Şimdi Ara

Boğaziçi İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +İktisat Çift Diploma ile bitiren çift dil bilen birisinin kazanabileceği ortalama para nedir? Mezun olduktan 5 sene sonra. Lisesinin adının etkisi var mıdır(gsl mezunuyum)? Çok kararsızım 108. oldum bu sene acaba tekrar mı mezuna kalsam diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kafayı mı yedin yav :) Niye mezuna kalıp bizi geriye atıyorsun :D Şaka bir yana sizin kararınız tabii ki hocam ama ilk 100 bursu yerine burs veren kurumlara başvurabilirsiniz bence.
  • Hocam 108'den mezuna kalıp daha iyi yaparsan -ki sınavda 3 defa fazladan hapşırsan daha kötü sonuç alabileceğin bir sıralamdasın- nereyi yazacaksın ki? Senin zaten şu an giremediğin maksimum 1-2 tane yer vardır.
  • Troll müsün aga ya 108den mezuna kalmak????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 108. olmuşsan zaten her bölüm gelmiyor mu? Daha ne diye mezuna kalacaksın?

Troll olabilir.

• Yok trol değilim .). Obp 180 civarına atıyor. Gsü koç ve bilkent hukuk kaçıyor. Koç ekonomi işletme boun işletme ekonomi var. İlk mesajımda belirttiklerime cevap arıyorum.

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Youtube'da Kıvanç ege diye bir çocuk var, orada okuyor. her bölümün tanıtımını yapıyor da genel olarak boğaziçi mezunları 5 civarında başlıyormuş, 2 dilin de etkisiyle 30 yaşına gelmeden çift haneleri görürsünüz bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oradan sonrasını kestiremiyorum yani sonu brlli galiba en babası

• 4357.93₺ kazanırsın. Ortalama bu ama :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabancı Üniversitesi'ne girip sonrasında hukuk bölümünü seçebilirsiniz...
    Edit: hukuk bölümü yokmuş Sabancı Üniv'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potami964 -- 26 Temmuz 2019; 17:37:47 >
  • Sabancıda hukuk yok? Hukuk düşünüyorum koça girip ekonomiden ÇAP yapmayı ama boun cezbediyor aklımı. Sabancıyı anlamadım.

Evet , baktım ama yokmuş. Yukarıdaki mesajı da editledim sonradan. Dediğiniz mantıklı olur ama iyi düşünmek lazım . Bol şans (:
  • Ulan 5 sene gslde okumuşsun bu kadar mı vizyonun?

• quote:

Orijinalden alıntı: baband

Ulan 5 sene gslde okumuşsun bu kadar mı vizyonun?

Bu arada boğaziçine daha vizyoner bir kişinin girebilmesi için mezuna kalmanı destekliyorum.

• Boun İşletme istiyorum aslında ama ilk sene koça gideceğim hazırlık için. Sonra geçebiliyorum bouna ama koça geçemiyorsun burslu olarak. Keşke en başta Bocconi'yr gitseydim diyorum.

Oyle yapacağına ilk sene abdullah gül universitesine git hazırlık için, amerikaya yolluyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband -- 26 Temmuz 2019; 17:51:18 >
  • Koçta devam edeceğim belki? Abdye gidecek param var şükür.

Birader GSL'den fransızca sınavı ile GSÜ HUKUK devam edebiliyorsun? Youtube'de video vardı Kız 76k olduğu halde gs de hukuk kazanmıştı sen 180 ile nasıl kazanamıyosun anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Sabancıda hukuk yok? Hukuk düşünüyorum koça girip ekonomiden ÇAP yapmayı ama boun cezbediyor aklımı. Sabancıyı anlamadım.
    Hukuk ve ekonomi çapı mı........bunun bi tık üstü sauron'un kızını kaçırmak

• hocam bu bölümlerde okumuyorum ama bu bölümler için hazırlanıyorum. boğaziçi ekonomi işletmeyi bitiren 10 dan fazla kişiyle konuştum. Çoğu başlangıç maaş aralığının 3 - 5 bin lira olduğunu söylemişti. 10 yıla kadar maaşları ortalama 10 bin liraya kadar çıkıyormuş. Ama burası iibf siz bunun üstüne de çıkabilirsiniz altına da inebilirsiniz benim dediğim miktarlar çoğunluğun kazandığı para.

galiba siz tamamen para amaçlı meslek düşünüyorsunuz. bu konuda sizin hukuka yönelmeniz daha iyi olur gibime geliyor. tabii karar sizin.

hocam bu arada hukukun üzerine ekonomi çapı yaparım demişsiniz. güneşin dünyaya 5 dakika sonra çarpması daha olası siz kendinizi daron acemoğlu falan zannediyorsunuz galiba. koçta hukuk okuyup üstüne ekonomi gibi bir dalda çap yapacaksın ha? 9 yaşındaki kardeşimin hayalleri daha gerçekçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 26 Temmuz 2019; 17:55:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.