Şimdi Ara

İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aramızda burda okuyan biri varmı?Lise 3 e geçtim ve bu sene buraya nakil olacağım.Eğer giden varsa söylesin tanışalım.Yabancı kalmayayım okula

• up
  • geçme. zaten sen 12ye geçince okul yıkılcak! çok zararın olur dersane filan...
  • bu sene mezun oldum.. okul yikilacak,neyin ne olacagi belli degil.. 1sene icin arkadas ortamini degistirmeye deger mi iyi dusun.. suanki 11lerin arasi gayet iyi.. kolay cevre yapabilur misin o da var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

bu sene mezun oldum.. okul yikilacak,neyin ne olacagi belli degil.. 1sene icin arkadas ortamini degistirmeye deger mi iyi dusun.. suanki 11lerin arasi gayet iyi.. kolay cevre yapabilur misin o da var..

Çevre yapmak falan sorun değil zaten şuanki okulumuda sevmiyorum ve şuanki okuluma gidişim 1 saatimi alıyorum.İhsan kurşunoğlu bizim evin alt sokağında.Dershane zamanı okuldan dersaneye gitmek benim için ölüm olacaktır.
  • okul yikilinca nereye gidecegi belli mi? erenkoy kiz deniyordu guya.. okulun yeri cok guzeldi ama yikiliyor iste degisecek.. simdiki okulun eve uzak sanirim.. tasimacagi yere gore tercih edebilirsin..
  • 12de okul hiç alakasız bi yere taşınır görürüm seni... bostancıya taşıncaklardı ödenek yetersizliğinden seneye ertelediler... sen bilirsin ama hiç bulaşma derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Atatürk Anadolu Lisesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sueg

12de okul hiç alakasız bi yere taşınır görürüm seni... bostancıya taşıncaklardı ödenek yetersizliğinden seneye ertelediler... sen bilirsin ama hiç bulaşma derim ben.

Hocam bostancı-erenköy hiç farketmez.Kartaldan daha kötü bir yere gidemez ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

Orijinalden alıntı: sueg

12de okul hiç alakasız bi yere taşınır görürüm seni... bostancıya taşıncaklardı ödenek yetersizliğinden seneye ertelediler... sen bilirsin ama hiç bulaşma derim ben.

Hocam bostancı-erenköy hiç farketmez.Kartaldan daha kötü bir yere gidemez ya?

sorun okulun uzak yada yakın olması değil sorun öğlenci olmanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.