Şimdi Ara

Galatasaray Formaları 18.90 TL - Ücretsiz Kargo Son 3 gün (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
10.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Üretici firmadan bekleniyor, kargo gönderimi yapildimi size arkadaslar?

large paketlendı hemen ama medium olan uretıcı fırmadan beklenıyor
  • bu formaları görünce aklıma jardel geliyor çok almak isterdim ama kartımda limit kalmadı hiç . 15 tl maxipuanım var hem maxipuan kullanıp hem de kart limiti kullanarak alabilir miyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

bu formaları görünce aklıma jardel geliyor çok almak isterdim ama kartımda limit kalmadı hiç . 15 tl maxipuanım var hem maxipuan kullanıp hem de kart limiti kullanarak alabilir miyim acaba ?

15 TL MAXIPUAN VARSA KULLANIRSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgincbiri

quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

bu formaları görünce aklıma jardel geliyor çok almak isterdim ama kartımda limit kalmadı hiç . 15 tl maxipuanım var hem maxipuan kullanıp hem de kart limiti kullanarak alabilir miyim acaba ?

15 TL MAXIPUAN VARSA KULLANIRSIN

yok hocam ürünün fiyatından az maxipuanım olduğu için kabul etmedi malesef
  • BENCE ÇOK GÜZEL TEŞEKKÜRLER
  • forma eski ama olsun arması yeter:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

ilk resimdeki halıyı bir yerden tanıyor gibiyim

malum kişinin kazağına benzemekte :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar kargoya verdiler urunu ama, urun hala marmarada indi gozukuyor. Neden yola cikmamis. Bir gun bekletip oylemi yolluyorlar acaba hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane formalar galiba 2001 falandı yıl trabzonunda verselere böyle eski formaları ucuza hepsini alırım
  • benim formam geldi hiçbi sorun yok 2003 yılı forması umbro tavsiye ederim alacaklara
  • quote:

Bunlar kargoya verdiler urunu ama, urun hala marmarada indi gozukuyor. Neden yola cikmamis. Bir gun bekletip oylemi yolluyorlar acaba hocam?

Yukarda dediğim gibi HB kargoyu gece 11-12 gibi çıkartıyor haliyle de 1 gün kargoda bekliyor. O yüzden 2 günde elinize ulaşır. Benim medium forma hala temin edilme aşamasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Bunlar kargoya verdiler urunu ama, urun hala marmarada indi gozukuyor. Neden yola cikmamis. Bir gun bekletip oylemi yolluyorlar acaba hocam?

Yukarda dediğim gibi HB kargoyu gece 11-12 gibi çıkartıyor haliyle de 1 gün kargoda bekliyor. O yüzden 2 günde elinize ulaşır. Benim medium forma hala temin edilme aşamasında.

Hocam bayagi bi gec giriyorlar sisteme benimde kargo adanada. İslemi gec yapiolar. Cok urun var demkki :)

Bugun ya da yarin elimde ins. Urun :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam bayagi bi gec giriyorlar sisteme benimde kargo adanada. İslemi gec yapiolar. Cok urun var demkki :)

Bugun ya da yarin elimde ins. Urun :)

Geçer merak etmeyin. Siz herhalde hızlı kargo olan large bedenden aldınız değil mi? Medium bedende hızlı kargo yok ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 8 Şubat 2013; 15:23:10 >

• Valla bilmiyorum, iPhone uygulamasından sipariş verdim. Hizli kargo felan görmedim. Sizinde gonderirler umarim

• Dün sipariş vermiştim bugün geldi forma hoşuma gitti. Gri olandan aldım ama önünde AVEA yazmıyor. Hiçbirşey yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Dün sipariş vermiştim bugün geldi forma hoşuma gitti. Gri olandan aldım ama önünde AVEA yazmıyor. Hiçbirşey yazmıyor.

Daha iyi değil mi? Ayrıca hangi beden aldınız?
  • quote:

quote:

Dün sipariş vermiştim bugün geldi forma hoşuma gitti. Gri olandan aldım ama önünde AVEA yazmıyor. Hiçbirşey yazmıyor.

Benim için daha iyi tabiki. LArge aldım. Bedenler büyhük baya.
  • quote:

quote:

quote:

Anladım hocam medium hariç diğer bedenlerde hızlı kargo ibaresi var. Biz biraz daha bekleyeceğiz. Ben de medium mu large mı alayım derken forumda da HB sitesinde de bedenlerin büyük olduğu yazılmıştı. O yüzden medium aldım. Umarım uyar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam medium hariç diğer bedenlerde hızlı kargo ibaresi var. Biz biraz daha bekleyeceğiz. Ben de medium mu large mı alayım derken forumda da HB sitesinde de bedenlerin büyük olduğu yazılmıştı. O yüzden medium aldım. Umarım uyar.

Large olan 90-95 kg lik bir adama çok rahat oturur.

• 1saat kadar önce gri formam geldi. Large almıştım 184 boy 90 kg cuk oturdu. 2004-2005 yazıyor üstünde yani 100.yıl formalarından.. İyi oldu bu, haber veren arkadaşa teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.