Şimdi Ara

Galatasaray'ı batıracaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben Beşiktaşlıyım ama bu konuda görüşümü yazmak çok içimden geldi.Bizim tüpçü yıkımının daha beteriyle karşı karşıyasınız ama arazilerle durumu bir süre halledersiniz.Gelirlere el konulmuş Ünal Aysal'dan dolayı ve siz bu adamın geri gelmesini istiyorsunuz.Bir nevi katil'in olay yerine geri dönmesi gibi bir şey bu.Başarıya kupaya falan bakmayın.Ekonomi her şeyden önce gelir.O kadar kupaya rağmen bu duruma düştünüz.Biraz uyanık olun farkına varın.Levent Nazifoğlu'nu bir Beşiktaşlı olarak sevmiyorum ama bir taraftar kadar Galatasaraylı olduğu ortada.Her ne kadar Riekerink'e mecbur bıraksalar da onun da nedeni yerine hoca getirecek para olmaması muhtemelen.Bence sabretmelisiniz bu yönetimle.Ya da Fikret Orman gibi bir baskan bulacaksınız Ünal Aysal gibi değil.Rakibimi geçmeyi tabiki isterim ama rakibimin batmasını cidden istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lafim sana degil ama bu Unal Aysal dedikodusu cikti cikali Galatasarayli olmayan herkes sosyal medyada agliyor.

Hepsi de anlasmis gibi; x takimliyim ama rakibimin bikbik olmasini istemem unal aysal bikbik yapti sonucta.

Sabahtan beri sanki ayni kisinin yazdigi farkli yorumlari okuyorum. Adam daha gelmeden korku sardi.

• Galatasaray'ı batıracaklar matmazel

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Lafim sana degil ama bu Unal Aysal dedikodusu cikti cikali Galatasarayli olmayan herkes sosyal medyada agliyor.

Hepsi de anlasmis gibi; x takimliyim ama rakibimin bikbik olmasini istemem unal aysal bikbik yapti sonucta.

Sabahtan beri sanki ayni kisinin yazdigi farkli yorumlari okuyorum. Adam daha gelmeden korku sardi.

Bizden başka herkes Galatasaray'ın iyiliğini düşünüyor zaten.
  • işte bu yüzden ünal aysal, adamlar titriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Lafim sana degil ama bu Unal Aysal dedikodusu cikti cikali Galatasarayli olmayan herkes sosyal medyada agliyor.

gs de çok sevmeyeni var ama galatasaraya tarihinin en iyi dönemlerinden birini yaşattı. ben fbli olarak gelmesini isterim 3 sene sıkıntı çıkarır rakiplere ama gittikten sonra gsyi borç batağına sürer bu sefer satacak arazide kalmaz bende keyifle izlerim
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    Neyine titreyeceğim?Benimki sadece bir öneri.5 puan gerimizdesiniz bu puan farkından kralı gelse kurtaramaz sizi.Boşa şampiyonluğa falan ümitlenmeyin gelecek sezona şimdiden hazırlanmaya başlayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vizyonsuzluk almış başını gidiyor. Serdar Aziz Rodrigues Ahmet çalık transferine 10m euro harcandı. 2 stoper transferi yapıldı ama en büyük eksiğimiz hala stoper. Aldığımız verim ortada. Çokta bi farkı yok. Böyle geçen 2-3 transfer dönemini daha düşünemiyorum.

Arazi satışı hakkında net bir bilgim yok ama değerinin %40'ı diyorlar.

Borç konusundaki açıklamalarda hiç umut verici değil. O kadar uğraşılıyor ama kur farkının önüne geçilemiyor azalma yok. Ünal Aysal borçları TL'ye çevirmeye uğraştı ve büyük bir kısmını yaptı da.

Açıkçası Ünal Aysal'ı kurtuluş olarak görmüyorum. Ancak ekonomik olarak aman aman bir farkı yok. Bizim için en büyük kurtuluş doların düşmesi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

Neyine titreyeceğim?Benimki sadece bir öneri.5 puan gerimizdesiniz bu puan farkından kralı gelse kurtaramaz sizi.Boşa şampiyonluğa falan ümitlenmeyin gelecek sezona şimdiden hazırlanmaya başlayın.

bize vizyon lazım, biz ölü halimizle kupa kaldırırız veya şampiyon zaten oluruz.. sizin şampiyon olup olmamanız çok umrumuzda değil açıkcası.
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    Ölü halinizle şampiyon falan olamazsınız yok öyle bir hikaye.O ölü halimiz dediğiniz sezonlarda harika defans yapıyordunuz bu yüzden şampiyon oldunuz.1 tane atıyordunuz ama gol yemiyordunuz.Şuanda savunmanıza giren çıkan belli değil.Gol yemediğiniz maç yok.

• quote:

Ölü halinizle şampiyon falan olamazsınız yok öyle bir hikaye.O ölü halimiz dediğiniz sezonlarda harika defans yapıyordunuz bu yüzden şampiyon oldunuz.1 tane atıyordunuz ama gol yemiyordunuz.Şuanda savunmanıza giren çıkan belli değil.Gol yemediğiniz maç yok.

• quote:

Hadi gel istatistikleri ortaya dökelim.
    1 mağlubiyetiniz var ve 14 gol yemişsiniz, biz ise 4 mağlubiyet alıp 18 gol yemişiz.Biz 5 maçı gol yemeden bitirmişiz siz ise 7 maçta gol yememişsiniz bunlardan birisi de 0-0 biten Fener maçı, şimdi sorarım sana Barcelona takımının taraftarı, "Hani çok iyiydiniz?".Bizden sadece 4 gol az yemişsiniz ve 2 maçı gol yemeden bitirmişsiniz ki Fener maçını da içine katıyoruz (Ek olarak 2 gol de fazla atmışsınız.), şimdi bizden çok iyisiniz ya neden istatistiklerde eze eze lider değilsiniz?

Ölü halimizle de şampiyon olduk, hocasız da şampiyon olduk, başkansız 3 kupa aldık biz ne çabuk unuttunuz?

Harika defans mı yapıyorduk
    MUSLERA

• en büyük allah feneve yallah cincona kışkış beşiktaşa alkış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.