Arkadaşlar aramızda burda okuyan biri varmı?Lise 3 e geçtim ve bu sene buraya nakil olacağım.Eğer giden varsa söylesin tanışalım.Yabancı kalmayayım okula
up
geçme. zaten sen 12ye geçince okul yıkılcak! çok zararın olur dersane filan...
bu sene mezun oldum.. okul yikilacak,neyin ne olacagi belli degil.. 1sene icin arkadas ortamini degistirmeye deger mi iyi dusun.. suanki 11lerin arasi gayet iyi.. kolay cevre yapabilur misin o da var..
quote:
Orijinalden alıntı: inanmayan denesin
bu sene mezun oldum.. okul yikilacak,neyin ne olacagi belli degil.. 1sene icin arkadas ortamini degistirmeye deger mi iyi dusun.. suanki 11lerin arasi gayet iyi.. kolay cevre yapabilur misin o da var..
Çevre yapmak falan sorun değil zaten şuanki okulumuda sevmiyorum ve şuanki okuluma gidişim 1 saatimi alıyorum.İhsan kurşunoğlu bizim evin alt sokağında.Dershane zamanı okuldan dersaneye gitmek benim için ölüm olacaktır.
okul yikilinca nereye gidecegi belli mi? erenkoy kiz deniyordu guya.. okulun yeri cok guzeldi ama yikiliyor iste degisecek.. simdiki okulun eve uzak sanirim.. tasimacagi yere gore tercih edebilirsin..
12de okul hiç alakasız bi yere taşınır görürüm seni... bostancıya taşıncaklardı ödenek yetersizliğinden seneye ertelediler... sen bilirsin ama hiç bulaşma derim ben.
12de okul hiç alakasız bi yere taşınır görürüm seni... bostancıya taşıncaklardı ödenek yetersizliğinden seneye ertelediler... sen bilirsin ama hiç bulaşma derim ben.
Hocam bostancı-erenköy hiç farketmez.Kartaldan daha kötü bir yere gidemez ya?
quote:
Orijinalden alıntı: Silverlight7
quote:
Orijinalden alıntı: sueg
Hocam bostancı-erenköy hiç farketmez.Kartaldan daha kötü bir yere gidemez ya?
sorun okulun uzak yada yakın olması değil sorun öğlenci olmanda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme