Bildirim
YILDIZ TEKNİK Mİ BAHÇEŞEHİR Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up! -
Yıldız ama ingilizceyi bı sekilde hallet
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rashid52
ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
Yıldız 18.500
Bahçeşehir (tam burslu) ingilizce 14.000
ile kapatmış?
Bahcesehirde burs kesintisi yoksa git varsa yildiz teknik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
Yıldız ama ingilizceyi bı sekilde hallet
biraz daha nedenleriyle anlatırsanız sevinirim dostlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 23 Haziran 2013; 19:02:25 > -
-
quote:
Yildiz teknikte ing hazirlik yok egitim kalitesi bakimindan uzak degil ama bahcesehirde burs kesinti varsa gitme diken ustunde gecirmek istemezsin herhalde uni yillarini ...
nerden öğrenicez var mı yok mu -
-
quote:
Acikcasi bende bilmiyorum ama google beye yaz bakalim
Burs kesilmesinden korkma zaten çan vardır özel üni olduğu için çan düşük olur
peki hangisi hocam? bahçeşehir full ingilizce.. ytü %30 diye duydum ama onu da tam bilmiyorum nerden bakıcaz? -
Ozel okul tercih ederken boyle burs Kesintisi haricinde diger dusunulmeyen seyleride dusunmen lazim. Bahcesehir istanbulun en sosyetik universitesi, para konusunda uçuk adamlar var fabrikator cocuklari, uyum Saglama durumu var(bahceshr 4. Sinif endstri okuyan arkadasimin 4 yil boyunca anlattiklarindan alinti)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasoka -- 24 Haziran 2013; 11:08:18 >
quote:
Orijinalden alıntı: hasoka
Ozel okul tercih ederken boyle burs Kesintisi haricinde diger dusunulmeyen seyleride dusunmen lazim. Bahcesehir istanbulun en sosyetik universitesi, para konusunda uçuk adamlar var fabrikator cocuklari, uyum Saglama durumu var(bahceshr 4. Sinif endstri okuyan arkadasimin 4 yil boyunca anlattiklarindan alinti)
uçuk adamlar çoğunluk mu azınlık mı önemli olan bu. Eğer azınlıksa sorun değil her zaman öyleleri vardır çoğunluksa bu kötü işte -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hasoka
uçuk adamlar çoğunluk mu azınlık mı önemli olan bu. Eğer azınlıksa sorun değil her zaman öyleleri vardır çoğunluksa bu kötü işte
Yaa yok öyle bişey kimse kimseye karışmaz milletin parası pulu kimi ne ilgilendirir?
bahçeşehirde burs 7 yıl kesilmiyor arkadaşlar -
Ben hep diyorum özel tercih etmeyin,devletten şaşmayın. -
artık özel ve devlet kıyaslaması eskisi gibi değil, son yıllarda özel üni sayısındaki inanılmaz artışı, devlet üniversitelerindeki iyi hocaların özel ünilere geçtiğini filan da hesaba katın bence. bölümün hocalarını araştırabilirsin. özel üniversite mezunları artık eskisi gibi ikinci planda değil iş alımlarında çünkü işverenler de biliyor ki eğitim süreçlerinde özeldekilerin daha geniş imkanları olduğunu. ama bu dediğim belli başlı özeller için tabii. en üst basamakta koç sabancı bi altta yeditepe bilkent bahçeşehir var.. iyice araştır derim . bi de davutpaşa kampüsü de araştır o da ayrı bi olay:) kolay gelsin -
YTÜ'de hazırlık var, bu sene arkadaşım hazırlığı bitirdi 1. sınıfa geçiyor işte. -
ytü devlet unisi iyidir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 2008 öncesi lise diploması sorgulama
- logaritma için hangi konular bilinmeli
- savcı olmak zor mu
- kyk nevresim değiştirme
- karacan dershanesi fetö
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X