Şimdi Ara

Galatasaray, sezon sonu hangi yabancılarıyla yollarını ayırsın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Galatasaray, sezon sonu hangi yabancılarıyla yollarını ayırsın ?

(En Son Oy Tarihi: 17.5.2011)
Giriş
  • Galatasaray , sezon sonu hangi yabancılarıyla yollarını ayırsın ?

Kenan'ın isteği ile anket açılmıştır , katılımlarınızı bekliyoruz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Culio, Cana ve Stancu dışındakilerle bence yollar ayrılmalı...
  • mümkünse hepsi gönderilmeli iyi bir td getirilip isteğine göre yabancı transferi yapılmalı

tsl'den 2 yabancı alınabilir 6+2+2 için bunlar grosicki ve emenike olabilir

kalan 8 yabancı için iyi bir kaleci 3 tane sağlam orta açık kanat ve forvet

defansa yine servet bey düşünülecekse e.adem gülüm mutlaka transfer edilip servetin yanına konmalı ve kalecide türk olmalı
    defansın uyum içinde olması şart..

aksi halde eski tas eski hamam
  • Görüyorum ki bu vakitte 84 oy kullanılmış. Peki Culio'da sizin gördüğünüz, benim göremediğim über özellik nedir?

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse kesinlikle gerçek bir Galatasaray'da ancak son 10 dakika süre alabilecek bir adamdır Culio. Attığı kötü pasları, ezdiği topları, gereksiz çalımları sayamıyorum. Hiç bir fark yaratmayan sıradan, düz bir oyuncu. Bunlar formsuzlukla değil kaliteyle açıklanabilir. Sonuca yönelik, oyunun seyrini etkileyecek hamleler yapmıyor, sadece dar alanda topu çok iyi saklamayı biliyor. Ben Culio'nun emeğine saygı duyuyorum, yapmaya çalıştığı şeylere de. Lakin Galatasaray forması kendisine 2 gömlek büyük geliyor.

Kendisinin kalmasını isteyenlerin futbol bilgisinden şüphe ediyorum, acı ama gerçek. Buradan maalesef bu sonucu çıkarıyorum.
  • Baros,Cana harici hepsi şutlanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Görüyorum ki bu vakitte 84 oy kullanılmış. Peki Culio'da sizin gördüğünüz, benim göremediğim über özellik nedir?

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse kesinlikle gerçek bir Galatasaray'da ancak son 10 dakika süre alabilecek bir adamdır Culio. Attığı kötü pasları, ezdiği topları, gereksiz çalımları sayamıyorum. Hiç bir fark yaratmayan sıradan, düz bir oyuncu. Bunlar formsuzlukla değil kaliteyle açıklanabilir. Sonuca yönelik, oyunun seyrini etkileyecek hamleler yapmıyor, sadece dar alanda topu çok iyi saklamayı biliyor. Ben Culio'nun emeğine saygı duyuyorum, yapmaya çalıştığı şeylere de. Lakin Galatasaray forması kendisine 2 gömlek büyük geliyor.

Kendisinin kalmasını isteyenlerin futbol bilgisinden şüphe ediyorum, acı ama gerçek. Buradan maalesef bu sonucu çıkarıyorum.

Bize kalsa hepsi gitsin hocam.Ama şöyle de bir gerçek var ki seneye Avrupa'da yokuz ... Ve bütün yabancıları yollamak bu sezon için doğru olmaz.Culio'nun yerine daha iyisini alırlarsa Culio da yedek bekler 15dakika 10 dakika ne görev verirse hoca oynar.Burada kalsın diyenlerin bu yüzden dediğini düşünüyorum.

• Baros,Kewell,Zapata ve Pino gitsin. Eger kaliteli transferler yapilacaksa Stancu ve Culio'da gidebilir. Ancak surekli sakatlanip takimi yalniz birakan Baros,Kewell ve Pino 3lusunun gitmesi lazim. Zapata ise zaten fasulye sayilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Culio, Cana ve Stancu dışındakilerle bence yollar ayrılmalı...

+ Kewell
  • baros, cana ve stancu disinda hepsi satilsin

yeni forvet alicaksak stancu ve barostan biri de gitsin.
  • Baros'a güvenip forvet almazsanız yine pişman olursunuz.
  • yedek amaclı cana ve cluio hariç hepsi gönderilmeli bence.
  • zapata yı izlerken bir beşiktaşlı olarak sinir oluyorum...top geleceği zaman bacağını ayırıyor...ayırma kardeşim bacağını...
    zapata gitmeli..kewell ise bizim guti gibi..bir maç var 5 maç yok oda gitsin..baros kendine çeki düzen verecekse kalsın yoksa gitsin...
    galatasaraya kaliteli 1 forvet 2 orta saha 1 de defans lazım...
  • Zapata:Vasat kaleci gitsin
    Neil:kararını kendi versin kafası futbolda olursa bence iyi oyuncu
    Cana:yabancılar bu adamı çok seviyorlar(Lazio,sunderland,marsille taraftarları) ben emin değilim bir sezon daha kalmalı
    Kewell:Futbolculuğu ve karakteri 10 numara ama o sakatlığı ve istikrarlı olmayışı yokmu gitmesi gerekiyor...
    Baroş:Oynarsa iş yapar kalsın
    İnsua:bonservisi alınabilir...
    Pino:iyi bir yedek olur ama 11 oyuncusu değil(KEİTA VE DOS SANTOS'DAN SONRA BENİ AÇMADI BU ADAM)
    culio:Takımın en iyi oyuncusu(Gençlere attığı gol fikrimi doğruladı)
    Stancu:Fm efsanesi olarak kalacak...gitsin
  • culio hariç diğer topçular seneye başarı ve istikrar isteyen bir takımda asla olmamalı
  • giderse üzülürüm diyeceğim adam yok aralarında =)
  • Hangileri kalsın diyeydin daha iyi olurmuş.
  • culio haricinde hepsini işaretledim
  • Hepsini gönder gitsin
  • bende culio neill hariç hepsini işaretledim ama,

Neill'i nasıl istemezsiniz arkadaş ya ? Ne yanlışını gördünüz adamın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.