Şimdi Ara

Galatasaray E-Sports (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OmC43

quote:

Orijinalden alıntı: GalatasarayLisesi150

quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

O kadar kolay değildir. Ayrıca olmamalı öyle bir şey insanımız zaten bir şeyleri anlamakta çok zorlanıyor 2 gün sonra holiganlıklar başlar daha bunlar yokken oyunda bu kadar düşüncesiz insan varken böyle bir şey olursa çok fazla sorun çıkar.

Elinde sonunda kurulucakken biz kuralim bari holiganlik bizim insanimiz genel sorunu zaten. Coluk cocugun geldigi turnuvalara ultraslan veya carsida el atar sahsen yakinda.

Şahsen ben Beşiktaş isminin bile verilmesini istemezdim Aces High'a facebook gurubuna bakarsan orda şimdiden "Ömür biter Beşiktaş aşkı bitmez" gibi söylemler var.

Grupta oldukça aktif olanlardan birisiyim genelde yardım ederim oradakilere ama emin ol o gruptan cok rahat 50 kisiyi blokladım

Adam tutmuş KMF için bilet arayan postun altına yazmış beşiktaşlı karaborsa ile uğraşmaz cocuklara aynı fiyattan verin diye sanarsın ki mahalle arkadaşı ile konuşuyor böyle tipler çok adam futbol basketbol vs ile oyunu birbirine karıştırıyor yada ayıramayacak kadar zeka olarak geri kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

Yonetimin bize ayiracagi butce oldukca az dursun ozbek baskan olursada olumlu cevap verdi bize dursun ozbek baskan olursa Galatasaray E-Sports kurulacaktir. Baska bir baskan cikarsa isimiz zor olucak. Suanda secimleri beklemekten baska sansimiz yok. Siz kimsiniz diyenlerde ruyanizda goremeyeceginiz okullarda akliniza gelemeyecek basarilara sahip Turkiyenin gelecegini cizicek ogrencileriz.

Türkiye'ye ve dolasıyla topluma kibirli olarak değil ADAM olarak katkı sağlayabilirsin genç kardeşim öncelikle bunu aklının bir köşesine iliştir bir gün lazım olur kullanırsın. Galatasaray Lisesinde öğrenim gören akranlarından sadece bir tanesisin ve gördüğüm kadarıyla e-spor ' a profesyonel olarak katılabilecek kadar da oyun içinde gelişim göstermiş değilsin bu sebeple sana hangi vasıfla Galatasay E-spor ' u kurma misyonunu yükleyeceklerini ben anlayabilmiş değilim. Bütün bunların dışında sözüm ona sizin Galatasaray camiasının yakından tanıdığı birisi şuan Galatasaray'ın ikinci başkanı sevgili Prof. Dr. Hamdi YASAMAN bu yıl Ticaret Hukuku derslerime giriyor ve bu sebeple kendisini yakından tanıma fırsatı buldum. Buna dayanarak söylemek isterim ki boş bir zamanınızda kendisinin yanına uğrayıp Galatasaraylı duruşu öğrenmenizi temenni eder bundan sonraki gerek eğitim gerekse ileride atılacağınız iş hayatınızda başarılar dilerim.

İyi forumlar.

İste hamdi yasaman agabey sizin dersinize girer ders anlatir seref duyarsiniz biz onun gibi adamlari her gun tevfik fikret salonunuzda agirlariz. Burda kendini bisey sanip cene yapanlara boyle cevap vermek lazim yoksa kendilerini bilmis sanmaya devam edicekler. Ben TR diamond 1 West de Diamond 4 oyuncuyusum script bidi bidi iste anlarsin. Dursun Ozbek okul haricindende tanidigim biri kardeside kendiside her gun hali saha maci yaparlardi 5 yil onceye kadar enistem maclarda oynardi bende izlerdim aradada kaleye gecerdim ve aramizda ayri bir bag var evimize gelip cay icmisligide vardir. Kendisinin su an bu durumda olmasi herkesle iyi gecindiinden dolayidir. Japon zengin adamlar gorusmeye geldiklerinde point hotel icin kendisine oldukca buyuk destekte bulundular. Anlayacagin japonlarla bile iyi gecinen bir adamdir dursun agabey. Hamdi Yasaman dan bahsediyosan yanlis hatirlamiyosam 112 devresindendi. Kendisiyle konusmuslugum yok ama gormuslugum cok var saygi duyulmasi gereken biri. Burada klavye basinda delikanli kesilen veya einstein kesilen insanlari reel hayatdada gormek isterim. Cirak olarak is arayip dursunlar. Evet egoluyuz kibirliyiz ayrimciyizda lise disindakiler bilmez lise icinde hepsi bizim icin hictir. Biz bize yetiyoruz cok sukur. Bu sikisik durumda iken kulup hala uyelik acmiyorsa Galatasaray bilin ki bu ruh yurek meselesidir. Yakinda acilacak ama rahat olun inan kirac cok zarar gorecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mence min gassaraylı honbin tsm'liyi yokeder
  • Arkadas tavsiye onerileriniz vaemi? Yapici fikirlere ihtiyacimiz var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

kaç senedir lise okuyorsun ?
    profilinde doğum tarihin 1980 yazıyor da

Hesap sonradan elime gecti. Babamda lise mezunu kendi ozellikleri orda isimde degistirdim sonradan.

34mede34boycott1905 nickini baban mı kullanıyordu
  • Sen nasıl bir tipsin lan
  • arkadaşlar sürekli bu velet konuyu hortlatacak hepimiz şikayet edersek bu arkadaşın konusu kalkar lütfen el birliği ile herkese hakaretler eden yok evinizden aldırırım falan diyen birisinin konusunun burda olmaması gerekli
  • Besiktaslilari korku sarmis Galatasaray diyince yazik bi bunda iyilerdi.

• 6 kasım 2oo2 espor club kurcam kapışırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrd

6 kasım 2oo2 espor club kurcam kapışırız

Lcs kazandik.

• Konuşursun randevu alıp gidersin fakat şöyle bir şey var konuşacağın kişi asıl yetkide olmaz. Bu da onun seni ciddiye alıp almamasına bağlı. yine özür dileyerek söylüyorum ama kimse liseye giden bir insanın oyun merakını umursamaz. Yaşıtların fizik-kimya üzerine kafa yoruyorken yani..
  • Dursun Ozbek yetkisiz tmm

• Abi hem gsl desin hem bu sene lys var hem de lol takimi mi? Lisenden utan diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

Abi hem gsl desin hem bu sene lys var hem de lol takimi mi? Lisenden utan diyorum

İlk 25 bine sozelden bile girsem Galatasaray Uni Hukuk giriyorum dostum sen bi rahat olsana :) İlk 500 den alan yere sozelden 25000 ci olup gireriz biz

• Bu arkadaştan Galatasaray lisesi'nin haberi var mı? Çünkü şu anda ciddi mana da liseye zarar veriyor. Büyüğün olarak söylüyorum şu egonu dizginlemeyi öğrenmelisin öyle bir yerde öyle bir zarara uğratır ki seni ömrünün sonuna kadar acısını çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .SoS.

Bu arkadaştan Galatasaray lisesi'nin haberi var mı? Çünkü şu anda ciddi mana da liseye zarar veriyor. Büyüğün olarak söylüyorum şu egonu dizginlemeyi öğrenmelisin öyle bir yerde öyle bir zarara uğratır ki seni ömrünün sonuna kadar acısını çekersin.

Okulda kralizda hani mudur bile soz geciremiyo anlayamazsin

• quote:

Yonetimin bize ayiracagi butce oldukca az dursun ozbek baskan olursada olumlu cevap verdi bize dursun ozbek baskan olursa Galatasaray E-Sports kurulacaktir. Baska bir baskan cikarsa isimiz zor olucak. Suanda secimleri beklemekten baska sansimiz yok. Siz kimsiniz diyenlerde ruyanizda goremeyeceginiz okullarda akliniza gelemeyecek basarilara sahip Turkiyenin gelecegini cizicek ogrencileriz.

Galatasarayın transfer parası yok basket takımını dağıttı size mi para ayırcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalağına Talibim

quote:

Galatasarayın transfer parası yok basket takımını dağıttı size mi para ayırcak

Sponsor hocam yani Galatasaraya sponsor cok degilmidir?

• Hani noldu kurdunuz mu?
  • quote:

Lafa bak lafa bi tarafları tavan yapmış veledin. Okuduğun o binanın bir tane tuğlasını koyan, bi tarafından ter damlayarak 3 5 kuruş kazanmaya çalışan o amelenin onda biri kadar değerli değilsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.