kesinlikle min 3 tane en kötü 11 çıkar farkındaysanız 11'deki topçuların hemen hepsi UEFA sonrasın yönetimlerce transfer edilmiş olanlar.
buradan hareketle onları ve Haldun'umu bir kez daha terazinin farklı keselerine koyarak anıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Sen Hayrettin i izlediğine eminmisin. Volkan Kilimci gibi bir yarmagül varken Gs tarihinin (fb maçları hariç) ne iyi kalecilerinden birisini yazmak pek bir saçma olmuş...
Benim 11 im
Volkan Kilimci
Volkan Yaman - Venison - F.De Boer - Perez
Bülent Akın - Marsh - Lutu
Revivo - Baliç
Knup (Lukunku)
pereze kötü demene şaşırdım
ben gelmiş geçmiş en büyük balonlardan bahsetmek istiyorum
kalecilerimiz genelde iyiydi diye düşünüyorum. buna hayro da dahil, neticede herkes yaşlanınca çaptan düşer doğal olarak
f.de boer... bu adam resmen terimin ipini çekmiştir cihan... bu adam jölesiz maça çıkmazdı, kim hangi zihniyet bu kadar tuttuysa artık... orhan ak... bi taç atmasını beceremeyen bi insandı volkan yaman... gelmesi bile hataydı volkan aslan... ağır devir gibiydi. aynı sonradan ısınan yarım dizel bmc motoruna benziyodu
tomas, petre, suat usta, tolga seyhan gibi kelepir görülen insanların bu takıma gelmesine şiddetle karşıyım
ayrıca bu gidişle servet, ayhan ve topal geçmişini mumla aratacaklar gibi
quote:
Orijinalden alıntı: zhibidy
sarı saçlı xavieri unutmayın :D.
gayet iyi bi oyuncuydu. ayagı cok iyi bi defanstı, topu oyuna iyi sokardı. portekiz milli takımında ve liverpool da oynadı. fatih terimin karizmasını geride bıraktıgı için terim tarafından benimsenmedi. yanlıs konuya yazmıssın sanırım xavieri.
bu arada bi arkadas skibbe en kotu gs teknik direktoru demiş ama bulent korkmaz kadar kotu bi t.d. ben gormedim
Berkant da kötüydü ya B.Münichten geldiği zaman kıskanmıstım da nedense oynuyamadı hic
3 senedir oturduğu yerden para kazanan Linderoth , tarihimizin kazığıdır sanırım.
işte benim onbirim
hayrettin
cihan haspolatlı-------tamas-----f.de boer----orhan ak
berkant göktan-----inomoto----lutu-----petre
knup------baliç
teknik direktör:bülent korkmaz
Zapata
Lukunkuya haksızlık edilmiş, en azından adam toplara iyi kafa vuruyordu
Bakın bu golünde de takipçiliğini konuşturmuş
O Linderoth'un bize attigi kazigi hiç bir zaman unutmucam...
linderoth ne kazığı attı ki? adamın yerine koyun biraz kendinizi... sakatlıktan belini doğrultamamış, futbol hayatı bitmiş. sözleşmesi gereği parasını alacak tabi. dışarıda dolaşırken sakatlanmadı bu adam, galatasaray için idman yaparken, maç yaparken sakatlandı. ayrıca da mükemmel bir oyuncuydu kesinlikle en kötü 11'in uzağından yakınından geçmez.
Ali Turanı unutmuşsunuz
zapata ve barusso her kadroda olmalı
Valla benim için en kötüsü Mustafa Sarptır. Gerisi fasa fiso. Daha kötüsü varsada bilmiyorum
zapata ali servet emre g. volkan barusso barış inamoto sarp serdar yaser
bence son dönemlerin en kötü 11'i bu. sadece galatasaray için de değil yani, anadolu takımına bile bu kadroyu kursan küme düşerler.
quote:
Orijinalden alıntı: hcno
zapata ali servet emre g. volkan barusso barış inamoto sarp serdar yaser
bence son dönemlerin en kötü 11'i bu. sadece galatasaray için de değil yani, anadolu takımına bile bu kadroyu kursan küme düşerler.
bank asyada bile maç kazanamaz bu takım
Perez cok iyi adamdı yapmayın.
Bence ilk 11 de Ali turan, Aydın yılmaz, Barıs da olması