Şimdi Ara

Galatasaray mı? Boğaziçi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
20.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn gs unı mezunuyum ve derım kı tabıkı bogazıcı 4 artı 2 yıl hazırlı top 6 sene .neden mı 1 sene hazırlık veremedınmı 2cı bı hazırlık evresı .cok kasmn gerek okulda tr konusan yok zaten sahılı bahesı gusel ama kampus degıl sdece cay bahcesı,
  • Boğaziçi'nin İktisat fakültesi Türkiye'nin en kaliteli iktisat fakültesidir. Kesinlikle Boğaziçi.
  • Boğaziçi seçicem herhalde, her ne kadar ikinci dil şansımı kaybetmeme neden olacak olsa da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerka

Boğaziçi seçicem herhalde, her ne kadar ikinci dil şansımı kaybetmeme neden olacak olsa da...

"Boğaziçi seçicem herhalde" mi..?

"Kurufasülye yok, ne yapalım mecburen karışık ızgara yiyeceğiz" demekle hiç bir farkı yok senin yakınmanın..

1-2 mühendislik bölümü ve tıp hariç(zaten tıp yok)tartışmasız bünyesinde barındırdığı her bölümün lideridir Boğaziçi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraklı Insan

Kesinlikle Boğaziçi
    GS Üniversitesinin fransız okullarına ayırdığı belli bir kontenjan var, onlar ayrı bir sınavla gigiyorlar GS'ye, aslında bunlar başarısı daha düşük olanlar, oysa Boğaziçinde herkes çok üst seviye..
    Hiç düşünmem Boğaziçi derim !

hocam bir yanlışın var fransız okullarından gelenler başarısız diye. GSU ye büyük oranda galatasaray lisesinden geliyorlar ve. sbs de galatasaray lisesine girmek için minimum kaç puan gerekiyor biliyormusun?
  • galatasaraya git boğaza karşı 50 kuruşa çay içersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quagmire

quote:

Orijinalden alıntı: cerka

Boğaziçi seçicem herhalde, her ne kadar ikinci dil şansımı kaybetmeme neden olacak olsa da...

"Boğaziçi seçicem herhalde" mi..?

"Kurufasülye yok, ne yapalım mecburen karışık ızgara yiyeceğiz" demekle hiç bir farkı yok senin yakınmanın..

1-2 mühendislik bölümü ve tıp hariç(zaten tıp yok)tartışmasız bünyesinde barındırdığı her bölümün lideridir Boğaziçi..

Ya geç o işleri, en yüksek bütçe bilkentde, en iyi hocalar hocalar bilkentte, en büyük olanaklar bilkentte. Hiç bi devlet üniversitesi bilkent ile baş edemez......

Boğaziçinin adı var çünkü derece yapanlar girebilyio, başka bi esprisi de yok.

• Boğaziçi İktisadi bilimler alanında Türkiye'nin efendisidir, sosyal bilimler alanında da..

Ayrıca Boğaziçi'nde de yabancı dil dersleri var canın çok Fransızca çekiyorsa orada paşa paşa okursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vergessen

Boğaziçi İktisadi bilimler alanında Türkiye'nin efendisidir, sosyal bilimler alanında da..

Ayrıca Boğaziçi'nde de yabancı dil dersleri var canın çok Fransızca çekiyorsa orada paşa paşa okursun

Öğretim dili ile seçmeli ders arasında dağlar kadar fark var.
  • Evet o yüzden önce adam gibi İngilizce'yi öğretim dili olarak benimsesin. İng mi öğretim dili olarak revaçta fr mi?
  • Boğaziçini seçicem herhelde derken bir yakınma değildi elbette, ben hep onu istiyordum. Bir ara kafam karıştı GSÜ mü olsa diye ki o da çok iyi bir üniversite. Kararımı verdim demek istedim sadece.

NevFan, Bilkente gelince iyi bir üniversite olabilir bişi demiyorum, ama en iyisi demek iddialı olmuş. Bütün okulların artıları eksiler var. Boğaziçi de azımsanacak bir okul değil bence, komik olmuş.
  • 2 gün önce boğaziçindeydim bende gezmeye gittim 4. kez

Fakat benim bildigime göre boğaziçinde ekonomi bölümü yok

İktasat işletme ve siyasal var iktisat fakultesinde yer alan bu 3 ü
  • Arkadaş ekonomi derken iktisatı kastetmiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Arkadaş ekonomi derken iktisatı kastetmiş zaten.

Öyleyse tamam Şahsen bendde boğaziçi derim Knedimde boğaziçi inşaat a gidicem %90 inş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrcgN®

2 gün önce boğaziçindeydim bende gezmeye gittim 4. kez

ahh ahhh boğaizçi :) nasıl okul kardeş yakından dedikleri kadar büyüloyu mu ünsanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buz05

quote:

Orijinalden alıntı: KrcgN®

2 gün önce boğaziçindeydim bende gezmeye gittim 4. kez

ahh ahhh boğaizçi :) nasıl okul kardeş yakından dedikleri kadar büyüloyu mu ünsanı :)

4 gidişimde de büyüledi :) Şimdi çok övüp gitme şansımı azaltmayım ama

• Okul da manzarası da hakkaten güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 4 Ağustos 2010; 15:26:15 >
  • okul manzarası iyi hoşta galtasay ünvstesi kadar yakın mı denize boğaza ? :) polemik yaratmak için sormadım saldrmyn
  • Ben olsam hiç düşünmeden Boğaziçini yazarım.zaten fransızcada çok gerekli bi dil değil.Onun yerine daha fazla geçerliliği olan bi dil öğrenebilirsin belki.
  • Aynen ben de senin gibi ikilemde kaldım cerka, Boğaziçi mi GSÜ mü diye. Ek olarak Bilkent var. Fakat her şeye rağmen Boğaziçi Üniversitesi yazacağım. Sonuçta ekonomi merkezinin Türkiye'de İstanbul olduğunu düşünürsek ve bu şehirde, böylesine alanında nam yapmış, kaliteli bir okulda okumak kendimizi ekonomi alanında geliştirmek olacaktır. İkinci bir yabancı dilin tabii ki büyük katkısı vardır fakat 1. yabancı dilin dünyada bankalarda vs.'de en çok konuşulan dil ise. GSÜ ingilizce olanağını ne kadar veriyor? TS'den sonra ki TS kalktı, sınava girip o sınavı verince Tüm öğrenim hayatın boyunca İngilizce'den muaf tutulacaksın. Dünya ekonomisi kimin el(ler)inde? Fransızlar mı? Düşünmek lazım. Sadece bilimsel eğitim almaya gitmiyoruz "ekonomi"ye. İlerde bu sektörde çabalayan insanlar olacağız, inşallah. Doğru bir seçim yapmalıyız cerka. İyi düşün derim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.