Şimdi Ara

Boğaziçi İşletme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Troll olmadığını varsayarak yazıyorum. Başlangıç maaşı tamamen sana bağlı. İş bulmanda lisenin etkisi olacaktır, Galatasaray büyük bir camia
    Şu an için yapman gereken kendine en uygun, kendini en çok geliştirebileceğin, seveceğin bölümü tercih etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    Bekara karı boşamak kolay işte, foruma baksan çapsız mezun olanı işe almıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baband kullanıcısına yanıt
    ÖSYM sınavı bu kadar seçici işte :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar iş hayatında eleniyor sen merak etme :p
  • Boş insanlar yorum yapmasın kimseyi zorla almıyorlar konuya. Amacım para kazanmak evet. Galatasaray lisesine girerken tr 147. idim bu sınavda da tr 108.siyim. Birçoğunuzdan daha sosyalim,kişisel bakımımı yaparım , yıllardır spor yapıyorum. Vizyonum bu beğenmiyorsanız başka kapıya. Özellikle çeviribilim okuyan eleman yazma bana. Boun İşletme beni nereye kadar götürür iktisat çapıyla beraber? Soru bu. Düzgün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    hocam bu bölümlerde okumuyorum ama bu bölümler için hazırlanıyorum. boğaziçi ekonomi veya işletmeyi bitiren 10 dan fazla kişiyle konuştum. Çoğu başlangıç maaş aralığının 3 - 5 bin lira olduğunu söylemişti. 10 yıla kadar maaşları ortalama 10 bin liraya kadar çıkıyormuş. Ama burası iibf siz bunun üstüne de çıkabilirsiniz altına da inebilirsiniz benim dediğim miktarlar çoğunluğun kazandığı para.

galiba siz tamamen para amaçlı meslek düşünüyorsunuz. bu konuda sizin hukuka yönelmeniz daha iyi olur gibime geliyor. tabii karar sizin.
  • Yüksek lisans yapmak ne kadar şey katar peki hocam? Finans mba falan. İyi okullarda, gereken bütçe oluşursa london school of economics'de

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    yurtdışında yapılan yüksek lisans yurtdışı iş imkanını kolaylaştırıyormuş. türkiye'de genelde maaşlar aynı aralıkta oynuyormuş. zaten bir süre sonra artık nerelerde okuduğunuza değil iş tamamen sizin ne kadar ''yatkın'' olduğunuza bakıyormuş.

bu arada paraya aşırı takıntılıysanız hiç düşünmediğiniz paralara da çalışmak zorunda kalabilirsiniz. herkes cfo, ceo, cpo olamıyor.
  • iç sınava gir gsü hukuk kaçıyorsa
  • İç sınav 12. Sınıfta yapılıyor hocam mezundum bu sene

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.