Şimdi Ara

Galatasaray lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben galatasaray lisesine girmek istiyorum. öğrenmek istedeğimse nasıl gireceğim. yani puanı kaç. nasıl burs alınır. ortaokuldaki okuduklarımızın ortalaması geçerlimi.
    yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşım var benim puanı tuttu gitti ilk hafta 30 kişilik koğuşlarda yatıyorlarmış sonra geri döndü.orası yatılı bir okul günün büyük kısmını okulda geçiriyorsun yani lise zaten zorken bu işi iyice zorlaştıracaksın.liseye girmek için 495 puan gibi puanlar alman lazım
  • Şuan gsl Yatakhanesi nden yazıyorum. Soruları detayli şekilde pm. Atabilirsin. Ayrica galatasaray in tadi yatilidadir

Edit:Galatasaray lisesi Özel değil devletin okuludur. Ve fen Lisesi tarzı öğrencilerin rahat oldugu bir okul degildir buraya calismaya gelmeyin babalanirsiniz (mektep deyimi). Öğrenciler rahat çünkü ne olursa olsun iyi bir yerde olacaklar. Sosyal bir ortamdir. Sohbetleri cok eglencelidir. Fransizcaniz olur ve bi cok aktif kulübe girersiniz. Vs vs... cok anlatacak sey var. Isteyen pm atabilir.
    Dipnot:okul mason,Hristiyan falan yetiştirmiyor.
    Imla hataları icin Özür dilerim. Mobilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clarsa -- 24 Eylül 2013; 0:41:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trabzonspor futbol okulu
    12 yıl önce açıldı
    Galatasaray Üniversitesi / İTÜ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.