Şimdi Ara

Galatasaray Formaları 18.90 TL - Ücretsiz Kargo Son 3 gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
10.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Galatasaray Formaları 18.90 TL - Ücretsiz Kargo Son 3 gün

Galatasaray Formaları 18.90 TL - Ücretsiz Kargo Son 3 gün

Bu formaları almak isteyenler 19 tlye hepsiburada.com sitesinden alabilir. Üstelik kargo bedava! İndirim için son 3 gün

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sporgs72000&categoryId=392818

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sporgs70676&categoryId=392818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRKO -- 6 Şubat 2013; 21:21:51 >

• Aldım bir tane teşekkürler
  • Yalnız kaç yıllık bunlar? Aria mı kaldı artık.
  • Çok eski yahu
  • İlanlarda kostüm mankeni hiç çekici değil zoraki ustune giymiş Galatasaraylı olmayan bi vatandaş galiba :)
  • bir forma koleksiyoneri olarak küçük bir bilgi vereyim. bu formaların kalıpları bir beden büyüktür.
  • ilk resimdeki halıyı bir yerden tanıyor gibiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • formalar orjinal mi eğer öyle ise fiyat sudan ucuz tam koleksiyonluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

bir forma koleksiyoneri olarak küçük bir bilgi vereyim. bu formaların kalıpları bir beden büyüktür.

süper haber xxl giyerim normalde gri olanın sadece xl'ı vardı 1 saattir olurmu olmaz mı diye düşünüyordum.kaptım hemen
    haber veren arkadaşa da teşekkürler
  • hemen aldım 23 lira çek vardı , onu alıyım derken pil aldım sonra bulaşık makinesi deterjanını ucuza teklif etti hadi alıyım dedim sonra ampülü ucuza teklif etti sonra da gilette traş bıcağı verelim dedi.Ben ne varsa var derken kargoyla beraber 33 lira ödemiş oldum
  • kırmızıdan bende var kaçıncı senesi artık bilmiyorum ama inanılmaz kaliteli gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

hemen aldım 23 lira çek vardı , onu alıyım derken pil aldım sonra bulaşık makinesi deterjanını ucuza teklif etti hadi alıyım dedim sonra ampülü ucuza teklif etti sonra da gilette traş bıcağı verelim dedi.Ben ne varsa var derken kargoyla beraber 33 lira ödemiş oldum

İyiki ucuza telefon falan teklif etmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ölüsü yeter bence aldım bi tane m beden
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

hemen aldım 23 lira çek vardı , onu alıyım derken pil aldım sonra bulaşık makinesi deterjanını ucuza teklif etti hadi alıyım dedim sonra ampülü ucuza teklif etti sonra da gilette traş bıcağı verelim dedi.Ben ne varsa var derken kargoyla beraber 33 lira ödemiş oldum

İyiki ucuza telefon falan teklif etmemiş

etti de dedim yiter :D almadım :P allah kurtardı bi daha girmem hepsiburadaya :D

• Daha önce konusu açılmıştı( Daha önce açılan konuyu görmek için tıklayın ). Ayrıca 1-2 yıldır hepsiburada aynı fiyata satıyor bende geçen yıl yazın almıştım. Formalar da orjinal...
  • halısahada giymek için t-shirt alsan bu fiyata alamazsın en azından gs li isen t-shirtten daha iyi olur en azından teri çeker :))
    bu arada forma bir beden büyüktür derken normalde large giyen biri medium mu almalıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compy -- 6 Şubat 2013; 22:34:46 >
  • teşekkürler
  • M beden aldım bi tane bende, teşekkürler..
  • 1i80 boy 75 kilo medium herhalde?
  • gri olanınından çeşitli zamanlarda 4 5 tane aldım gerçekten 1 beden küçük almak lazım, ayrıca gri olan çok şık duruyor eskimeyecek türden bir forma. haginin anısına alınır :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.