Şimdi Ara

Galatasaray eksikleri ve kadro şekillenmesi. (Kendi düşüncelerim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumu uzun süredir misafir olarak takip ediyorum, okuyorum. Şunları yazmasam içimde kalacaktı..

İlk olarak Burak Yılmaz ve Selçuk İnan bu takıma zarar veriyor, herkes farkında. Aldığı ücretler cabası, diyeceksin 1 milyon euro'ya oynamayı kabul et yoksa kendine bir kulüp bul. Çünkü haketmiyorlar.. Yasin bile 1.1 alıyor şaka gibi olsa gerek.

Selçuk İnan'ın ilk sezon bu takım da on numara işleri yapmasının bir gizli kahramanı vardır, o isim ENGİN BAYTAR. Bu adam sayesinde o kadar iyi durumdaydı çünkü topu ileriye taşıyan tek Engin vardı dikine gidebilen, adam eksilten, yoktan var edip attıkdırkları gol, takım oyunu ve hırsı. Tamam ne kadar agresif oynayıp hata yapmış olsada İlk sezon şampiyonluğun en büyük sahibi ve Selçuk'un iyi olması sebebidir. Tabi bunu görmeniz zor bana çok laf yapan olucak forumda bu konuda onuda biliyorum. Engin super kupa'da bir hata yüzünden herşey bitti Selçuk dibe gitti. Engin sonradan toplayacaktı Fatih hoca şans verip düzelmesini sağlıyordu ama onunda gitmesiyle tekrar toplayamadı ve mancini tarafından gönderildi. Çok klas bir adam, Türkiye'de En yetenekli oyunculardan birisi kendine baksa elit bir futbolcu olur. Bunun farkıan Drogba bile varmıştı ama harcandı hem kulüp hemde kendisi tarafından ama şansı hakeden oyunculardan birisidir. Daha geldiği gibi kadro dışı kaldı kimin raporu doğrultusunda merak ediyorum kampa felan almadılar. Gökhan Zan affedildi Engin'de alıp değerlenmelidir böyle bir oyuncuyu kaybedemeyiz.

http://www.milliyet.com.tr/drogba-nin-favorisi-engin--galatasaray-1743585-skorerhaber/

http://s14.directupload.net/images/130928/ignp3huk.swf şunu koymasam içime dert olur :)

Selçuk artık kesik yemelidir arkadaşlar işin boyutu aşıldı artık. Dünkü maçta adam korkudan topları geri oynuyor ileri gidemiyor dikine koşamıyor boş boş dolanıyor arkadaş. Resmen korkudan penaltıyı atamadı yazık.

Biliyorum çoğunuz Engin konusunda bana katılmayacaksınız canınız sağolsun. Engin stilinde Umut Gündoğan gibi potansiyelli ve genç bir oyucumuz var. Tecrübe eksik ama oynaya oynaya edinecektir artık şans bulmalı, Selçuk felan uğraşılmamalı.. Dikine gidebilecek oyuncu lazım bize Umut bunu başarıyor aynı Engin gibi. Dünkü maçtan sonra daha doğrusu genel olarak Burak Yılmaz boş bir adamdır topçu felan değildir, ne top sürer ne çalım atar. Kesinlikle arkadaşlar bir forvet şart bize biraz lüks olacak ama paraya kıyıp, kadrosunda görmek istemedikleri welbeck alınmalıdır böyle futbolcu bulamayı. Dimaria'yı aldılar satmaya yanaşacaklardır Welbeck'i. Telles ise bir farklılık yaratmıyor normal seviyede bir oyuncu, onunla yabancı sınırı doldurulmamalı ve Tarık artık alınmalıdır. Aynı zaman Amrabat Türk olsa takımda banko 11 oyuncusudur, 2. yarı bruma faktörü girer ligte. Amrabat türk olmayacaksa takımda şans bulamaz artık kendisi dünden razı konuşuluk Türk olmadılır artık.

Umut'tan verim alamazsak büyük ihtimal Engin düşüncelerim suda olucak. Alternatif kadro olarak bu var aklımda..

Melo ofans geçecek, Chedjou onun görevine gidecek. Topla birlikte gidebilir chedjou dün fark etmişsinizdir top saklıyor vücüdunu koyuyor.

İkinci yarı Bruma ve Umut Bulut girer işleri dengeleriz veya chedjou çıkar yabancı sınırını hallederiz ve cl maçlarında hazır olurlar.

CL maçlarından pek umutlu değilim eufa katılabilirsek ordan güzeldir, çok zor bu sene ama napar eder gruptan çıkar bunlar bir şekilde. :)

Fatih Terim'i ne kadar desteklesem de bir o kadarda sinirliyim. Bizdeyken yabancı sınırı kalksın diye uğraşıyordu milli takıma gitti dahada azalmasında yardımcı oluyorlar birşeyler yapmıyor. İyice önümüze taş koymaya çalışıyorlar, avrupada nasıl başarı getiricez çok merak ediyorum bu ülkede futbol gelişmez Y.D varken.

Bu sene futbol maçlarını izlemek istemedim dünkü maçtan sonra takım çok kötü ve kötü oynucak transfer olmazsa ama naparsın aşk bu insan dayanamıyor desteklemeye devam ediyor :)

Neyse arkadaşlar konuşulacak yazılacak çok şey var ama boşverin onlar yine bildiğini okurlar. Kalın sağlıcakla burdan patos'a selamlar :) Bu arada forumda da futbol bilmeyek çok gereksiz kişiler var fazla uğraşmayın.

• Burda daha iyi gösterilmiş yaptıkları. Bursa maçında galiba Elmander'e yoktan var ettiği gol Selçuk böyle bir golü ne zaman yapmış merak ediyorum.

• Sakatlığı ne durumda bilmiyorum ama çok etkili olabilecek ve alabileceğimiz bir forvet daha Mirtoglou. Parayı kıyılmalı bir fovet alınmalı, burak oynucaksa zor yani herşey zor. Madem almıcaksınız santrafor bari Drogba göndermeseydiniz..

Çok etkili

• 2 senedir kendimi yırtıyorum Engin Engin diye :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin üst düzey yeteneği olan bir futbolcu ne yazık ki harcadı kendini. Yasin, Amrabat vs onun yanında solda sıfır ayrıca Prandelli'nin sistemine cuk otururdu sol kanatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Engin üst düzey yeteneği olan bir futbolcu ne yazık ki harcadı kendini. Yasin, Amrabat vs onun yanında solda sıfır ayrıca Prandelli'nin sistemine cuk otururdu sol kanatta.

Aynen çok iyi takım oyuncusu ama işte hırsı yüzünden delilikler yapıp kendine yazık ediyor
  • Elmander karakterinde forvet lazım birde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.