Galatasaray derhal ligden çekilmeli!!! çekilecek başka babayiğitte varsa buyursun gelsin. başbakanın kuklası YD ye kaldı adalet!! karşılarında kuzu gibi durdukça herşey müstahak bize! bu denli rezil bir lig izlenmez vede böyle bir ligde yer alınmaz. kulübü faks yağmuruna tutalım!
o değilde kaç saat oldu hala bir açıklama yapılmadı ?
Sonuna kadar katılıyorum şikeciler kendi aralarında takılsınlar,sağlam şikeye 3 puan teşebbüse 1 puan verilsin sezon sonu en çok puanı toplayan takım şampiyon olsun Böylece malum takım bizim 4 sene sampiyonluk rekorumuzu kırabılirler şimdiden tebrikler
gs den entellktüel bir açıklama bekliyorum sorunları büyük ve içinden çıkılmaz duruma sokmak için gs o disiplin kuruluna sevkedildi.
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
o değilde kaç saat oldu hala bir açıklama yapılmadı ?
trabzonspor ve galatasaray yönetimi acil toplandılar iki taraftanda 1-2 saat içerisinde resmi açıklama gelecek. ama hala CAS açıklaması gelmedi arkadaş.
;;; takımıma sözüm allah aşkına çekilin şu rezillikten trabzonla bursayla beraber zerre üzülürsem namerdim!!! sonuna kadarda desteklerim.
ya uefa başbakan falan dinlemez (gördük dinlemediğini) merak etmeyin.. şikeyle alakası olmayan takımlarıda avrupaya almama gibi adaletsiz birşey yapmazlar..biz gideriz avrupaya. bu şikeli ligde oynamaya mecburuz.
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
ya uefa başbakan falan dinlemez (gördük dinlemediğini) merak etmeyin.. şikeyle alakası olmayan takımlarıda avrupaya almama gibi adaletsiz birşey yapmazlar..biz gideriz avrupaya. bu şikeli ligde oynamaya mecburuz.
yani biz uefaya gidelim fener ceza almasın yaptığı yanına kar kalsın öylemi?
ben istemiyorum öyle uefa veya CL. önce evin temiz olacak ondan sonra o konulara bakacaksın diyorum ben. ueafaya gidelimde aman fener isterse 20 yıl şikeyle şampiyon olsun bizeneci değilim ben!
çıksın adam gibi karar alsınlar adaletli! trabzon yaptıysak bizide düşürün diye rest çekti yoksa bu pfdk ya sevk olayıda olmayacaktı. gösteriş olsun diye bu karar bişe çıkacağı yok yani. başbakanın dediği gibi gerekirse 5 sene gitmeyiz mantığıyla çalışıyor kuklası YD. kararlarda o yönde dikkat ettiysen zaten. bizde yaptıysak bizide düşürsünler kardeşim ben ağlamam karı gibi, kıvırmam dansöz gibi, o yönetimi de bi dakika tutmam orada o zaman. ama şu durumda ÇEKİLELİM DİYORUM BEN!
quote:
Orijinalden alıntı: yy2
quote:
ben istemiyorum öyle uefa veya CL. önce evin temiz olacak ondan sonra o konulara bakacaksın diyorum ben. ueafaya gidelimde aman fener isterse 20 yıl şikeyle şampiyon olsun bizeneci değilim ben!
çıksın adam gibi karar alsınlar adaletli! trabzon yaptıysak bizide düşürün diye rest çekti yoksa bu pfdk ya sevk olayıda olmayacaktı. gösteriş olsun diye bu karar bişe çıkacağı yok yani. başbakanın dediği gibi gerekirse 5 sene gitmeyiz mantığıyla çalışıyor kuklası YD. kararlarda o yönde dikkat ettiysen zaten. bizde yaptıysak bizide düşürsünler kardeşim ben ağlamam karı gibi, kıvırmam dansöz gibi, o yönetimi de bi dakika tutmam orada o zaman. ama şu durumda ÇEKİLELİM DİYORUM BEN!
hocam iyi okumadın sanırım. Uefa affetmez diyorum yani uefa keser cezayı fenere vs.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yy2
quote:
hocam iyi okumadın sanırım. Uefa affetmez diyorum yani uefa keser cezayı fenere vs.
okudum arkadaşım ama benim demek istediğim uefa gerekli cezayı verirse amenna ama derseki ben sadece feneri ve diğerlerini 1 yıl avrupaya almam siz kendi içinizde halletmişsiniz. yeterli mi senin için? bu şu demek isteyen şike yapabilir bundan sonra. ama dediğin gibi uefa keserse cezaları eywallah. yok yapmazsa tiyatro içinde oynamanın anlamı yok. zerre üzülmem daha önce söylediğim gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme