Şimdi Ara

Galatasaray mı? Boğaziçi mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
20.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Data Expert'in hizmet verdiği firmaların eleman seçerken dikkat ettikleri kriterlerden yola çıkarak hazırladığı bir araştırmada, öne çıkan üniversite ve bölümler yol gösterici olabilir. Finans hizmetlerinden bilgisayar teknolojilerine kadar geniş bir çalışma alanına yayılan firmaları kapsayan ve bir buçuk yılda tamamlanan çalışmanın sonuçlarına bakılırsa sadece ünlü ve başarılı bir üniversitenin herhangi bir bölümünden mezun olmak hemen işe girmek için yeterli değil. Örneğin ODTÜ, Boğaziçi, Galatasaray, Sabancı, İTÜ gibi yüksek puan gerektiren ünlü üniversitelerin bile her bölümü listede yer almıyor

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

1. İktisat
    2. İşletme
    3. Uluslararası İlişkiler
    4. Siyaset Bilimi

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

1. Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri Öğretmenliği
    2. İngilizce Öğretmenliği
    3. Okul Öncesi Öğretmenliği
    4. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
    5. Fizik
    6. Kimya
    7. İngiliz Dili ve Edebiyatı
    8. Moleküler Biyoloji ve Genetik
    9. Psikoloji
    10. Çevrebilim
    11. İktisat
    12. İşletme
    13. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Kaynak:
    Tarih: 2009-07-20

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Data Expert'in hizmet verdiği firmaların eleman seçerken dikkat ettikleri kriterlerden yola çıkarak hazırladığı bir araştırmada, öne çıkan üniversite ve bölümler yol gösterici olabilir. Finans hizmetlerinden bilgisayar teknolojilerine kadar geniş bir çalışma alanına yayılan firmaları kapsayan ve bir buçuk yılda tamamlanan çalışmanın sonuçlarına bakılırsa sadece ünlü ve başarılı bir üniversitenin herhangi bir bölümünden mezun olmak hemen işe girmek için yeterli değil. Örneğin ODTÜ, Boğaziçi, Galatasaray, Sabancı, İTÜ gibi yüksek puan gerektiren ünlü üniversitelerin bile her bölümü listede yer almıyor

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

1. İktisat
    2. İşletme
    3. Uluslararası İlişkiler
    4. Siyaset Bilimi

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

1. Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri Öğretmenliği
    2. İngilizce Öğretmenliği
    3. Okul Öncesi Öğretmenliği
    4. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
    5. Fizik
    6. Kimya
    7. İngiliz Dili ve Edebiyatı
    8. Moleküler Biyoloji ve Genetik
    9. Psikoloji
    10. Çevrebilim
    11. İktisat
    12. İşletme
    13. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Kaynak:
    Tarih: 2009-07-20

yani :)

• Yanisi iki üniversitedeki bölümlerin mezunlarının, kendi içlerinde işe alınma sıralamalarını gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Yanisi iki üniversitedeki bölümlerin mezunlarının, kendi içlerinde işe alınma sıralamalarını gösteriyor.

Sıraya bakınca GS'de bölümlerin alfabetik sıraya Boun'de ise hem fakülte hem de alfabe sırasına göre alındığı rahatça gözükebilir. İşe alınma sıralaması ile alakası yok.
  • Nereyi yazdı acaba..

edit: Boğaziçi gelmiş.Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 4 Eylül 2010; 12:35:51 >
  • :) teşekkürler
  • çok sıkı iş seninki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norpitiyan

bn gs unı mezunuyum ve derım kı tabıkı bogazıcı 4 artı 2 yıl hazırlı top 6 sene .neden mı 1 sene hazırlık veremedınmı 2cı bı hazırlık evresı .cok kasmn gerek okulda tr konusan yok zaten sahılı bahesı gusel ama kampus degıl sdece cay bahcesı,

dostum birşey soracağım, şu an bende galatarasaray üniversitesindeyim de, ben üniversiteyi bitirince herhangi bir Fransız üniversitesini bitirmiş sayılacak mıyım ? yani diplomam Fransa'da da geçerli di mi ? aynı zamanda mesela Almanya Fransa üniversitelerinin diplomalarını kabul ederse benim diplomamı kabul eder mi ?

not: konu bayağı önce açılmış, ancak yanıtlarsam sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Héraclès

quote:

bn gs unı mezunuyum ve derım kı tabıkı bogazıcı 4 artı 2 yıl hazırlı top 6 sene .neden mı 1 sene hazırlık veremedınmı 2cı bı hazırlık evresı .cok kasmn gerek okulda tr konusan yok zaten sahılı bahesı gusel ama kampus degıl sdece cay bahcesı,

dostum birşey soracağım, şu an bende galatarasaray üniversitesindeyim de, ben üniversiteyi bitirince herhangi bir Fransız üniversitesini bitirmiş sayılacak mıyım ? yani diplomam Fransa'da da geçerli di mi ? aynı zamanda mesela Almanya Fransa üniversitelerinin diplomalarını kabul ederse benim diplomamı kabul eder mi ?

Diploman Fransa'da geçerli. Araştır. Ben öğrenciye sormuştum.

• Galatasary. Hay canını yediğim okulum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azimliyim ve fransızcayı gerçekten iyi öğrenirim diyorsan Galatsaray Üniversitesi'ne git. 2 dili çok iyi bilmen büyük faydalar getirir. Ama fransızca öğrenmek için extra uğraşmam, artık okulda ne öğrendiysem o diyorsan hiç gitme derim.
  • Beyler adam 2010da yerlesmis biraz gec kaldiniz.

• Ne insanlar var ya biz burada trakya ya gitmek için çırpınıyoruz adamlar boğaziçi ni beğenmiyorlar.
  • Bogazici’ni anlatsana birz .s

• adam 9ay önce girmiş en son bu kapıdan ekmek cıkmaz baska konu lütfen
  • quote:

quote:

Hocam cidden cay bahcesi mi ya. Bende videodan baktim kampus olarak bogazi goren bir cay bahcesi var baska bir seyi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

Bogazici’ni anlatsana birz .s

hem konu hortlatmaktan 15 gün yedim diyosun hemde gelip gidip konu hortlatıyosun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

quote:

Hocam cidden cay bahcesi mi ya. Bende videodan baktim kampus olarak bogazi goren bir cay bahcesi var baska bir seyi yok.

öyle deme orman tarafı da var ama diğer küçük okul yani

• Ata kullanıcısına yanıt
    Boun politika neden en altta şaka mı?

Ayrıca bu ne saçma bir başlık

• Scherzy S kullanıcısına yanıt
    Up

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.