Şimdi Ara

galatasaray'ın bein sports ve trt'ye çektigi rest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "sampiyonluk kutlamalarını yayınlamayı çok isteyen bein sports'a, erzurum maçında saati degistirmemesi ve sosyal medya videolarına attıgı teliflerden dolayı yayın hakkı verilmedi. ayrıca para+reklam gelirlerinin %75'ini teklif eden trt'ye de ferudun nigdelioglu'nun özür dilememesi sebebiyle yayın hakkı verilmedi. sampiyonluk kutlamaları gs tv'den ve youtube'dan yayınlanacak.

mustafa cengiz bey diyeceksiniz!"

NOT: Konuyu ekşide gördüm buraya kopyaladım. başka bir yerden bulamadım çunku

Eğer gerçekten bunu yaprsa başkan gerçekten helal olsun

• çok doğru bir karar
  • Beter olsunlar. Biri ligin şampiyonluğa oynayan takımdan hiçbir oyuncuya ödül vermez Bjk Başak karması yapar, öteki Bjkli holiganı çıkarır ekrana Gs ye laf ettirir. İnşallah vazgeçmeyiz bu durumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medya videolarına telif mi atıyormuş? Eee yuh yani bu insanlar seninde reklamını yapıyor, nasıl bi kafa var bunlarda.
  • Helal olsun Mustafa Cengiz dediğin adam şampiyonluk kutlamaları için yapılacak organizasyonu Cübbeli Ahmet'in damadına vermiş. Geçen sene de bu şarlatanın damadı istemiş, camiadan tepkiler geldiği için reddedilmiş ama bu sezon siyasi baskı olmuş, kabul etmişler. Buyrun kaynak,

https://skor.sozcu.com.tr/2019/05/24/galatasarayda-cubbeli-ahmet-hoca-krizi-1277461/

• Galatasaray adamın psikolojisini bozar
    TRT deki adam ne olmuş öyle acıdım adama , yollarım verdiği buhran olmuş adama adam 10 senedir şampiyonluk izliyor

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    Divan kurulunda İmamoğlu alkışlandığı için yönetim mecburen skoru eşitlemek zorunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel bir karar. Bundan sonra holigan tipli sözde yorumculari ekrana cikarirken 2 kez düsünecekler. Ister TRT olsun ister özel kanal.

Mustafa Cengiz su ana kadar Galatasaray'in hakkini ve onurunu koruma konusunda örnek bir baskanlik yapti. TFF'yi istifaya davet eden ilk baskan, hakemlere ceza verilsin diyen ilk baskan, yabanci hakem önerisini getiren ilk baskan, hakemler kurayla belirlensin diyen ilk baskan. Her biri hedefini tam isabetle bulan füzeler. GS'ye karsi birlesen 17 kulübün hepsini birer birer o fason bildiriyi imzaladigina pisman etti. Hayatlari boyunca unutamayacaklari bir ders aldilar.

UEFA ile öyle avantajli bir anlasma yapti ki, UEFA avukatlari bile buna itiraz etti. UEFA'ya karsi CAS'ta dava kazanan az sayidaki kulüplerden biri oldu. Ilk defa UEFA ile yapilan bir anlasmaya noktasi virgülüne kadar uymayi basardi. Yillar sonra Galatasaray kar aciklayan bir sirket haline geldi. Ekonomiyi rayina soktu. Sportif basari da var. Scout transferleri nokta atisi. Teknik ekip cok iyi. Futbolcular aile ortaminda.

Bundan sonra tek yapmasi gereken kulübü "liseci zihniyetin" darbesinden korumak. Umarim camia icinde etkili isimleri yanina almayi basarir. Istedigin kadar basarili ol, GS'nin basinda kalmak birilerinin gururunu oksamaya ve cebini doldurmaya bagli. Bundan sonra politika ve lobi faliyetlerine odaklanmasi lazim.

• Açıklık olsun diye söylüyorum maç saatlerini bein sports ayarlamıyor. 2.si de sosyal medyada bir tek Galatasaray'ın videolarına telif atılıyor gibi bir şey anlaşılıyor. Bir kaç zaman önce Fenerbahçe'nin de sosyal medyada yayınladığı videoya telif atmışlardı. Sırf Galatasaray'a özgü bir şey değil yani. Muhtemelen izin vs alınması gerekiyordur.
  • şu ödül meselesi bile başlı başına yetiyorken, verilen karar süper olmuş. ayrıca duyduğum kadarıyla gs tv ve youtube haricinde bir de blu tv yayınlayacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gil Mocci

Açıklık olsun diye söylüyorum maç saatlerini bein sports ayarlamıyor. 2.si de sosyal medyada bir tek Galatasaray'ın videolarına telif atılıyor gibi bir şey anlaşılıyor. Bir kaç zaman önce Fenerbahçe'nin de sosyal medyada yayınladığı videoya telif atmışlardı. Sırf Galatasaray'a özgü bir şey değil yani. Muhtemelen izin vs alınması gerekiyordur.
    Başkan direk kendisi açıklamıştı.

Bedeli neyse verelim görüntülerin. Ama Bein yine de kabul etmemişti. Yani anlayacağınız adamlar bir yerlerden baskı geldiği için telif attı. Başkan bunu da söyledi. Kulüp ismi vermeden bir kaç başkanın videonun kaldırılmasını istemiş.
  • ferudun nigdelioglu senin yatacak yerin yok.
  • Aziz Yıldırım digitürke rest çekerken,yayın ihalesinde dolar neden 3.36'dan sabitlendi diye Göksel Gümüşdağ ile tartışırken arkasında duracaktınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Aziz Yıldırım digitürke rest çekerken,yayın ihalesinde dolar neden 3.36'dan sabitlendi diye Göksel Gümüşdağ ile tartışırken arkasında duracaktınız
    Haklısın ama bu yönetim yoktu Dursun ö. denen loser bir adam vardı, m.cengiz olsa bu konuda bence kesinlikle Aziz Yıldırım in yanında yer alırdı.

• Doğru kanala vermişler laiki a spor bu takımın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.