Şimdi Ara

Sakarya Hukuk Ve Sakarya'da Hayat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orada hukuku tercihime yazabilirim. Barınma fln. Uniyurt varmış. Genel olarak bilgisi olan var mı? Şehir nasildir fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hukuk güzel ama üni ortamı çok kötü. Şehirdede öğrencilerin yapabileceği aktivite yok he ama sadece okumaya gelicem ben diyosan iyidir

• aynen şehirde bişe yok büyük ihtimal bende orda okuyacam okumak için birebir
  • onursezer13 O kullanıcısına yanıt
    Hukukçuların kendine özel binası var mı ? Hukuk Fakültesi bina sıkıntısı gibi şeyler okudum haber sitelerinde.
  • furkanyilmazti kullanıcısına yanıt
    Bak sana şöyle diyeyim ben olsam şehirden dolayı okumazdım çünkü şehirde bunaltıcı bi hava var, insanlar anlayışsız, etkinlik yok, ünide hocalar kötü ama yine sen bilirsin biraz daha araştır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Arkadaşlar orada hukuku tercihime yazabilirim. Barınma fln. Uniyurt varmış. Genel olarak bilgisi olan var mı? Şehir nasildir fln

Hocam kaç bindesiniz bende yazdım sakaryayı

• furkanyilmazti kullanıcısına yanıt
     Sakarya Hukuk Ve Sakarya'da Hayat

Yeni binaları geçtiğimiz yıl içerisinde eğitime başladı diye biliyorum.Fotoğraftaki karşılıklı binalar.
    Mart ayında bizzat görmüştüm.Siyasal Bilimler Fakültesi ile karşı karşıya
    Ufak tefek çevre düzenlemeleri kalmıştı.Bina içerisindeki durum hakkında bilgim yok ama eksikleri tamamlanmıştır diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya'da Yaşam
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben doğduğumdan beri sakaryadayim öncelikle kampus manzarası çok güzel sapanca gölü ayaklarının altında .Fakülte hakkında çok bir bilgim yok ama internetten kadroya bakarsan daha iyi olur kampus şehir dışında kalıyor bu arada serdivan in beskopru mahallesinin yanında .Öğrenciler için cok bir aktivite yok yani aktif bir şehir değil en fazla kafeye gidip bir şeyler icersiniz.Doğa yuruyusu ekipleri vardır onlara yazilqbilirwin bence usta doğası cok güzeldir yesillikdir .Nemsiz bir şehirde yaşıyorsanız burada sabah kalakta çok zorlanirsin nemli bir şehir cogu zaman bunaltir .Kafelerin yoğun olduğu iki yer var zaten biri serdivan mavi durak diğeri cark caddesinde kafelerin oldugu bir yer var.Halki cok sıcak kanli değil .Basketbol takımımız çok iyidir bu yil az kalsın 1. Lige çıkacaktik.Bu arada sau nun Amerikan futbolu takimi vardır cok başarılıları ılgın varsa seçmelere girebilirsin.ama dediğim gibi şehir yönünden cok iyi değil arkadaşlarımla hadi gidelim gezelim desebiz çark caddesinden başka yer yok neredeyse.3 avm si var .Allah yardımcın olsun bol bol araştır

• xTrNikola X kullanıcısına yanıt
    Şehir konum itibariyle çok iyi bir yerde diğer illere ulaşım kolay.
    1 haftalık ziyaret sırasında üniversiteyi de gezme fırsatım oldu.Sapancanın tepesinde kurulmuş bir kampüs.Göl manzaralı..Kampüsün girişinde yurtlar falan var.
    Şehirde herkes Sedat Peker'in bir akrabasıymış.Tutucu insanlar olduğu gibi psikopatı da çok(muş).Özellikle şoförler!Trafik lambası kavramı orda es geçilmiş mesela..
    İşin maddiyat kısmında(barınma,beslenme olarak)arkadaşın gittiği yurt ortalama bir fiyattı piyasaya göre ama 'Kampüssaray' gibi arap oteli tarzı yurtlarda var,şehir merkezinde(Çark Caddesi olarak geçiyor) fiyatı uygun tam öğrenci işi lokantalar var.
    Kampüsten biraz aşağıda apart,ev imkanının iyi olduğunu duymuştum.Arkadaşlarım bu yıl yurttan eve çıkmışlar hatta
    Eğitim hakkında hiç bir bilgim yok.Hukuk fakültesi yeni.
    Ben 1 hafta dışarıdan gözlemlerimle memnun kalmıştım şahsen ama okuyanlardan memnun olmayan çok duydum.Nedenini bilmiyorum.Belikide onları anlamak için orda okuyup kampüste daha fazla vakit geçirmem gerekiyor
    Benim 1 haftalık tecrübelerim bunlardı.Daha detaylı soruların varsa PM atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpol -- 24 Temmuz 2016; 15:02:52 >

• DemasmanHUKUK kullanıcısına yanıt
    21k ama ben ist.dayim vazgecdim aile yani okurim ist da bi ihtimal yazarim bi seyler

Aslinda hukuk arastirinca cok stresli ve sozel gordum pek yanasmiyorum psikoloji arastiriyorum bu aralar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.