Şimdi Ara

Galatasaray için 1 dk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.galatasaray.org/uyelik/uye_login.php

burdan Klübümüze belirtelim çünkü forlana öncelik verilebilirmiş yıllardır bu klubün en büyük sorunu taraftarını dinlememek olmuştur bir mesaj da siz yazın

klubümüzde isteklerimizi bildirelim hak ediyoruz çünkü

• Böyle şeyler iyi güzelde ben pek etkili olacağını sanmam,transfer yapılacak burdan atılan 10 bin istek örneğin incelenecek,pek gerçekçi gelmiyor bana.
  • ya yinede biz istedik diyelim çünkü yarın forlanın menajeri gelicek ve drogba yata bilir her türlü ankette drogba çıkıyor herkes drogbayı istiyor
  • Ünal Aysal, Ligtv'ye taraftar istediği için Drogba'yı almaya uğraşıyoruz dedi.Bunlara gerek yok.
  • Ben daha once açılan transfer ıcın isim verelim konusunda özellikle Drogba ve forlan arasındaki + ları - leri yazdım. Drogba %100 Trligine uygun. Forlan Guiza gibi erir gider burda...
  • eğer forlan gelirse çooook üzülürüm mal inatı bu adam büyük para kitlicek gs ye hem drogbada gelmek istiyor gibi de hava var
  • Forlanın gelmesine üzülüp Drogbaya sevinmek. Ne garip bir duygu içersindeyim nan ben 2sidemi gelse acaba
  • Forlan yerine Drogba'ya bizim dememizle yöneleceklerse kulübü cidden kapatıp gitsinler zaten. Öyle şey olur mu ya, sizin aklınız alıyor mu? Forlan'a yönelmişlerse mutlaka bir nedeni vardır. 3 yaşında çocuklar mı yönetiyor bu takımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador
    Ünal Aysal, Ligtv'ye taraftar istediği için Drogba'yı almaya uğraşıyoruz dedi.Bunlara gerek yok.

Aynen taraftar için Drogbayi almaya calisioruz dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.