Şimdi Ara

Galatasaray Hukuk-Koç Ekonomi soru cevap / YouTube kanalı tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
12
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Galatasaray Hukuk-Koç Ekonomi  soru cevap / YouTube kanalı tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wukian

quote:

Orijinalden alıntı: halilim123

Merhaba hocam.muhammed erkan dinçi tanıyorsunuz 2015 te 2.olmustu o da orda.onun çektiği bi video vardı zaten hatta bi de ts 1. vardı.boyle içeriklere ihtiyacimiz var.bi de erkan abiye selamlar

büyük ihtimalle hazırlık okuduğu için aynı sınıfta değiliz, 2014 girişlilerle okuyorum ben

Fransızca var mıydı sende?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Wukian

evet

Maaşallah.

• 1.universite nasil hazirlandim

2.video galatasaray hukuk

3? Pek bir içerik yok aslinda. 1-2 video çekip birakin. Zaten egitim koçu degilsiniz. Psikoloji okumuyorsunuz. Bolumunuz pdr de degil. Herkes kendi işini yapmali siz iyi avukatlar olun. Birakin bu işi de rehberlikçiler yapsin.

• Hocam merhaba. Bogazici ekonomi ve koc ekonomi arasinda nasil bir fark var? Uluslararası ilişkiler ve ekonomi capi hakkinda ne düşünüyorsunuz

• CEOland C kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, şöyle ki bence ikisi de oldukça iyi üniversiteler ve güzel bölümler. Hangisine gidersen git sonradan ah keşke diğerine gitseydim demezsin, o yüzden biraz rahat olup içine sinene gitmek lazım bu ikilemde. Koç'un avantajları şöyle: maddi durumun çok iyi değilse aylık 650 tl harçlığı, kitap bursu, yurt bursu oluyor; yurdun konumu falan güzel okul için ve oldukça rahat, kalacak yer sıkıntısı çekmezsin. Yurtdışı imkanı olsun, çift anadal imkanı olsun, okul kulüplerinde rol alabilme olsun, spor salonu imkanları vs. boğaziçinden kat kat daha geniş. Dezavantajlarıysa, okulda yemek falan pahalı normal bi okula göre, aldığın para oraya gidiyo. Çevrende takılacak mekan sayısı tek tük, barı da var restoranı da ama her şeyden bikaç tane. Koç ormanın içinde hayattan çok uzak, benim genelde hoşuma gitse de bazen sıkıcı olabiliyor. Boğaziçi etilerde hayatın ortasında baya, sağa sola gitmek bi şeylere katılmak daha kolay. Eğitimlerini sorarsan bence çook paraleldir.

• Hocam bana sadece yurt cikti. Öğrenci profili nasil genel olarak? Bu sene iyice dusurduler tam burslu sayisini bunun nedeni nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CEOland

Hocam bana sadece yurt cikti. Öğrenci profili nasil genel olarak? Bu sene iyice dusurduler tam burslu sayisini bunun nedeni nedir ?

Burslu sayısını düşürmelerinin nedeni, üniversiteyi araştırma üniversitesi yapmak istiyolar, burs verip lisans öğrencisi alacağımıza bu parayı master doktora öğrencilerinin araştırmalarına harcarız diye düşünüyorlar. Öğrenci profili fena değil, anlaşacağın insan bulursun öyle sadece zengoların takıldığı bi okul imajı var ama öyle değil aslında.
  • Tesekkuler hocam.cevaplarıniz için

• Bize başka sorusu olan veya videoda konuşmamızı istediği konular olan varsa yazabilir buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironmate

Bize başka sorusu olan veya videoda konuşmamızı istediği konular olan varsa yazabilir buraya

hocam ben galatasaray hukuk istiyordum ama yurtdışında akademisyenlik yapmak için galiba koç veya bilkent ekonomi seçeceğim.Birinci sorum;sizce bilkent iktisat ile arasında ciddi fark varmıdır.İkinci sorum ise yurtdışı olanaklarından kastınız nasıl sadece doktora öğrencisi mi gönderiyorlar veya yurtdışındaki bizzat çalışmaya olanak sağlıyorlar bunu biraz açarsanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.