Şimdi Ara

Galatasaray Hukuk mu Boğaziçi İktisat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu okullarda okuyan, okullar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yanıyom

İktisat oku

kardesim bana bunu iki kelimeyle söyleyen ve sallamadığım 196. kişisin. Neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum
  • Kardeşim ankara hukuk deseydin Boğaziçinde iktisat oku derdim de Galatasaray hukuk ayrı.ilk 150 ile alan bir bölümün sana vaat edecekleri bilgi sahibi olmasam da muhteşemdir buna eminim.gs hukuk diyorumben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

İktisat oku

kardesim bana bunu iki kelimeyle söyleyen ve sallamadığım 196. kişisin. Neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum

Kardes koskoca gs hukuk dururken iktisat dusunuyosan ya Troll sun ya da aklında iktisat vardır

heh işte böyle gel bana,aklımda ikisi de var hocam ikisinin de altından kalkabilirim bir çekincem yok kendi değerlendirmemi de yaptım ama farklı fikirleri de almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorrazor

Kardeşim ankara hukuk deseydin Boğaziçinde iktisat oku derdim de Galatasaray hukuk ayrı.ilk 150 ile alan bir bölümün sana vaat edecekleri bilgi sahibi olmasam da muhteşemdir buna eminim.gs hukuk diyorumben

tabii sıralamanın farklı bir cazibesi var orası öyle. E bir de fazladan bir dil öğrenme olanağı da var. Bunlar artılar tabii. Teşekkür ederim eksik olma
  • up
  • Fransızcayı göze alıyor musun ?
  • bu durumda iktisatı yazıyorsan çok idealist olman lazım, boğaziçi önemli bir faktör ama bunun yanında hem hukuk bölümü hem de bölümün en iyi üniversitelerinden birinde okumak imkanı var. kariyer olarak gs hukuk daha iyi bir tercih bence
  • tercihi puana göre yapmanın mantığı nedir? birkaç yıl sonra insanların tercihleri değişir de yerleştiğin bölümün puanı düşerse ne olacak? bölümü bırak bence okul tercihi bile puana bakılarak yapılmamalı, bir okulun puanlarının yüksek olması sadece popüler olduğunu gösterir, önemli olansa verdiği eğitim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Fransızcayı göze alıyor musun ?

görüyorum ve arttırıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanism

tercihi puana göre yapmanın mantığı nedir? birkaç yıl sonra insanların tercihleri değişir de yerleştiğin bölümün puanı düşerse ne olacak? bölümü bırak bence okul tercihi bile puana bakılarak yapılmamalı, bir okulun puanlarının yüksek olması sadece popüler olduğunu gösterir, önemli olansa verdiği eğitim.

hocam sonuna kadar haklısınız ancak benim öyle bir düşüncem yok. Ben aslında fakülteler özelinde sormuş bulundum soruyu ancak bölümler arasında kalmış durumdayım. İkisi de bölümünün en iyi okulu bana göre eğitim konusunda bir endişem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikaris

bu durumda iktisatı yazıyorsan çok idealist olman lazım, boğaziçi önemli bir faktör ama bunun yanında hem hukuk bölümü hem de bölümün en iyi üniversitelerinden birinde okumak imkanı var. kariyer olarak gs hukuk daha iyi bir tercih bence

aslında iktisat olursa düşüncem matematik ile çap yapmak, çok da istediğim bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

Orijinalden alıntı: spikaris

bu durumda iktisatı yazıyorsan çok idealist olman lazım, boğaziçi önemli bir faktör ama bunun yanında hem hukuk bölümü hem de bölümün en iyi üniversitelerinden birinde okumak imkanı var. kariyer olarak gs hukuk daha iyi bir tercih bence

aslında iktisat olursa düşüncem matematik ile çap yapmak, çok da istediğim bir şey

matematikle çap yapmak çok zor bir şey söyleyeyim, daha önce yapan hiç görmedim. normal matematik öğrencileri bile zorluğundan dolayı iktisata yönelip finans alanında çalışıyorlar.
  • öyledir tahmin ediyorum. Ama üstesinden gelmeyi denerim hiç olmazsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.