Şimdi Ara

Galatasaray'ın borçları olmasaydı.(Riva ve floryadan gelen paralar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi arazilerini kulubu buyutmek icin yine de satar miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aklı başında olan yönetim yada insan evladı satmazdı.
  • gelirler temlikli. her sene dunya kadar para faize gidiyordu.

Yanlizca faize giden parayi takima harcasak her sene, cok guclu kadrolar kurariz.

borclari odeyip, faiz sorununu cozelim, onumuz acik.
  • Şu rant ortamında her türlü satılırdı heleki düşük profilli çapsız Gs. başkanına sahipsek.
  • yeni gayrimenkullere yatırım yapması gerekiyor galatasarayın.
  • Bence iyi yaptı, yıllarca riva varda ne oluyor sürekli ekonomik darboğaz.Biz topuk yaylasını filan yaptık, farklı araziler aldık da ne oldu kongredeki dinozorları gezdiriyoruz.
  • Satıldı iyi oldu sonuçta klüp devletle ters düşemez.(Siyasi içerikle demiyorum mantıklı açıdan) Ki biliyorsunuz futbol artık siyaset karıştı daha önceleride vardı ama bu kadar yoktu.

Değerlenen şey satılmalı.(tabi böyle satılmasını istemezdik ama) Klüp borç batağında olmasa bile.

Şuan Galatasaray yönetimine büyük iş düşüyor bu güzel başlangıçla birlikte klüp iyiye gidiyor. Kaldı ki avrupa geliri olmadan. Bunu iyi kontrol edip mümkün mertebe değerli yatırımlara yönelmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rivayı satmayın ne diye saklayacaklar ?

Adam çıktı açıklamasını yaptı. Biz her sene 100mLira faiz ödüyoruz, Malmıyız gidelim satalım borcu kapatalım 100mLira bize kalsın dedi.
    Hayır burada ne mantıksızlık varda o kadar karşı çıkıldı anlamadım.
  • enteresandır bu konuyu açan çocuğun galatasaray'ın mülkleri ile ilgisi bizlerden daha çok
  • doğru söyle çekemiyon demi malımızı mülkümüzü bro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.