< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wukian -- 25 Temmuz 2017; 9:29:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wukian -- 25 Temmuz 2017; 9:29:30 > |
Hukuk fakülteleri benim girdiğim sene TM3 le almaya başladı, TM3 e geçmesiyle birlikte edebiyat testi daha önemli bi hale geldi matematik katsayısı biraz düştü. bunun etkisiyle ve hukuk fakültelerine olan talebin artmasıyla taban sıralamaları bi anda arttı o sene. bu yüzden ilk olarak mezun senenizde okul,devamsızlık,sınav haftası gibi dertleriniz olmadan gerçekten çalışmanız gerektiğini söyleyim. edebiyat netinin yüksek olması bu noktada bir avantaj.
YGS için vereceğim tavsiye şu olacaktır, ilk 100 ilk 1000 gibi hedefleriniz yoksa TM de YGS de fen çözmek o kadar mantıklı değil, zamanınız kalırsa diğer konuları yetiştirdiyseniz sınavı erken bitiriyorsanız tabii ki fene de bakın ama önceliğiniz fen olmasın bence. yök atlastan falan istanbul hukuk girişlilerin ortalama netlerine baktığınızda da fenden ziyade tr-sos-mat a önem verdiklerini görürsünüz. şu an için önceliğiniz YGS/LYS matematik olmalı diye düşünüyorum. Limit türev integrali daha sonraya bırakıp yaz tatilinde geri kalan konularda ne kadar ilerlerseniz kardır. ders çalışma konusunda herkesin öğrenme tarzı farklıdır ama ben 12. sınıfta dershaneye gitmeyip kendi başıma youtube dan konu anlatım videoları izleyip ardından test çözerek çalışmıştım. kendinizde keşfettiğiniz bir öğrenme yolu varsa paylaşırsanız onun üzerinden de bir şeyler ekleyebilirim |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wukian -- 21 Temmuz 2017; 13:43:34 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|