Şimdi Ara

Galatasaray E-Sports (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bloklayıp geçin çocuğun teki işte. Yatın kalkın şükredin ailenizden aldığınız terbiye için. Bu çocuk gibi olabilirdiniz. Böylelerini takmaya bile gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray E-sportsu kurduktan sonra birde akademi takımı kurun 15 yaşındayım daymındım ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000Liseli -- 3 Mayıs 2015; 10:19:35 >
  • Galatasaraylıyım ama gülmedim.

• Dursun Özbek artık başkan olduğuna göre acaba bu konu ile ilgili bir gelişme var mı?

not: Fenerbahçe çalışmalara başladı(BPI'yı alacak veya Altınordu ile devam edecekler) hatta kısa süre içerisinde duyarız bizimkiler çok geri kalmasa bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Galatasaray'lılar olarak her alanda ezildiğiniz yetmedi mi lan?

Tamam Galatasaray eziliyor da, karşısında sen mi oynayıpta eziyorsun? Bu ego nereden geliyor birader. Adamlar oynuyor, adamlar kazanıyor/yeniliyor, onlar parayı alıyor sen gelmiş burada "nısıl kıydık ımıı" diye ağlıyorsun. Yazık, övünecek hiç bir şeyin olmayınca böyle takım tutuyorsun işte.

• Galatasaraylıyım ama eğer takim kurulursa hala bjk yi tutarim bjk den başka hic bir takim samimi gelmiyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: haldun41

Galatasaraylıyım ama eğer takim kurulursa hala bjk yi tutarim bjk den başka hic bir takim samimi gelmiyor bana

Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldun41

Galatasaraylıyım ama eğer takim kurulursa hala bjk yi tutarim bjk den başka hic bir takim samimi gelmiyor bana

Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfm1903

quote:

Orijinalden alıntı: GalatasarayLisesi150

Oxi yi kyunda oynatcak diye birsy yok sadece bize gorusme acisindan yardimci oluyo dursun ozbek baskan olunca buradaki herkes boyle kalicak liseli galatasarayidami kurucakmis bidi bidi kendinizi avutun siz dursun ozbekle bizzat konustum siz Galatasaraylilik nedir bilemiyorsunuz bizim aramizdaki bag nedir bilmiyosunuz. Kulubede hicbir zaman uye olamayacaksiniz eger bu ulke spor alaninda basari saglamissa bu bizim Galatasaraylilar sayesinde simdi o kendinizi zeki sanmis bilmis dusuncelerinizden vazgecip secimlerde dursun baskan olmasin diye dua edin yoksa soyunuzu tuketirim. Bos yorumlara cevap atmayacagim birbirnizi yiyin siz ilkokul mezunlari sizi cahil toplum.

bu çocuk ne içiyor ne yiyor gs lise kantininde cesaret hapımı veriyorlar oğlum bu yazılar ney

Abisi güzel yazmamış mı ama ?

• Bu yaptığı sadece Galatasaray camiasına zarar veriyor. Farzedelim bu arkadaş takımı kurdu, ben bu insanın oynadığı takımı desteklemem ki fanatik Galatasaraylıyım. Destekleyecek insan da görmüyorum.
  • Torpil üzerinde sürdürülen yaşamlar.Zihniyet bu olduktan sonra gelinen yerin , makamın , mertebenin hiç bir önemi yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.