Şimdi Ara

Galatasaray Formaları 18.90 TL - Ücretsiz Kargo Son 3 gün (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
10.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1'er tane aldım :) haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

1saat kadar önce gri formam geldi. Large almıştım 184 boy 90 kg cuk oturdu. 2004-2005 yazıyor üstünde yani 100.yıl formalarından.. İyi oldu bu, haber veren arkadaşa teşekkürler

hocam 1,85 e 85 medium olurmu ne dersin? large kalmamış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

quote:

1saat kadar önce gri formam geldi. Large almıştım 184 boy 90 kg cuk oturdu. 2004-2005 yazıyor üstünde yani 100.yıl formalarından.. İyi oldu bu, haber veren arkadaşa teşekkürler

18tl neye vermiyoruz ki.. Bence al, zaten indexe göre biraz fazlan var en kötü 5kg verir giyersin, daha sağlıklı yaşama vesile olmuş olur

• quote:

quote:

quote:

18tl neye vermiyoruz ki.. Bence al, zaten indexe göre biraz fazlan var en kötü 5kg verir giyersin, daha sağlıklı yaşama vesile olmuş olur

:D aslında haklısın neye vermiyoruzki almaya alacağımda xl mi mediummu onu söyle?

• quote:

quote:

quote:

quote:

:D aslında haklısın neye vermiyoruzki almaya alacağımda xl mi mediummu onu söyle?

L bana tam geldi hatta tshirt üstüne giyip denemiştim. Omzumda geniştir. XL bana bile büyük gelir, senin vücut kitle indexin benden düşük ama ben bol severim, kışın kazak üstüne giyer stada öyle giderim diyorsan o başka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 10 Şubat 2013; 13:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

Orijinalden alıntı: karafeneri

quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

Dün saat 20:00'de siparişi verdim 20:45 kargoya verildi dedi. Bugün saat 14:00'te elime geçti. Teşekkürler HB

Not: Gri forma sipariş ettim avea logosu YOKTU

Hayırlı olsun.

Nasıl yani Avea logosu yoktu? Ne vardı formanın önünde? Reklam yok muydu hiç? Ya da Aria reklamı mı vardı? Gri forma için konuşuyorum.

Hiçbirşey yazmıyor. AVEA yı kaldırmışlar.

Teşekkürler.

Bir numara küçük alın diyorlar da, kırmızı formada small'dan büyüğü kalmamış, gri formada da medium'dan küçüğü kalmamış.

Tükendi herhalde.

• bende kirmizi renkden. xsmall kiz arkadasima aldim insallah sever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gri large bir tane de ben aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Gri formam simdi geldi.forma kaliteli,önünde reklam yok.yalniz kumasında ufak tefek defolar mevcut fakat goze batmıyor.
    Buarada ben xl aldım ama forma xxl hatta xxxl fln herhalde ;) xl bana bile buyuk geldi sasırdım ;)

• bir tane kırmızı forma bugün elime ulaştı,haber veren ve küçük beden sipariş etmemizi tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim m beden forma geldi önünde avea yazısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

bir tane kırmızı forma bugün elime ulaştı,haber veren ve küçük beden sipariş etmemizi tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

hayırlı olsun..kırmızı formanın önünde ne raklamı var? kalite olarak nasıl..beden olarak genellikle büyük deniliyor,herşeyi small giyen birisi olarak xsmall alsam olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

bir tane kırmızı forma bugün elime ulaştı,haber veren ve küçük beden sipariş etmemizi tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

hayırlı olsun..kırmızı formanın önünde ne raklamı var? kalite olarak nasıl..beden olarak genellikle büyük deniliyor,herşeyi small giyen birisi olarak xsmall alsam olurmu?

evet orijinal , kumaş kalitesi iyi aria yazıyor . evet normalde s giyiyorsaniz xs al ben öyle yaptım.

• Gri forma aldım önünde avea yazıyor

Eski baskı reklamları kazımaya çalışan oldu mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

Gri forma aldım önünde avea yazıyor

Eski baskı reklamları kazımaya çalışan oldu mu acaba

Aynen benim gri medium formam bugün geldi ve önünde Avea yazıyor. Galiba büyük bedenlerde reklam yok. Çıkartmak mümkünse ben de denemek istiyorum.
  • quote:

quote:

Dün saat 20:00'de siparişi verdim 20:45 kargoya verildi dedi. Bugün saat 14:00'te elime geçti. Teşekkürler HB

Hayırlı olsun.

Nasıl yani Avea logosu yoktu? Ne vardı formanın önünde? Reklam yok muydu hiç? Ya da Aria reklamı mı vardı? Gri forma için konuşuyorum.

Bana gönderilen forma aşağıdaki fotoğrafta

Galatasaray Formaları 18.90 TL - Ücretsiz Kargo Son 3 gün

• Benim gri forma bugün geldi
    boy 175, kilo 75.
    Medium aldım. Tam oldu.
    Formalar orijinal 2004-2005.
    Avea reklamı var.
    Fiyat süper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doxx -- 11 Şubat 2013; 21:53:50 >
  • 10 yıl oncenin formasi, bunu alinca kulup para kazanır sanmayin

• Beyler gelen formayi. Abim aldi 50 Tl ye :)
    2 tane daha siparis veriyorum.

Ankarada bi arkadas alacak 40tl ye. Biri de bana :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Bana gönderilen forma aşağıdaki fotoğrafta

Galatasaray Formaları 18.90 TL - Ücretsiz Kargo Son 3 gün

Çok güzel gerçekten.

Paylaştığınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.