Şimdi Ara

Galatasaray mı? Boğaziçi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
20.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, benim de boğaziçi ekonomi olacak gibi TM-1 sıralamam 863. vakıf üniversitesi düşünmüyorum. boğaziçi üniversitesini gezdim çok beğendim. Ailem baskı yapmamakla birlikte Galatasaraya gitmemi istiyor. ingilizcem oldukça iyi, üzerine Fransızca koymamın uluslararası platformda avantaj olduğunu düşünüyorlar. Galatasarayda okuyan ya da bu konuda bilgisi olanların görüşlerini merak ediyorum.

Yani Galatasaray mı? Boğaziçi mi?

• Boğaz içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeaNa

Boğaz içi
    Barcelona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Barcelona

Alıntıları Göster
    benzeri bir çelişkiyi ben de yaşamaktayım. tm3 sıralamam 5k.
    boğaziçi felsefe ile galatasaray sosyoloji arasında gidip geliyorum.
    galatasarayda fransızca eğitim verilmesi, fransızca filmler dışında hayatında tek kelime fransızca kelam duymamış beni çok korkutuyor. her iki bölüm için de bir altyapıya sahip olduğum için zorlanmadan okuyacağımı düşünüyorum lakin üni. fransızca öğrenmekle geçer ve ben bilgi sahibi olduğum birçok konuda kendimi fransızca ifade edemezsem okuyacağım o 5-6 yıl beni inanılmaz yoracak ve üzecek. galatasaraylı birilerini bulmak oldukça zor. sadece birkaç tanııkla konuşabildim ve hiç rahatlatıcı olmadı. halihazırda okuyan arkadaşlarımızdan tavsiye bekliyoruz.

ps başlığınıza yazdım çünki konu kirliliği olsun istemedim gündem yoğun malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluyum mu -- 19 Temmuz 2010; 13:38:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Barcelona

Alıntıları Göster
    Ben de aynı durumda sayılırım. Koç ve Boğaziçi arasında kaldım. Ama Boğaziçi İşletmeyi tercih edeceğim galiba.
    TM-1 sıralamam 584.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilkq

Ben de aynı durumda sayılırım. Koç ve Boğaziçi arasında kaldım. Ama Boğaziçi İşletmeyi tercih edeceğim galiba.
    TM-1 sıralamam 584.

Alıntıları Göster
    boğaziçi varken gsü yazman sacmalık olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt789

boğaziçi varken gsü yazman sacmalık olur..

Alıntıları Göster
    Galatasarayın son 5 yılına baktığımda sürekli yükseliş trendinde olduğunu görüyorum. Her yıl bir öncekine göre daha yüksek başarı sırası var.

Neden saçmalık olur peki, karşı olmak için değil, merak ettiğim için soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerka

Galatasarayın son 5 yılına baktığımda sürekli yükseliş trendinde olduğunu görüyorum. Her yıl bir öncekine göre daha yüksek başarı sırası var.

Neden saçmalık olur peki, karşı olmak için değil, merak ettiğim için soruyorum.

Alıntıları Göster
    Galatasasay Üniversitesine bildiğim kadarıyla fransız liselerinden mezun olanlar (saint benoit vb) gidiyorlar çoğunlukla... yani kontenjan 100 se 85 fransız liselerinden gelmedir. siz fransızca öğrenirken onlar zaten biliyor olacaklar.. bence boğaziçi :) ama bu kadar güzel sıralamaları olan öğrencileri fransızca öğrenmek zorlamaz diye de düşünüyorum.. Her şey gönlünüzce olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harddisker -- 19 Temmuz 2010; 16:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harddisker

Galatasasay Üniversitesine bildiğim kadarıyla fransız liselerinden mezun olanlar (saint benoit vb) gidiyorlar çoğunlukla... yani kontenjan 100 se 85 fransız liselerinden gelmedir. siz fransızca öğrenirken onlar zaten biliyor olacaklar.. bence boğaziçi :) ama bu kadar güzel sıralamaları olan öğrencileri fransızca öğrenmek zorlamaz diye de düşünüyorum.. Her şey gönlünüzce olsun..

Alıntıları Göster
    GSÜ kontenjanının % 50 si fransız okullarından. Ama bu kadar çok tercih edildiğine göre çözüyor insanlar bir şekilde herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: harddisker

Alıntıları Göster
    %25 galatasaray lisesi %25 fransız liseleri için ayrılmıştır kontenjanları
    yani %50'si direk olarak fransızca biliyor olacak
    boğaziçi her yönüyle marka
    fransızca öğrenmek için oraya gitmenize gerek yok
    ingilizcenizi iyice geliştirin boğaziçine gidip

• quote:

Orijinalden alıntı: brknzbz

%25 galatasaray lisesi %25 fransız liseleri için ayrılmıştır kontenjanları
    yani %50'si direk olarak fransızca biliyor olacak
    boğaziçi her yönüyle marka
    fransızca öğrenmek için oraya gitmenize gerek yok
    ingilizcenizi iyice geliştirin boğaziçine gidip

Alıntıları Göster
    fazladan sene kaybın olucak GSÜ'ye gidersen bunu da göz önünde bulundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

fazladan sene kaybın olucak GSÜ'ye gidersen bunu da göz önünde bulundur

Alıntıları Göster
    Dünyanın 3te1inin konuştuğu bir dil. GS ekolünün ileride sağlayacağı faydalar. Tabi ki BOUN da inanılmaz bir seçenek ama diğer fikirlere de açık olmak lazım geleceği şekillendirme açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

Dünyanın 3te1inin konuştuğu bir dil. GS ekolünün ileride sağlayacağı faydalar. Tabi ki BOUN da inanılmaz bir seçenek ama diğer fikirlere de açık olmak lazım geleceği şekillendirme açısından

Alıntıları Göster
    Başka fikri olan var mı?
  • quote:

Başka fikri olan var mı?

Alıntıları Göster
    ingilizcen iyi dedikleri gibi fransızca eklersen iyi olur bence
  • quote:

Başka fikri olan var mı?

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Boğaziçi
    GS Üniversitesinin fransız okullarına ayırdığı belli bir kontenjan var, onlar ayrı bir sınavla gigiyorlar GS'ye, aslında bunlar başarısı daha düşük olanlar, oysa Boğaziçinde herkes çok üst seviye..
    Hiç düşünmem Boğaziçi derim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraklı Insan

Kesinlikle Boğaziçi
    GS Üniversitesinin fransız okullarına ayırdığı belli bir kontenjan var, onlar ayrı bir sınavla gigiyorlar GS'ye, aslında bunlar başarısı daha düşük olanlar, oysa Boğaziçinde herkes çok üst seviye..
    Hiç düşünmem Boğaziçi derim !

Alıntıları Göster
    Boğaziçi tutuyorken GSÜ'yü düşünme derim. Ben 1300. oldum ve bu aralar gs de şartlanmıştım ta ki bugün istanbul'a gelip internette ufak çaplı bir araştırma yapana kadar. Okul hakkında çok kötü yorumlar var hukuk bölümü dışında. Yarın gidip okulu yerinde göreceğim ve hatta birkaç tane mezuna ulaşma aşamasındayım. Sen de araştırarak kafana uygun yeri bul. Ama ben gs mi özeller mi diye düşünüyorum,eğer senin durumunda olsam gözüm kapalı boğaziçi derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Boğaziçi tutuyorken GSÜ'yü düşünme derim. Ben 1300. oldum ve bu aralar gs de şartlanmıştım ta ki bugün istanbul'a gelip internette ufak çaplı bir araştırma yapana kadar. Okul hakkında çok kötü yorumlar var hukuk bölümü dışında. Yarın gidip okulu yerinde göreceğim ve hatta birkaç tane mezuna ulaşma aşamasındayım. Sen de araştırarak kafana uygun yeri bul. Ama ben gs mi özeller mi diye düşünüyorum,eğer senin durumunda olsam gözüm kapalı boğaziçi derdim.

Alıntıları Göster
    Yerinde olsam Boğaziçi yazarım.Hem takımımdan vazgeçmem (Galatasaray ünisine de giderim tabi ama tutmuyor işte hehe )

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Yerinde olsam Boğaziçi yazarım.Hem takımımdan vazgeçmem (Galatasaray ünisine de giderim tabi ama tutmuyor işte hehe )

Alıntıları Göster
    Boğaziçi tabiiki

• quote:

Orijinalden alıntı: OzaN

Boğaziçi tabiiki

Alıntıları Göster
    Bilkent İşletme kapsamlı burslu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevFan

Bilkent İşletme kapsamlı burslu

Alıntıları Göster
    Ben olsam kesinlikle Boğaziçi yazardım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.