Şimdi Ara

Galatasaray ile 'ikinciyeni.com' sponsorluk anlaşması imzalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray ile online ikinci el otomobil alım satım platformu ikinciyeni.com arasında forma sırt sponsorluk anlaşması yapılacaktır.

İmza törenine Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri İlber Aydemir, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Anadolu Grubu Otomotiv Grup Başkanı Bora Koçak ile Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Özgür Maraş katılacak.

Tarih : 17 Ağustos Cuma

Yer : Türk Telekom Stadyumu

Program : 10.30 - 11.30 Kayıt ve Karşılama (Kahvaltı)

11.30 Başlangıç

11.35 Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın konuşması

11.40 Garenta, ikinciyeni.com Genel Müdürü Özgür Maraş’ın konuşması

11.45 Abdürrahim Albayrak, Bora Koçak, Özgür Maraş tarafından imzaların atılması

12.00 Fotoğraf Çekimi

12.15 Bitiş
    https://www.galatasaray.org/haber/kulup/galatasaray-ile-ikinciyeni-com-sponsorluk-anlasmasi-imzaliyor/40113

• artık güvenlik kameralarına bile sponsor bulduk diye röportaj verirler
  • Şu koşullarda para geldiği sürece ismin ne olduğu benim için önemli değil...
  • Güzel bir logosu olacaksa (sitedeki logoları pek güzel değil) ve uygun bir bölgeye uygun şekilde yerleştirilirse sıkıntı yok. Formaya uygun reklam görüntüye değer katar garip bir reklam şahane formayı iç eder.
  • Başka sponsor mu yoktu yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Güzel bir logosu olacaksa (sitedeki logoları pek güzel değil) ve uygun bir bölgeye uygun şekilde yerleştirilirse sıkıntı yok. Formaya uygun reklam görüntüye değer katar garip bir reklam şahane formayı iç eder.
    Logo direkt kullanılırsa böyle oluyor
    Galatasaray ile "ikinciyeni.com"  sponsorluk anlaşması imzalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 17 Ağustos 2018; 2:5:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Umarım böyle olmaz. Oyuncu ismi yukarıda sponsor altta tek renk olur gibi.
    Direkt bu şekilde yan yana kullanırlarsa güzel durmaz logoları, hem uzun hem de simetrik değil. Yuvarlak logo ortada altına ikinciyeni.com olabilir (sadece yazı da olabilir) ya da kol veya şorta alt alta ikinci yeni com yazılabilir veya yazısız sadece logo olabilir kol/şort kısmında.

ikinci
    yeni
    com
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Umarım böyle olmaz. Oyuncu ismi yukarıda sponsor altta tek renk olur gibi.
    Oyuncu ismi nasıl yukarda olacak hocam, onun standardını belirleyen TFF değil mi? Benim bildiğim, Süper Lig'de sırt reklamı alınmaya başlandığı ilk sezondan beri oyuncu isimleri alta yazılıyor.

Firma, logosundaki renklerden taviz verirse şöyle de yapılabilir:

Bende yazarken tereddüte düşmüştüm ama dortmund,juve formaları aklıma gelmişti yazmıştım. Kesin onun önünde bir engel vardır yoksa çoktan yapılırdı haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Direkt bu şekilde yan yana kullanırlarsa güzel durmaz logoları, hem uzun hem de simetrik değil. Yuvarlak logo ortada altına ikinciyeni.com olabilir (sadece yazı da olabilir) ya da kol veya şorta alt alta ikinci yeni com yazılabilir veya yazısız sadece logo olabilir kol/şort kısmında.

ikinci
    yeni
    com

Şort kısmı için dediğin sırt için de uygulanabilir belki bunun gibi.

@.mRcan.

Hocam zaten olması gereken futbolcu isminin yukarıda olup, reklamın numaranın altında olması. Bence göz zevkini bozuyor reklamın üstte olması fakat, kulüpleri dünyanın en çirkin fontunu kullanmaya mecbur eden bir federasyondan estetik adına fazlasını beklememek lazım.

• Sponsora bakar mısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logo ve yazının kesinlikle kırmızı ve siyah olması şart bunu anladım paylaşımlarından.

Yeni kısmından Ali Sami Yen ile ilgili bir Ali Sami Yen'i hatırla tarzında etkili bir reklam da çekilirse (2. yen gibi bir anlam çıkmamasına dikkat ederek ters tepebilir) gayet başarılı olur.
  • Garenta ile senelik 1.150.000 euro'ya senelik anlaşmıştık.O da 3 senede 15 küsür milyon tl yapıyordu. Umarım bu sefer yıllık en az 2 filan yapmışlardır. 1 sene sırtında taşıdığın şey bari sıradan bir futbolcunun maaşı olsun.
  • Sponsora gel :)
  • göğüs sponsoru için de beşhececiler.com düşünülüyormuş.
  • Şampiyonlar ligine gidecek takıma sponsor gelecek tabii.En azından 4. yıldızı sırtımızda taşımıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteye koymuşlar nasıl gözükeceğini halleyciler neden cikcik ötüyor anlamadım

• Yandex gibi tıklıyınca robben gibi birimi gelicek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.