Şimdi Ara

Galatasaray siyaset bilimi mi ankara hukuk mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tm3 üm 3806 tm2 4450 gs üni istiyorum ama hukukta garanti bi meslek siz ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosadam903 B kullanıcısına yanıt
    Şuan keşke girebilsem de gs siyaset yazsam diye düşündüm. Bence bu soruyu en iyi kendiniz cevaplarsınız.
  • Niçin öyle düşünüyosun

• karakterine göre seçmen lazım çok ayrı dallar ama tutsa hukuk istememe rağmen gsü yazardım.
    Hangisi?
  • Sagolasın kardeşim fikrin için benimde içimden gecen o ama neden üni adından dolayı mı sadece

• emrengn E kullanıcısına yanıt
    Neden gs üniyi tercih ederdin diye sormuştum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Fransızca eğitim kimine göre dezavantaj ya da zorluk olabilir fakat bence aslında avantaj, ingilizceniz zaten belli bir seviye vardır bu üniversiteden 2 dili de gayet iyi bir düzeyde bilerek mezun olmanız mümkün.Köklü ve gelenekleri olan bir okul,marka değeri fazla,eğitimi iyi ki en başlar da tercih ediliyor,konumu güzel... liste uzar da gider bunlar benim düşüncelerim tabi yanlış yönlendirme olmasın.En sağlıklsı, bir şekilde orada bahsettiğiniz bölümde okuyanlara,mezunlarına ulaşıp onlardan bilgi alabilmek.

http://galatasaray.anlatsin.com/ şuradan iyi kötü biraz fikir edinebilirsiniz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrengn -- 20 Temmuz 2016; 3:00:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrengn

Fransızca eğitim kimine göre dezavantaj ya da zorluk olabilir fakat bence aslında avantaj, ingilizceniz zaten belli bir seviye vardır bu üniversiteden 2 dili de gayet iyi bir düzeyde bilerek mezun olmanız mümkün.Köklü ve gelenekleri olan bir okul,marka değeri fazla,eğitimi iyi ki en başlar da tercih ediliyor,konumu güzel... liste uzar da gider bunlar benim düşüncelerim tabi yanlış yönlendirme olmasın.En sağlıklsı, bir şekilde orada bahsettiğiniz bölümde okuyanlara,mezunlarına ulaşıp onlardan bilgi alabilmek.

http://galatasaray.anlatsin.com/ şuradan iyi kötü biraz fikir edinebilirsiniz bence.

Galatasaray koklu bir okul degil, bayagi yeni hatta. Fransizca beni hep korkuttu, ozellikle o dilde egitim almak. Siz bundan 15 ay sonra Fransizcayi ana dilinize yakin derecede bilebileceginizi dusunuyorsaniz yazin, obur turlu okuldan cok koparsiniz. Zaten Ingilizce temeli varsa o temeli gelistirip o dilde egitim almasi, onun yaninda Fransizca Almanca vs ogrenmesi bana kalirsa tam tersinin olmasindan cok daha mantikli.

Ha ben mesela galatasaray hukuku kazansam okurdum, orasi ayri mesele. Benim demek istedigim galatasaray yazmasi cok dusunmeyi gerektiren bir okul. Mesela hukuk icin konusursam, bu kadar yuksek puanli olmasinin methedilmesinin sebebi bizim derece ogrencilerimizin cogunun vizyonsuz olmasi, 24 kontenjanli okulun puani yuksek diye yerlere goklere sigdirilmamasi. Ankara hukukun kontenjani 667 ve ilk 3000'den ogrenci aliyor. Derece ogrencilerinin beste biri yani. Oranin kontenjani da 20 30 olsaydi eminim siralamasi 100 200 olurdu.

Galatasaray cok guzel bir okul, cogu bolumu ulkenin en iyilerinden. Uluslararasi okuyacak bir insan icin zaten 2 dil bilmek cok az. En az 3 4 dil ogrenmesi lazim bu bolumun ogrencisinin. Sirf dil ogrenmek icin universite tercih edilmemeli, azimliyseniz dil her yerde ogrenilir.

edit: Yaziyi gs'de bolum uluslararasi iliskiler ve siyaset bolumu sanip yazdim, ikisi ayriymis. Konuyu acan arkadas son paragrafi umursamayabilir o acidan. Baska arkadaslara bir fikir verebilir diye silmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaflip -- 20 Temmuz 2016; 3:15:13 >

• Benimde siralamam 3752. Ankara hukuk istanbuk hukuk galatasaray arasindayim buyuj ihtimal istanbul hukuk yazacagim

• Tabiki ankara hukuk.
  • Kaflip K kullanıcısına yanıt
    Üniversite olarak yeni olduğunu ben de biliyorum fakat lisesinden gelen bir tarihi var zaten mekteb-i sultani'den geldiğini düşünürsek gayette köklü bir okul 1800'lü yıllardan gelen bir tarihi var ve ben o geleneği devam ettirdiğini düşünüyorum. Bahsettiğiniz konuya ben de katılıyorum Türkiye'de bence de gs'den daha iyi hukuk eğitimi veren okullar vardır. Ama kontenjanın 20 30 olması demek resmen lise sınıfı gibi bir şey hocalarla daha iyi iletişim kurarsın, hatta okul bitene kadar hepsiyle tanışmış olabilirsin. Fakat bazı devlet okullarında bir kaç fotoğraf gördüm gerçekten o kadar kalabalık bir sınıfta ben sağlıklı eğitim olamayacağını düşünüyorum. Fransızca biraz da ilgi meselesi sanatla,edebiyatla ilgileniyorsanız bence severek öğrenebileceğiz bir dil evet ingilizceye göre öğrenmesi de konuşması da daha zor bunu bilen bir kaç kişiden duymuştum.Dil öğrenmek sizin için sorunsa bence de GS ya da Türk-Alman gibi üniversiteler yazmayın.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:10:59 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcrrk -- 3 Ağustos 2016; 20:28:16 >
  • Ankara hukuk

• istanbul hukuk
  • Kardeşim at kapağı galatasaray keyfine bak delirdin mi sen ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara hukuk yazarsan hem önün daha açık olur hem de galatasarayın anlamsız zorlamalarıyla uğraşmazsın ama ben bu konuda aşırı bilgi sahibi değilim bunu da söyleyeyim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcrrk -- 3 Ağustos 2016; 20:27:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.