak. ülkenin kaderini bir kişi çizemez. bir ekip ve bu ekibin başındaki bütün sorumluluğu alıp ülkenin kaderini değiştirir.

bende galatasaraylıyım ama kulübün bu işlere bulaşmasını istemem. e-spor adında bir federasyon kurulup bunu sürekli kontrol eden bir merci olmadığı sürece uzak kalmalı kulüp. holiganın biri bir taraftarı yaraladığında ne olacak? kimler sorumluluk alacak veya ceza verecek?

• quote:

Oxi yi kyunda oynatcak diye birsy yok sadece bize gorusme acisindan yardimci oluyo dursun ozbek baskan olunca buradaki herkes boyle kalicak liseli galatasarayidami kurucakmis bidi bidi kendinizi avutun siz dursun ozbekle bizzat konustum siz Galatasaraylilik nedir bilemiyorsunuz bizim aramizdaki bag nedir bilmiyosunuz. Kulubede hicbir zaman uye olamayacaksiniz eger bu ulke spor alaninda basari saglamissa bu bizim Galatasaraylilar sayesinde simdi o kendinizi zeki sanmis bilmis dusuncelerinizden vazgecip secimlerde dursun baskan olmasin diye dua edin yoksa soyunuzu tuketirim. Bos yorumlara cevap atmayacagim birbirnizi yiyin siz ilkokul mezunlari sizi cahil toplum.

bu çocuk ne içiyor ne yiyor gs lise kantininde cesaret hapımı veriyorlar oğlum bu yazılar ney
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.