Şimdi Ara

Galatasaray'ın Avrupa Maçları Başlasın da Biraz Futbol İzleyelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bıktım artık bu futbolculardan da yönetimden de fenerbahçeden de . inşallah daha dibe çöker de belki o zaman bir kurtuluş gerçekleşebilir. o güne kadar galatasaray'ın özellikle devler ligi maçlarını izleyerek kendime futbol ziyafeti çekeceğim. inşallah geçen seneki başarımızın üstüne çıkıp yarı final görebiliriz devler arenasında. fenerbahçe,bursa gibi 2. sınıf takımların batırdığı ülke puanı işi yine galatasaray'a kaldı. bütün gönlüm imparator ve aslanlarıyla !

• Valla ben dün 4. golü atmasını çok istedim Arsenalin
  • eyvALLAH koç
  • Hocamızı elimizden alacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Hocamızı elimizden alacaklar

kardeşim bence imparator milli takımı birazda kendi isteğiyle yönetmek istiyor. sonuçta gönül adamı ve eğer bu bitik milli takımı dünya kupasına götürürse ya da en kötü ihtimalle kalan maçların hepsini kazanırsa milli kahraman olacak tam anlamıyla. kaldı ki fatih terim gibi 1. sınıf bir hoca 2 takım yönetirken zorluk yaşamaz gibi geliyor bana. ve şunu da söyleyim galatasaray'ın başında hasan şaş'da olsa şampiyon olur zaten. biraz beşiktaş zorlar ama kaliteli kadrosyla galatasaray 25. hafta gibi işi bitirir . bu benim fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Hocamızı elimizden alacaklar

kardeşim bence imparator milli takımı birazda kendi isteğiyle yönetmek istiyor. sonuçta gönül adamı ve eğer bu bitik milli takımı dünya kupasına götürürse ya da en kötü ihtimalle kalan maçların hepsini kazanırsa milli kahraman olacak tam anlamıyla. kaldı ki fatih terim gibi 1. sınıf bir hoca 2 takım yönetirken zorluk yaşamaz gibi geliyor bana. ve şunu da söyleyim galatasaray'ın başında hasan şaş'da olsa şampiyon olur zaten. biraz beşiktaş zorlar ama kaliteli kadrosyla galatasaray 25. hafta gibi işi bitirir . bu benim fikrim

Yav açık konuşayım lig o kadar önemli değil benim için biz, bjk, fb, bunların şampiyon olması benim için önemli değil.

en büyük artısı direk Cl gidiyoruz. ön elemelerde genelde hep eleniyoruz.

avrupanın tadını alınca lig zevksiz geliyor zaten.

Terim içinse 3 yıldır takıma neredeyse mükemmeliğe çıkardı bunu bırakıp harabe milli takıma gitmek istemez. neden istesinki 4 maçı kazansa bile gene gidemiyeceğiz 2014 bizim için hayal artık. durum böyleyken bir hiç uğruna bırakmak istemez.

ama devlet istiyor tayyip bizzat istiyor hocayı aziz yıldırım önermiş diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O avatarını ve nickini yavaşca yere bırak ve terket burayı. Senin ülke sıkıntıya girince amerikaya kaçanlardan farkın yok.
  • quote:

bıktım artık bu futbolculardan da yönetimden de fenerbahçeden de . inşallah daha dibe çöker de belki o zaman bir kurtuluş gerçekleşebilir. o güne kadar galatasaray'ın özellikle devler ligi maçlarını izleyerek kendime futbol ziyafeti çekeceğim. inşallah geçen seneki başarımızın üstüne çıkıp yarı final görebiliriz devler arenasında. fenerbahçe,bursa gibi 2. sınıf takımların batırdığı ülke puanı işi yine galatasaray'a kaldı. bütün gönlüm imparator ve aslanlarıyla !
    benim bildiğim imparator Oğuz Çetindir
  • Fake

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam bizde galatasaray'ı tutuyoruz avrupada ama fenerbahçenin batırdığı ülke puanı yanlış olmuş geçen sene eşitti alınan puanlar, ondan önceki senelerde hep fenerbahçe topluyordu. Bu işler sıra sıra sürekli iniş ve çıkışlar olur bazen galatasaray bazen fenerbahçe ve diğer takımlar. Bize düşen avrupada kendi kulüplerimizi desteklemek. Mesela bu akşam beşiktaş ve trabzon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

O avatarını ve nickini yavaşca yere bırak ve terket burayı. Senin ülke sıkıntıya girince amerikaya kaçanlardan farkın yok.

senin gibi pollyannacılık oynamaktan iyidir. biz bu işi gönülden yapıyoruz hiçbir çıkarımız var mı taraftarlıktan? tek istediğim haftanın yorgunluğunu tuttuğum takımın güzel futboluyla atmak . bak galibiyet , kupa falan demiyorum sadece biraz mücadele ve güzel futbol. eğer bir takım bunu bile yapmaktan acizse bu kadar cefakar taraftarı da hak etmiyor.
  • quote:

quote:

O avatarını ve nickini yavaşca yere bırak ve terket burayı. Senin ülke sıkıntıya girince amerikaya kaçanlardan farkın yok.

senin gibi pollyannacılık oynamaktan iyidir. biz bu işi gönülden yapıyoruz hiçbir çıkarımız var mı taraftarlıktan? tek istediğim haftanın yorgunluğunu tuttuğum takımın güzel futboluyla atmak . bak galibiyet , kupa falan demiyorum sadece biraz mücadele ve güzel futbol. eğer bir takım bunu bile yapmaktan acizse bu kadar cefakar taraftarı da hak etmiyor.

Epic fail. Diyorsun biz bu işi gönülden yapıyoruz beklentimiz çıkarımız yok diye. Sonra da işten gelince güzel futbol oynasınlar diyorsun .

• quote:

quote:

quote:

Epic fail. Diyorsun biz bu işi gönülden yapıyoruz beklentimiz çıkarımız yok diye. Sonra da işten gelince güzel futbol oynasınlar diyorsun .

bence senin kafan güzel. güzel futbol izlemek her sporseverin isteyeceği birşeydir. bir beklenti değildir. ben takımım her sene şampiyon olsun avrupada kupa kaldırsın başarıdan başarıya koşsun deseydim o zaman haklıydın ama adam akıllı , göze hoş gelen futbol herkesin hakkı. eğer bu takımın en dandik oyuncusu bile 2 milyon $ cash alıyorsa sahada da hakkını verecek. yoksa daha çok taraftar kaybeder fenerbahçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Hocam merakımdan soruyorum Galatasaray'ın Arsenal'den kupa aldığı gün neler hissettin ?
  • quote:

benzetmeyi gel. adam futbol izlemek istiyor. ne alakası var ülkeden kaçanlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Hocam merakımdan soruyorum Galatasaray'ın Arsenal'den kupa aldığı gün neler hissettin ?

O Arsenal taraftarı değil.Fener'in rakiplerinin logosunu avatar ve imzasına koyuyor.Salzburg'u da koymuştu.

• Eğer Fatih Terim'in hem milli takımı hem de Galatasaray'ı yönetmek gibi bir durumu varsa bunu gönülden isterim. Fenerbahçe'nin maçlarını düşünüyorum da son zamanlarda hiç rahat bir maç izlediğimi hatırlamıyorum özellik Uefa Kupasında. Bizim takımdan da bazı saplar gönderilmedikçe bu durum böyle devam edecek.
  • Ülke puanindan bahsetmişiniz fakat geçen sene FB'nin ve GS'nin ülkeye kazandırdığı puanlar eşit :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten blokluydu blok üstüne blok attım. tınlamayın beyler. mesajım yanlış anlaşılmasın, fenerin avrupa maçlarında imzalarına lazio, benfica, salzburg, arsenal logoları koyanlara rağmen galatasaraya sonsuz başarılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.