Bildirim
Galatasaray resmi facebook sayfasından Fenerbahçe resmi facebook sayfasına gönderme!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gönderme göremedim -
bilinçli olduğunu sanmıyorum ama öyleyse bile güzelquote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Gönderme göremedim -
O kadar ince bi gönderme ki ne olduğunu hiçbiriniz
(Ben dahil ) -
Sizce Galatasaray sayfasının oyuncularının o fotoğrafını koyması normal mi yani bu gönderme değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi
O kadar ince bi gönderme ki ne olduğunu hiçbiriniz
(Ben dahil )
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rihannaa
Sizce Galatasaray sayfasının oyuncularının o fotoğrafını koyması normal mi yani bu gönderme değil mi ?
Dardanelspor oyuncularının fotoğraflarını koymadıkları için kınıyorum.
Yapma kardeşim , etme yani. Başka şeylerle ilgilen bu güzel pazartesi sabahı. Yağan yağmurda bile futbol rekabetine bağlamaya çalışan tiplerden olma. -
Ha ek olarak gönderme peşinde olsaydı kulüp direk bunu koyardı. Her şeyden nem kapmanın alemi yokquote:
Orijinalden alıntı: Obiequote:
Sizce Galatasaray sayfasının oyuncularının o fotoğrafını koyması normal mi yani bu gönderme değil mi ?
Yapma kardeşim , etme yani. Başka şeylerle ilgilen bu güzel pazartesi sabahı. Yağan yağmurda bile futbol rekabetine bağlamaya çalışan tiplerden olma.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Obie
quote:
Yapma kardeşim , etme yani. Başka şeylerle ilgilen bu güzel pazartesi sabahı. Yağan yağmurda bile futbol rekabetine bağlamaya çalışan tiplerden olma.
Hocam valla tartışma çıksın diye koymadım :) Futbolda olcak şeyler bunlar abartıya kaçmadanda futbolu renklendiren şeyler.Zaten büyütülcek bişey yok öylesine koydum.. -
Hoş şeyler bunlar.Yöneticilerin pis ağızlarıyla iki klübü suçlayacağına böyle hoş şeyler daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: ByPippoquote:
Orijinalden alıntı: Obie
quote:
Hocam valla tartışma çıksın diye koymadım :) Futbolda olcak şeyler bunlar abartıya kaçmadanda futbolu renklendiren şeyler.Zaten büyütülcek bişey yok öylesine koydum..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: FnL
Hoş şeyler bunlar.Yöneticilerin pis ağızlarıyla iki klübü suçlayacağına böyle hoş şeyler daha iyi.
Aynen böyle şeyler daha eglenceli .
Atışma olacaksa böyle olmalı -
Hocam bu fotoğrafı gönderme olarak algılamak bana zorlama geliyor ,quote:
Hoş şeyler bunlar.Yöneticilerin pis ağızlarıyla iki klübü suçlayacağına böyle hoş şeyler daha iyi.
Alıntıları Göster
Bende futbolun içendeki eğlenceli göndermeleri severim , kim yaparsa yapsın dozajını koruduğu müddetçe olmalı diye düşünüyorum..
Ancak burada öyle bir şey yok , bunu ortaya atanlar son zamanlardaki sevinç göndermelerini fırsat bilerek burada öyle bir durum var gibi göstermeye çalışmış
-
galatasaray 13şubatda koymuş fenerbahçe ise 14saat öncequote:
Orijinalden alıntı: tedoaquote:
Aynen böyle şeyler daha eglenceli .
Atışma olacaksa böyle olmalı
Alıntıları Göster
mantık was not found :( -
bu nasıl gönderme laquote:
Orijinalden alıntı: KALJOJO
galatasaray 13şubatda koymuş fenerbahçe ise 14saat önce
mantık was not found :(
Alıntıları Göster -
Gönderme falan yok bence.quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
bu nasıl gönderme la
Alıntıları Göster -
Ne alaka?quote:
Orijinalden alıntı: Rikuride
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
1 hafta önce değil çok daha önce yapılmıştı altta verdiğin örnek.quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Ha ek olarak gönderme peşinde olsaydı kulüp direk bunu koyardı. Her şeyden nem kapmanın alemi yok
Bunu koymaları çok iddialı olurdu.Şampiyon olamazsanız,bu yüzden güzel makaralar döner.Ama şimdi ki kapak fotosu cidden çok iyi olmuş.Bi de altına " ne diyo la bunlar?" yazsalardı efsane olurdu.
-
Allah'ını seven göndermeyi söylesin sabahtan beri bakıyorum bir türlü anlayamadımquote:
Orijinalden alıntı: Obsessionquote:
Ha ek olarak gönderme peşinde olsaydı kulüp direk bunu koyardı. Her şeyden nem kapmanın alemi yok
Bunu koymaları çok iddialı olurdu.Şampiyon olamazsanız,bu yüzden güzel makaralar döner.Ama şimdi ki kapak fotosu cidden çok iyi olmuş.Bi de altına " ne diyo la bunlar?" yazsalardı efsane olurdu.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
quote:
Yooo "Her şey unutulur hatıralar kalır size her mayıs bizi hatırlatır" gönderme yapmak isterlerse şampiyon olabilirseniz bu sene ertesi günü koysalar yine sağlam gönderme olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KALJOJO
galatasaray 13şubatda koymuş fenerbahçe ise 14saat önce
mantık was not found :(
Evet baktım şimdi öyleymiş zaten çok da göndermeye benzemiyordu
Benzer içerikler
- passolig para çekme
- sefa kalya beşiktaş
- futbolda 6 numara pozisyonu
- gfb üyelik
- pivot santrafor nedir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X