Şimdi Ara

Galatasaray FenerBahce Maç Biletine Karsılık 80 Wizard Aranıor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Aksamkı Derbı ıcın 1 biletim Bulunuyor (Gs Kale Arkası ) Bu Bileti Yeni Serverlarda 80 lvl İyibir Wizard İle Takas Etmek İstiorum.

• karaborsada biletler 500 - 700 ytl arası aslında kale arkası yeni açıkmı eski açıkmı eger eski açıksa iyi olur bende bilet var sorun yok

inş. bulurssun bir char ama zor ya bir maç için kaç ay uğraştığın birşeyi takas etmek
  • İnşlah Bulurum.
  • yuh yuh xD süper fikir haa xD
  • Bu forumda o raddede fanatik bulamazsın. Bulursanda Sro bölümünde ne işi olur.
  • ticaret fikrine bak sınırları zorlamıssınız baya hocam -.-'' Sonucda biz türklerin kafası böle şelere calısıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symposium -- 27 Nisan 2008; 8:51:20 >
  • UYANIK İŞTE KİMSE BİŞEY VERMEZ BENCE AMA ALIRSAN İYİ OLUR HERALDE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin gibi karaborsacılar yüzünden bizler bilet bulamıyoruz

TOPUNUZA
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhoenix

Sizin gibi karaborsacılar yüzünden bizler bilet bulamıyoruz

TOPUNUZA

adam 50 100 tane almamıs 1tane bileti var macagitmekten vaz gecip srodan car almak istiyor asil sana

• 50-100 tane alamaz zaten çünkü 1 kişiye en fazla 1 bilet veriliyor oda kimlik fotokopisi ile
    Karaborsacının anlamı bileti makul fiyata alıp 2-3 katına satan insandır. Kaç tane olması önemli deil
    Benim için o maçı seyretmek senin 80 level charından daha önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhoenix

50-100 tane alamaz zaten çünkü 1 kişiye en fazla 1 bilet veriliyor oda kimlik fotokopisi ile
    Karaborsacının anlamı bileti makul fiyata alıp 2-3 katına satan insandır. Kaç tane olması önemli deil
    Benim için o maçı seyretmek senin 80 level charından daha önemli

adamın da o maçı seyretmek hakkı, o yüzden de almış biletini. şimdide vazgeçmiş gitmekten ve bileti değerlendirmek istiyor, seni niye kasıyo bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.