burdan Klübümüze belirtelim çünkü forlana öncelik verilebilirmiş yıllardır bu klubün en büyük sorunu taraftarını dinlememek olmuştur bir mesaj da siz yazın
klubümüzde isteklerimizi bildirelim hak ediyoruz çünkü
Böyle şeyler iyi güzelde ben pek etkili olacağını sanmam,transfer yapılacak burdan atılan 10 bin istek örneğin incelenecek,pek gerçekçi gelmiyor bana.
ya yinede biz istedik diyelim çünkü yarın forlanın menajeri gelicek ve drogba yata bilir her türlü ankette drogba çıkıyor herkes drogbayı istiyor
Ünal Aysal, Ligtv'ye taraftar istediği için Drogba'yı almaya uğraşıyoruz dedi.Bunlara gerek yok.
Ben daha once açılan transfer ıcın isim verelim konusunda özellikle Drogba ve forlan arasındaki + ları - leri yazdım. Drogba %100 Trligine uygun. Forlan Guiza gibi erir gider burda...
eğer forlan gelirse çooook üzülürüm mal inatı bu adam büyük para kitlicek gs ye hem drogbada gelmek istiyor gibi de hava var
Forlanın gelmesine üzülüp Drogbaya sevinmek. Ne garip bir duygu içersindeyim nan ben 2sidemi gelse acaba
Forlan yerine Drogba'ya bizim dememizle yöneleceklerse kulübü cidden kapatıp gitsinler zaten. Öyle şey olur mu ya, sizin aklınız alıyor mu? Forlan'a yönelmişlerse mutlaka bir nedeni vardır. 3 yaşında çocuklar mı yönetiyor bu takımı?
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador Ünal Aysal, Ligtv'ye taraftar istediği için Drogba'yı almaya uğraşıyoruz dedi.Bunlara gerek yok.
Aynen taraftar için Drogbayi almaya calisioruz dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme