Şimdi Ara

Galatasaray isterse CR7 'yi alır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
6
Favori
11.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ama istemiyo , niye ? hem yabancı kontenjanı dolu hemde sisteme uygun değil.ayrıca takım içi dengeleri bozar

Önce konuyu okusaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: invertal

hee alır . Bu sezon kimi aldınız kısaca bir bakalım :

nani, farfan ,gökhan inler

Konuyu açan trollden çok ciddiye alan senin gibi kekolardan nefret ediyorum.
  • quote:

eneramooooooooooooooooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Konuyu açan trollden çok ciddiye alan senin gibi kekolardan nefret ediyorum.

hayırda kötü birşey mi yazdım . ?

Bu forumda halen ironi nedir anlamayan üyeler var neyse .
  • 15 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl bi özentiliktir kardeşim. Aynısı tamamen aynısı incide popide şuan
  • Saydığınız futbolcular nasıl 90 milyon ediyor anlamadım ordaki en pahalıya satacağınız oyuncular şinayder,selçuk ve musleradır.Onlara da toplamda en fazla 20milyon verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir futbolcumuzu satmaya gerek yok, sadece Rivayı satarak Neuer - Bale - T.Silva - Kompany - Lahm - Ribery - Neymar - C.Ronaldo - Robben - Messi - Falcao gibi bir kadro kurabiliriz. hatta 100 - 150 milyon euro luk da yedek takım kurabiliriz.

Florya da ki 80 hektarlık tesis arsamız ve henüz değer biçilemeyen Galatasaray adasından bahsetmiyoruz bile
  • mutlu oldum lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Saydığınız futbolcular nasıl 90 milyon ediyor anlamadım ordaki en pahalıya satacağınız oyuncular şinayder,selçuk ve musleradır.Onlara da toplamda en fazla 20milyon verirler

trolluk mu yapıyosun cıddımısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Hiçbir futbolcumuzu satmaya gerek yok, sadece Rivayı satarak Neuer - Bale - T.Silva - Kompany - Lahm - Ribery - Neymar - C.Ronaldo - Robben - Messi - Falcao gibi bir kadro kurabiliriz. hatta 100 - 150 milyon euro luk da yedek takım kurabiliriz.

Florya da ki 80 hektarlık tesis arsamız ve henüz değer biçilemeyen Galatasaray adasından bahsetmiyoruz bile

işte bu adam konuyu burda ciddi bi şekilde herkese kapak yaparak sonlandırdı. haydi hayırlı işler bundan sonra ki yorumlar gereksiz ve saçma olur bu yorumun üstüne.

• Sonu güzeldi
  • Ronaldonun serbest kalma maddesi 200 M € euro değil 1 Milyar € Kısaca plan yatar
  • BLOCKED.
  • quote:

Saydığınız futbolcular nasıl 90 milyon ediyor anlamadım ordaki en pahalıya satacağınız oyuncular şinayder,selçuk ve musleradır.Onlara da toplamda en fazla 20milyon verirler

Konudan daha çok güldüm buna
  • quote:

Sen Selçuk'la Sneijder'i Veli Kavlak'la Baki Mercimek sandın heralde
  • Bu zeka ile burda vakit kaybediyorsun hemen tubitak baş vur iş için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.