Arkadaşlar galatasaray Sizce Sion maçında nasıl bir kadro oyuna sürmeli ve servetmi oynamalı bouzid mi??????
Forvete serveti geçirmeli gör sona golleri
O feldkamp ın işi. buradan kadrolar kurup ahkam kesmek bana boş geliyor.
Orkun Uğur Song sanırım yine Servet Volkan Linderoth Barış Ayhan Lincoln Nonda Ümit
valla oyunculara fazla ileri çıkmayın desin yeter yoksa fazla bir değişikliğe gerek yok spl kanattada ayhan as çıkmalı
bouzid oynasın kendini gösterir bu maçta
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
bouzid oynasın kendini gösterir bu maçta
bouzid e daha iyi diyen bir tane araştırmacı gazeteci görmedim...hazırlık maçlarından beri takip eden adamlar tomastanda emredende kötü diyor...adam kötüki oynamıyor niye millette bir oynasın görelim mantığı var anlamıyorum...stoper mevki kardeşim orası,adamı görcez diye elenelimmi yani
sion her ne kadar denk bi takım olmasada büyük maçlara prova olarak çift kazma ve tek forvet ile çıkılmalı
burdan biz nasıl bir kadro kurabiliriz ki.sionu tanımıyoruz.oyun stili nedir.takımı bilemiyoruz kim sakat kim antrenmanlarda iyi.artık gerets döneminde değiliz kalli bu işi iyi biliyor.bırakalım da o yapsın bu işi.
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan-45
sion her ne kadar denk bi takım olmasada büyük maçlara prova olarak çift kazma ve tek forvet ile çıkılmalı