Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ ENDÜSTRİ - GALATASARAY HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi endüstri (veya E&E yada bilgisayar) ve Galatasaray hukuk'u kazanma potansiyeliniz var, hatta buna Hacettepe tıp ingilizceyi de ekleyelim...

Kısaca LYS ye girdiğinizde bu üçünü de kazanabiliyorsunuz...

Mühendis, doktor ve avukatlığın en prestijli 3 bölümü...

Hangisini tercih ederdiniz ve neden...

Not: Gençlerin mesleklere ve ülke geleceğine bakışını öğrenmek için bu konuyu açıyorum. Elbette MF-TM vb ayrımlarını da biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serbes

Boğaziçi endüstri (veya E&E yada bilgisayar) ve Galatasaray hukuk'u kazanma potansiyeliniz var, hatta buna Hacettepe tıp ingilizceyi de ekleyelim...

Kısaca LYS ye girdiğinizde bu üçünü de kazanabiliyorsunuz...

Mühendis, doktor ve avukatlığın en prestijli 3 bölümü...

Hangisini tercih ederdiniz ve neden...

Not: Gençlerin mesleklere ve ülke geleceğine bakışını öğrenmek için bu konuyu açıyorum. Elbette MF-TM vb ayrımlarını da biliyorum.

Hacettepe Tıp tabiki. Hacettepe öğrencisi olarak söylüyorum daha okurken bile teşvik ücreti diye almadıkları para kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok öyle bir dünya
  • Bayburt işletme nerde admin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 4 Ocak 2016; 20:51:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçi ekonomi veya koç ekonomi

bu seçenekler arasında boğaziçi endüstri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 4 Ocak 2016; 20:56:17 >
  • Mühendis oluruö tabii ki

• Hacettepe tıp akar :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi İşletme
    6 yıl önce açıldı
    Galatasaray Üniversitesi / İTÜ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray Hukuk der, varimi yogumu koyarim. Pek bir seyim yok, ygs-lys kitaplarim ve kalemlerim.

• Tıp ya da mühendisliği seçenlerin gelebileceği en yüksek mevki bellidir mesleklerinde ama sıradan bir okul değil galatasaray üniversitesi hukuk fakültesinden mezun olmuş biri için dünyada açılmayacak kapı kazanılmayacak para yoktur

• Sevdiğim meslek hakimlik ve dolayısıyla Galatasaray Hukuk olurdu tercihim. Oradan çıkan adam herhangi bi mallık yapmadığı takdir de dehşetül vahşet bi dünyaya kapısı açılır. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım az olsa da hukuk seçeneğinin daha çok seçilmesi beni şaşırttı...

Açıkçası tıp bekliyordum...

Mühendisliğin az olmasına da üzüldüm doğrusu...
  • Dostum gsü hukuk tabii ki
    Türkiye'de sadece ilk 100'ün girebildiği seçkin bir fakülteden bahsediyorsun. Yurtdışı imkanları da harika. Fakültenin hocaları zaten en uzman insanlar.

• Kesinlikle mühendislik derim. Hakim, savcı olsam ne olacak? Önemli olan bir şeyler üretebilmek. En azından emekli olduğunda "Bunu da ben yaptım." diyebilirsin.
  • tırışka kullanıcısına yanıt
    Mesele zaten o emeklilik zamanına kadar ayakta kalabilmek...

Galatasaray Hukuk... Boğaziçi Endüstri (yada diğer mühendislikler)... Boğaziçi İşletme/İktisat... Hacettepe İngilizce tıp...

Hangisi sizce daha doyurucu bir yaşam sunar...
  • serbes S kullanıcısına yanıt
    Bunun kesin bir cevabı olamaz. Dediklerinin hepi iyi eğitim veren saygın kurumlar fakat bu yetmiyor tabi. Kendini geliştirmen bunun için de yaptığın işi sevmen lazım. Yani kendi yetekneklerine bakarak kendin karar vermelisin.

• Benim tercihim Boğaziçi değilde Bilkent EE olurdu. Zaten şu 3 iyi (Bilkent, odtü, boun) üniversiteden biri olmazsa okumanın anlamı yok benim için. Gönül isterdi ki fizik yazalım ama bu ülkede fazla idealist olmak saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 23 Ocak 2016; 23:33:39 >
  • bilkent bilgisayar yazarım olmadı odtü bilgisayar yazarım.endüstri hariç hiçbir mühendislikte boğaziçini düşünmezdim.tıp okumak istesem istanbulda cerrahpaşa yada çapada okumak isterdim .hukuk istesem koç hukuğu tercih ederdim.
  • 1973ten 2014e kadar olan mezunlarından yaklaşık 260 kişiyi sergilemeye çalışmışlar. Yani yaklaşık otuz yılda ve her sene ortalama 400 öğrenci aldığını(geçmişte az olmasından kaynaklı 400 diyorum) kabul edersek. 30x400=12000 kişiden yaklaşık 260 kişi kaliteli bir işin başına geçmiş. Dostum bu balonluktan başka bir şey değil. Tamam türkiye çapında güzel üniversite ama söylediğin kadar aşırılığı yok.

• Hocam kaldır sunu biz biliyoruz zaten bosuna rakip çıkarma :D

Bunlar arasında Tabiki Boğaziçi Endüstri

• insurgent kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun kaldırıyorum hemen

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.